Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Wulf Redeye
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wulf Redeye
Skeleton

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 11:06 pm    Předmět: Wulf Redeye Odpovědět s citátem

Rudovlasý muž odložil svůj potrhaný plášť a usadil se na dřevěné židli u krbu. Chvíli si ohřival ruce nad praskajícím ohněm, pak se zamyslel a promluvil:

„Není toho moc, co bych mohl o sobě říci. Mé jméno je Wulf Redeye. Ano, jsem barbar. Můj otec byl náčelníkem jednoho z nejsilnějších přeživších kmenů – Stříbrného vlka. Na svoji matku se příliš nepamatuji. Vím jen, že byla krásná služka mého otce. Nejspíš ji přivezl z jedné ze svých válečných výprav. Častokrát mi vyprávěla příběhy davných hrdinů z dalekých krajů a moudrých učenců, co znali samotná tajemství světa. Měl sem rád její vyprávění a sám sem toužil být součástí legend. Jenže někdo jako já se nikdy nemůže stát učencem ani rytířem. To jsou výmysli lidí, říkával můj otec. My jsme barbaři. Jsme hrdí válečníci, boj je náš život a v boji zemřem. Muži umírají a jména plynou příliš rychle, žádné se nestane legendou. Na všechny se zapomene.
Možná měl pravdu, kdo ví? Já však nikdy neviděl bitvu. Jednoho dne přepadl naši osadu jiný kmen, kmen Horského Medvěda. Zastihli nás nepřipravené, neměli sme mnoho šancí se ubránit. Můj otec popadl svou těžkou sekyru a s mohutným řevem vyrazil do boje. Tehdy sem ho viděl naposled. Moje matka se však snažila mě zachránit. Popadla mě za ruku, rozpárala plachtu stanu a utíkali jsme směrem k lesu. Naštěstí se boj odehrával na druhé straně vesnice a tak si nás skoro nikdo nevšiml. Skoro. Nevím, zda to byl úmysl, či jen zbloudilý šíp. Pravdou však je, že našel svůj cíl v matčině hrudi. Bez jediného slůvka padla k zemi, ale já utíkal dál, pryč ode všeho. Později sem se dověděl, že kmen Stříbrného vlka je již minulostí. Nikdo ten masakr nepřežil. V jeden den sem tak přišel o vše, do byl doposud můj život. Již se nemám kam vrátit.
Když sem několik dní poté, vyprahlý a hladový potkal pár kupců, byl sem nesmírně šťastný. Vzali mě sebou na své cestě do města lidí. Města lidí! Pár týdnů na to sme stanuli před branami a já zůstal v němém úžasu. Něco tak ohromného sem v životě neviděl.
Konečně se mohou splnit mé sny o hrdinských činech. Možná se naučím psát a číst, porazím spousty nepřátel, stanu se váženým a slavným rytířem. Stál sem tam na voze a snil.
A pak se otevřela brána a já vstoupil. „

Muž se na chvíli odmlčel a zavzpomínal. Pak si odkašlal a pokračoval ve svém vyprávění:

„Avšak život mezi lidmi není jen o boji a hrdinských činech. Lidská komunita je pro mě příliš složitá svým uspořádáním a sám se v ní nevyznám. Zdá se, že mé sny jsou naivní a neuskutečnitelné. Už sám můj vzhled mě staví na okraj společnosti – ono také kdo by se nebál vysokého rudovlasého barbara s nezvykle rudými oči a modře tetovanou tváří. Je jasné, že bez přátel nemám nejmenší šanci stát se slavným a uznávaným. Rozhodl jsem se tedy najít někoho, s kým bych mohl společně cestovat světem a dobývat slávu spolu s bohatsvím, někoho kdo by mě vzal pod svá ochranná křídla a pomohl mi získat uznání.
A tak, když sem se v jedné děravé krčmě doslechl od potulného barda o Spolku, jež bojuje se zlem tohoto světa, uznává ctnost a spravedlnost, neváhal jsem a vydal se na cestu směrem k jejich domovu, abych jim mohl nabídnout to nejcennější co mám – svůj meč, svůj život a svoji čest.„

Muž skončil svůj příběh a zvedl se ze židle. Došel před vznešeného muže v křesle a poklekl před ním.

„A tak sem zde a klekám před vámi, abych tímto požádal o členství ve Spolku“

Povstal, oblékl svůj plášť a rozloučil se slovy:

„Doufám, že má žádost k vám bude nakonec vyslyšena, a já vám budu moci stanout po boku v boji jako rovnocenný bratr ve zbrani.
Nechť Stříbrný Vlk bdí nad vašimi životy.“

A odešel dveřmi zpět do temné noci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád vidím někoho s takovými ideály.
Spolek ti rád pomůže dobýt slávu i bohatství, tím si buď jist.
Nezapomeň však, že hlavní cílem musí býti poražení zla.

(OOC: Rychle si z podpisu smaž toho adepta, než se nazlobím Smile.
Adeptem se staneš až po zapsání na guildovní kámen
a tomu předchází úspěšný pohovor s Pánem Rekrutů - se mnou.
Ozvi se mi na ICQ.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi pekny pribeh,za prvy dojem mas +.Ostatne je na Wolfovi.Ale v kazdom pripade Vitaj u nas.
Ochota ucit se je volba;
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dix
Phoenix

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Vrrrr* *Zavrcel a ve vetru bylo znat,ze jeho vlci jazyk mluvi vzdy stejne-Vitej*

http://www.vlci.info/
Wulf Redeye
Skeleton

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf napsal:
Rychle si z podpisu smaž toho adepta, než se nazlobím Smile.

Promiň, Wolfe, špatně sem čet a chápal. *Zčervenal víc, než jeho rudé vlasy* Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kelnor
Arach

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolem nastenky se mihnul stin.
"Ale, nova prihlaska."
Upir preletel papir ocima.
"Je teda pekne naskrabana," pomyslel si a pousmal se.
"Aha, psal to nejaky barbar. Uvidime co se z nej vyklube, doufam ze ma rad zviratka," s neduverou v obliceji jeste jednou precetl prihlasku, zavrcel, podrbal se a znenadani zmizel.

"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu."
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezká přihláška, navíc mi odpověděla i na některé mé všetečné přihlášky a proto jen - vítej v řadách zájemců o členství.
Thant
Ettin

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*se zjizvenou tváří přelétla nástěnku* Ááááá nová přihláška *usmála se*
Vitám tě mezi zájemci.Doufám že se ti tu bude líbit.
Paladinka Antic
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wulf Redeye se stává dalším Adeptem Spolku. Gratuluji k skvělému zapůsobení na Pána Rekrutů a myslím že i na Představeného.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem a vitam ta medzi nami adeptmi.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: