Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Raegann Headless
|
Zaslal: ne květen 01, 2005 10:13 pm Předmět: |
|
|
To jo, vubec si myslim, ze prvni dil byl nejlepsi. Jinak se fakt tesim na treti dil Nocniho klubu, to zas budou potoky modre krve. Ani nevim, proc se mi to tak libi, ale stejne jako treba Pottera to proste doctu ten samej den, co si to koupim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne květen 01, 2005 11:53 pm Předmět: |
|
|
Raegann napsal: |
:D Dekuji, mimochodem mate radi Stoparova pruvodce? |
Nějaký věci jsou tam fakt super, ale celkově mi styl těchhle knížek vůbec nesedl. Přišlo mi to jako už moc přitažený za vlasy a moc vtíravý :o(. Ale určitý detaily jsou fakt dokonalý :o).
42 _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: po květen 02, 2005 7:52 am Předmět: |
|
|
2Hell: zhruba tak. Obcas jsem cetl kazdy treti radek, obcas jsem si neco precetl trikrat celkove ale super knizka.
Coz mi pripomina:
produktak: "jaky maji ti lide heslo?"
ja: "no to je proste, odpoved je stejna jako na zakladni otazku vesmira, zivota a tak vubec"
produktak: "coze?"
ja: "no jak jsem rekl..."
produktak: "*vari mozek* ... joo, pruvodce... to bylo nejak 48 nebo tak neco, ne?"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st duben 05, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
Vytahuji tenhle topic z hlubin fóra, páč se tu mluvilo o Zeměploše.
Právě jsem se vrátil z týhle akce http://www.cschu.com/ankhmorpork/ a musím říct, že to bylo móóóóóc fajnovýýý! _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 7:23 am Předmět: |
|
|
Vyzera to ako celkom zaujimavy LARP...Zemeplocha ruluje _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 7:54 am Předmět: |
|
|
videl jsem nekolik hodne lidu ve meste a docela by to odpovidalo. Pekne kostymky masky,. lidi se dobre bavili. Bohuzel jsem jen prochazel.. neveda co se deje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 1:41 pm Předmět: |
|
|
vypada to moc hezky, taky bych se neceho takoveho rad zucastnil... vynikajici napad ten Ankhmorpork _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 4:29 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze jsem o tom nevedel, na tohle bych rad do Brna prijel... Pokud mas chut, muzes mi a nam trochu poreferovat, jaky to bylo :) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá duben 07, 2006 12:22 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Skoda, ze jsem o tom nevedel, na tohle bych rad do Brna prijel... Pokud mas chut, muzes mi a nam trochu poreferovat, jaky to bylo  |
Ono se to velmi špatně popisuje, natož psaným textem.
Ale v omezené míře se to dá popsat dvěma slovy: NEUVĚŘITELNĚ DYNAMICKÉ. Pokud člověk chtěl, mohlo se mu zdát, že je skutečně v A-M a pohybuje se mezi skutečnými postavami. Tak dobře to bylo zahrané, vymyšlené a zorganizované . _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
Znovu tahám topic z hlubin minulosti .
Nevíte někdo o nějakým webu nebo spíš FTP, odkud by se daly stahovat e-knihy? A nemyslím tím Čapka a Němcovou, ale třeba Prattcheta, Kinga, Tolkiena atd.
Na jedný z prvních stránek takovej odkaz byl, ale tam už jsou jen zbytky nezajímavých knih, ostatní zmizely. _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|