Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ghastly Orc

|
Zaslal: st květen 18, 2005 6:26 am Předmět: |
|
|
Gratulace ke vstupu mezi "papírově dospělé"
* melancholicky zavzpomínal na dávnou dobu, kdy s dlouhými vlásky maturoval také *  _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st květen 18, 2005 9:01 am Předmět: |
|
|
A ako to vlastne dopadlo??? Ak dobre tak Gratulujem  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: st květen 18, 2005 11:55 am Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
já též a těším se na piFko  |
Díky, díky všem za gratulace. Mám z té matury hroznou radost. Je to stejně takový zvláštní pocit-4roky v hajzlu a co z toho  _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Perci Ettin
|
Zaslal: st květen 18, 2005 12:44 pm Předmět: |
|
|
Uprimne blahopreji, Kelnore! Krasna prace.  _________________ Perceval Galles [SwS]
Weldin [SwOrd]
Gildor [SwS] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: st květen 18, 2005 1:36 pm Předmět: |
|
|
Kelnor napsal: |
Díky, díky všem za gratulace. Mám z té matury hroznou radost. Je to stejně takový zvláštní pocit-4roky v hajzlu a co z toho  |
Teraz mozes ist na vysoku, mozes ist robit alebo mozes ist do Irska... Tie 4roky su vstupenka na VS a je to krasny bezstarostny cas, ktory by sme vecina z nas radi vratili spet... (hovorim zo skusenosti mna a mojho okolia neviem ako vy... ).
Ale dam ti dobru radu do zivota... ak sa pustis do dalsieho studia urob vsetko aby si to zdarne dokoncil lebo inak je to len strata casu. Ja som tak stratil dva roky a nemam z toho nic a vidis ako som skoncil.  _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st květen 18, 2005 3:39 pm Předmět: |
|
|
To bych si dovolil nesouhlasit
zalezi na tom, co studujes a jak studujes. Muzes na skole stravit 5 let a odnest si jen diplom. Muzes tam stravit 2 roky a odnest si hromadu znalosti.
Ona pak rozhodne hlavne praxe (diplom slouzi pouze ke zvyseni sance na prvotni ziskani praxe) - a v te ti prace vic pomohou znalosti, nez diplom.
Takze spis - pokud chces jit studovat, jdi studovat to, co te zajima a co je pro tebe vyzva. Jit studovat jen pro diplom je imho ztrata casu, i kdyz v tomto se mnou muj tata nesouhlasi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Infidlo Orc

|
Zaslal: st květen 18, 2005 4:17 pm Předmět: |
|
|
Tak to sdílím obdobný názor, ale s tvým otcem. Dnes nikdo nechce středoškoláky. Všude se bere ohled na to, jestli máš vysokoškolské vzdělání a jaké. Dnes jsem měla pohovor na možná budoucí zaměstnání. První dotaz byl, vy budete Bc, že? A plánujete dodělat magisterské studium? Zkrátka ani Bc nestačí ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st květen 18, 2005 4:42 pm Předmět: |
|
|
Infidlo napsal: |
Tak to sdílím obdobný názor, ale s tvým otcem. Dnes nikdo nechce středoškoláky. Všude se bere ohled na to, jestli máš vysokoškolské vzdělání a jaké. |
Já myslim že je pravda někde mezi. Záleží na oboru. Určitě neplatí že 'titul'='peníze' nebo že 'nemám titul'='nemám peníze'. To určitě ne. Ale na druhou stranu zase platí že 'není titul'='v určitých sférách práci prostě nedostanu' nebo že když má člověk titul, že to pro jistou (nezanedbatelnou) skupinu lidí něco znamená.
I když teda zatím ještě nemluvim z vlastních zkušeností... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st květen 18, 2005 5:03 pm Předmět: |
|
|
Já se dneska byl poprvé kouknout na to, jak taková maturita vypadá a byl jsem velmi překvapen. Není to vůbec tak hrozné, jak jsem si myslel a jak nám vštěpují profesoři do hlavy.
Předseda fungoval jsen jako časoměřič, místopředsedkyně tam polovinu doby ani nebyla, třídní jen mlčel, zkoušející a přísedící si doslova povídali se studentem a radili jak se dá.
Kelnor má pravdu, je to o otázce, kterou si vylosujete. Já bych to ale ještě rozšířil - je to o tom, u kterého profesora tu maturitu děláte.
Máme profesory, co poradí a potáhnou, ale jsou tady i takoví, co jsou ochotni potopit - včera propadli 4 lidi po sobě z biologie.
EDIT: Tohle jsou jen mé subjektivní dojmy z naší školy. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st květen 18, 2005 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ono vo vseobecnosti existuju 2 typy profesorov:
1, ty,ktory ti chcu dokazat ze si sa nieco naucil
2,ty ktory ti chcu dokazat ze si drevo,nevies ani *pip* a ze on(profesor) je uplny LD a vsetko dokonale ovlada.
Ako kedysi vravela jedna moja ,,milovana" profesorka: Na jednotku to vie Boh,na dvojku ja a na trojku najlepsi z vas.Myslim, ze to nieco svedci o pristupe niektorych profesorov k ich povolaniu (poslaniu). _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|