Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: út březen 23, 2004 10:24 am Předmět: ... |
|
|
No ja se znam, pravda v tolika lidech jit do deceitu je na nic ... ( proto jsem to nechal kapku zpestřit ), ja vím co jsem schopen ustát a mám ještě pár figlů v záloze kdyby náhodou, pravda počítal jsem s tím že tu zeď uděláte a budete to jistit zezadu , bylo nas tolik že ti směšni bloodi by nemeli šanci , mě se zdálo divný že vidím jen dva lidi ... no a pak uz jen po mě řvali Nestuj na shcodech, kam ženeš ... njn |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út březen 23, 2004 5:36 pm Předmět: Re: ... |
|
|
Vis Theveline. To je sice pekne, ale predstava ze si jenom dva z te hromady bloodu rozmysli zakouzlit mas kouzlo, tak tam behem chvilky uvidis prskavky polehavat s jezditkama na zadech.
Proto jsem tam nechtel litat mezi tolika Bloodama  _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: st březen 24, 2004 10:41 am Předmět: ... |
|
|
no to bys ale pak nemohl jít nikam... řikam jedine oddelit zdi a sistematicky vybit ... problem by to nebyl ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: st březen 24, 2004 4:05 pm Předmět: ... |
|
|
Tak mě napada, jestli mě ještě někam vemete ... no aspoň vidíte jaky jsem ... a nepočítejte s tím že budu jiny ... možná se budu snažit spomalovat, ale holt jsem Gangrel a jsem na to Hrdy ... stejně jako na své Patronství |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st březen 24, 2004 4:24 pm Předmět: Re: ... |
|
|
Samozdřejmě, že tě vememe. Příště už musíme počítat s tím, že je tě potřeba trošičku krotit *lehce se pousmal*
V decitu jsme na tvuj puvod nejspíš zapoměli a věřím, že teď už nikdo nezapomene. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thelvyn Ettin
|
Zaslal: po březen 29, 2004 2:03 pm Předmět: ... |
|
|
Prozatím pozastavuji svou zadost o clenstvi ve spolku, jelikoz mi GM mazli majetek pro nezaplaceni najmu, vyprsel vcera. A pokud mi majetek nevrati koncim na DP ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po březen 29, 2004 3:08 pm Předmět: |
|
|
Tohle už tu myslím jednou bylo:o( _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út březen 30, 2004 9:22 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Vítej do klubu )). |
No, taky jsem v něm málem byla... platila jsem nájem, ale vracelo se save. To jsem zjistila ke svému zděšení v pondělí ráno a tak jsem letěla zaplatit. Naštěstí jsem to asi stihla, protože domeček byl v pohodě...
Ale situace k uzofání.
...když jde o takovou věc tak jsou bohové DP opravdu svižní...  _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út březen 30, 2004 2:04 pm Předmět: |
|
|
Ono nejde ani tak o bohy, ale o to, že hodně lidí shání domeček a když vidí nezaplacený nájem, píšou už předem a když se to potvrdí, ja domeček vyklizen...smůla, že se vrací save zrovna v takovýchto situacích:o) To je jak naschvál ) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|