Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Internet pres karneval

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 7:26 pm    Předmět: Internet pres karneval Odpovědět s citátem

Delsi dobu mi blbne net a tak jsem zacal uvazovat o zmene - mam moznost mit internet pres www.karneval.cz.
Zajimalo by me, zda nekdo ma zkusenosti s pripojenim pres ne.
Napiste mi, pls, jaky tip vyuzivate a kolik platite (i treba s kabelovkou) Jestli maji casto vypadky a jaka je rychlost (zda je opravdu takova jak pisou) - diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2005 8:03 pm    Předmět: Re: Internet pres karneval Odpovědět s citátem

Serpin napsal:
Delsi dobu mi blbne net a tak jsem zacal uvazovat o zmene - mam moznost mit internet pres www.karneval.cz.
Zajimalo by me, zda nekdo ma zkusenosti s pripojenim pres ne.
Napiste mi, pls, jaky tip vyuzivate a kolik platite (i treba s kabelovkou) Jestli maji casto vypadky a jaka je rychlost (zda je opravdu takova jak pisou) - diky

Kamarád má karneval, za začátku byly občas nějaký problémy ale už je to vyřešený, myslím že si nemůže stěžovat. Kdyžtak se ho zeptej na ICQ 294037650.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co jsem slyšel, tak s Karnevalem moc problémů nyní není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Alexandr
Liche

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2005 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netuším, jsem přes Chello = Kabelovka
Ian Handsmaster
Ettin

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bud pozdraven,
co se tyce karnevalu tak ja i Necrostan mame net pres karneval a nemuzu si stazovat. cena za linku je tusim 1200kč/měsíčně a s televizi s programy HBO a HBO2 to stoji celkem asi 1800kč/měsíc. Rychlost stahovaní se pohybuje mezi 400-250kb/s a neklesa pod 200kb. Je tu jen jedno omezeni a to je mnozstvi dat (pocitano prijata+odeslana). Ja mam tusim limit 4GB měsíčně (při běžnym provozu serfovani, UO, atd.. - nestahuju filmy ani hry - se dostanu tak na 500MB). Pokud tento limit překročíš, tak se ti rychlost sníží asi na 1/4 a od noveho měsíce zase maš plnou. No a dle karnevalu mam připojeni 2000/600 tusim.
Jinak co se tyce padavosti a nestability, tak karneval garantuje 95% funkcnost, coz znamena, za se mi net nesel asi tak 4x do roka a to vzdy mezi 2-4 hodinou ranni.
Snad ti to pomuze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2005 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: