Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: út březen 29, 2005 7:26 pm Předmět: Internet pres karneval |
|
|
Delsi dobu mi blbne net a tak jsem zacal uvazovat o zmene - mam moznost mit internet pres www.karneval.cz.
Zajimalo by me, zda nekdo ma zkusenosti s pripojenim pres ne.
Napiste mi, pls, jaky tip vyuzivate a kolik platite (i treba s kabelovkou) Jestli maji casto vypadky a jaka je rychlost (zda je opravdu takova jak pisou) - diky _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út březen 29, 2005 8:03 pm Předmět: Re: Internet pres karneval |
|
|
Serpin napsal: |
Delsi dobu mi blbne net a tak jsem zacal uvazovat o zmene - mam moznost mit internet pres www.karneval.cz.
Zajimalo by me, zda nekdo ma zkusenosti s pripojenim pres ne.
Napiste mi, pls, jaky tip vyuzivate a kolik platite (i treba s kabelovkou) Jestli maji casto vypadky a jaka je rychlost (zda je opravdu takova jak pisou) - diky |
Kamarád má karneval, za začátku byly občas nějaký problémy ale už je to vyřešený, myslím že si nemůže stěžovat. Kdyžtak se ho zeptej na ICQ 294037650. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st březen 30, 2005 7:24 pm Předmět: |
|
|
Co jsem slyšel, tak s Karnevalem moc problémů nyní není. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: st březen 30, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
Netuším, jsem přes Chello = Kabelovka _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ian Handsmaster Ettin

|
Zaslal: pá duben 01, 2005 7:27 am Předmět: |
|
|
Bud pozdraven,
co se tyce karnevalu tak ja i Necrostan mame net pres karneval a nemuzu si stazovat. cena za linku je tusim 1200kč/měsíčně a s televizi s programy HBO a HBO2 to stoji celkem asi 1800kč/měsíc. Rychlost stahovaní se pohybuje mezi 400-250kb/s a neklesa pod 200kb. Je tu jen jedno omezeni a to je mnozstvi dat (pocitano prijata+odeslana). Ja mam tusim limit 4GB měsíčně (při běžnym provozu serfovani, UO, atd.. - nestahuju filmy ani hry - se dostanu tak na 500MB). Pokud tento limit překročíš, tak se ti rychlost sníží asi na 1/4 a od noveho měsíce zase maš plnou. No a dle karnevalu mam připojeni 2000/600 tusim.
Jinak co se tyce padavosti a nestability, tak karneval garantuje 95% funkcnost, coz znamena, za se mi net nesel asi tak 4x do roka a to vzdy mezi 2-4 hodinou ranni.
Snad ti to pomuze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá duben 01, 2005 9:33 pm Předmět: |
|
|
dik _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |