| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cronos Ettin
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 9:31 am Předmět: |
|
|
| No ne ze bych neco proti dixovi mel, ale uz jenom koukani do "modreho tela" je krajne neslusne, a i kdyby uz bral jenomo 1 krvavej band, tak bych rekl ze to je spatne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 1:12 pm Předmět: |
|
|
Tak abych to upresnil (omlouvam se ze jsem se nevyjadril drive ale topic byl zamknuty a nemohl jsem nic delat...)
Byl jsem na HB prijelo pkcko jmenem Van Helsing X tak jsem bezel uz mohl lezet ale skocil do pouste tak tedy bezim za nim...hodime se a me zmizel z targetu tak jsem bezel a videl jsem CERVENE telo nejakeho Necromanta,rad bych zduraznil ze jsem tam stal minutu a ptal se jestli chce ressik...a jelikoz v PvP Ressuji Bandama jenom v nejdulezitejsich Chvilich,nebo kdyz potrebuju nekoho rychle obzivit,tak jsem chtel ressnout Kouzlem,kdyz nikdo neodpovidal tak 20 vterin rozhodl jsem pouzit Foresting Evolution a tak jsem se dopracoval k tomu ze telo tam uz nejakou tu chvilku lezelo a tak jsem se bal ze prijede Pkcko ressle a reffulle tak jsem portl pryc a kdyz uz jsem byl pred portnutim odhidl se a sel toho vraha pozdravit jenom ze,nez jsem to napsal objevil jsem se ve Scarabrae a uz bylo portnuto a napis "Ahoj" se objevil az tam... potom jsem behal PvP s modrym Clericem tohoto vraha a vsechno se urovnalo,takze zaverem bych chtel rici... ze jsem Lotl jedno Tmr ktere jsem chtel pouzit k Resu ale pak ho tam zapomel vratit.... (nebo spise nechtel?) uz ani nevim,bylo to moc rychle...
4 Cronos: Crone ja jsem nelotil modraka...vzal jsem Cervenemu jedno Tmrko na jeho obziveni ke kteremu nedoslo ale pokud poskozeny trva na navratu klidne mu jich urokem dam treba 20 ! _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Muzu vedet, o cem se tu hadate ? To lotl nakymu PK 1 TMR (i kdyby vzal vsechny) a kvuli tomu ho tu kamenujete ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Delarock napsal: |
| Muzu vedet, o cem se tu hadate ? To lotl nakymu PK 1 TMR (i kdyby vzal vsechny) a kvuli tomu ho tu kamenujete ? |
Mam pocit ze nikto Spolkovy ho nekamenoval...  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 2:01 pm Předmět: |
|
|
Nene, slo o to, ze jsem myslel, ze to vzal modremu, ale ted uz to stejne vubec nechapu . Asi vzal modremu, ale videl jeho telo cervene. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Delarock Harpy
|
Zaslal: čt květen 19, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
Pokud to bylo PK tak se divim, ze se ani nestydi sem neco takovyho napsat...
A vubec, styl vyjadrovani - fuuuuj... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt květen 19, 2005 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Delarock napsal: |
Kdepak, je to už dávno uzavřená věc, žádnej konflikt, šlo o nedorozumění, už sem nikdo nemá co psát, je to odemčený jen na Dixovu žádost aby mohl napsat co napsal, což už udělal takže zamykám :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Cronos Ettin
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
Timto bych se chtel omluvit Dixovi, jelikoz sem si spatne precetl forum tak sem myslel ze lootoval modry telo. Timto se moc omlouvam ze jsem si myslel o nem neco spatnyho.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: pá květen 20, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Cronos napsal: |
Timto bych se chtel omluvit Dixovi, jelikoz sem si spatne precetl forum tak sem myslel ze lootoval modry telo. Timto se moc omlouvam ze jsem si myslel o nem neco spatnyho.
 |
Kazdy nekdy delame chyby....A ty jsi ted jednu udelal,ale omluvou jsi ji smazatl takze o nicem nevim . nebo snad jo? kde to sem?chm?*dela jako ze nic*  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|