Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jalabhar_Xho Harpy

|
Zaslal: út březen 16, 2004 9:45 am Předmět: Miznutie veci |
|
|
Potrebujem poradit s tymto. Minuly tyzden asi v pondelok mi s banky zmizol sacok s +1,+3 spear a asi so 100 flaskami. Bol som s toho dost smutny. ALe asi o dva dni som ten sacok objavil v banke ale zmizol mi sacok so vsetkymi regmi (tak 2k od kazdeho). A vcera som ho nasiel v banke ale zmizol mi zas ten prvy sacok ( bolo v nom len 100 flasiek).
Zmenil som aj heslo, ale v tom to asi nebude, lebo ked sa objavia tak je tam vsetko.
Stalo sa to uz nekomu??? _________________ Jalabhar Xho, Vampir v sluzbach Aethana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: út březen 16, 2004 12:35 pm Předmět: Re: Miznutie veci |
|
|
Jalabhar_Xho napsal: |
Potrebujem poradit s tymto. Minuly tyzden asi v pondelok mi s banky zmizol sacok s +1,+3 spear a asi so 100 flaskami. Bol som s toho dost smutny. ALe asi o dva dni som ten sacok objavil v banke ale zmizol mi sacok so vsetkymi regmi (tak 2k od kazdeho). A vcera som ho nasiel v banke ale zmizol mi zas ten prvy sacok ( bolo v nom len 100 flasiek).
Zmenil som aj heslo, ale v tom to asi nebude, lebo ked sa objavia tak je tam vsetko.
Stalo sa to uz nekomu??? |
Ne.optej se třeba na fóru UO na DP. _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út březen 16, 2004 12:59 pm Předmět: |
|
|
Tenhle problem primo neznam, nicmene stava se nekterym uzivatelum UO assista, ze jim bud ani banka nefunguje, nebo vypada, jakoby byla prazdna. Zaroven nefunguje nekdy ani psani atd.
Po znovuspusteni hry + assista je vse v poradku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út březen 16, 2004 3:09 pm Předmět: |
|
|
Často není ani nutné spouštět celou hru znova, stačí jen několikrát zavřít a následně otevřít banku. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st březen 17, 2004 5:08 pm Předmět: |
|
|
ano, nekolikanasobne otevreni banky by melo pomoci |
|