Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st březen 16, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Jojo, titany jsem taky dlouho neviděl, ale teď sem ho zkoušel a není podle mě o co stát ( |
To neni pravda, tech 20 STR je uplne zachrana pro kohokoli, kdzy zrovna nema cler cas... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st březen 16, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
Pro mě je to zbytečnost, za paladina tyhle šperky nepotřebuju, na solo harvest s magem nechodim, neni moc kam a kdyz uz tak tam neni potreba boost a do těžkých casti dungů stejne morfuju na hada. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st březen 16, 2005 11:25 am Předmět: |
|
|
Frantisek napsal: |
Helle, k tem nabijecim krystalum... jsou skoro naprd.
Jediny co se vyplati je udelat vic +3 nabijecich krystalu.
+5 nabijeci je nemozne udelat... neco jako opravit +9 zbran |
Ale to je přece fuk. Uděláš si 20 +3 krystalů a všechno to do toho narveš :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: st březen 16, 2005 11:35 am Předmět: |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
Pro mě je to zbytečnost, za paladina tyhle šperky nepotřebuju, na solo harvest s magem nechodim, neni moc kam a kdyz uz tak tam neni potreba boost a do těžkých casti dungů stejne morfuju na hada. |
Existuje takova PvP taktika se sperky proti prskalum, kupodivu docela ucinna. Krome RR nemaji ostatni sperky timer, a hozeni jakehokoli zbytecneho sperku udela efekt podobny RR ktery valnou cast souperu donuti to KVF fizznout... No a kdyz nefizzne, da se to podstrelit skutecnym RR  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st březen 16, 2005 2:08 pm Předmět: |
|
|
Jasny orcu... taky me to napadlo, ale este jsem to nikdy nevyzkousel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st březen 16, 2005 3:08 pm Předmět: |
|
|
Já Vám tak zavidim, že stíháte sledovat fizz a ještě k tomu takhle občůrávat:o) By mě zajímalo jaké je časové rozmezí ód zakouzlení po dmg soupeře? U KVF 3s? _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: st březen 16, 2005 3:33 pm Předmět: |
|
|
Já Vám tak zavidim, že stíháte sledovat fizz a ještě k tomu takhle občůrávat:o) By mě zajímalo jaké je časové rozmezí ód zakouzlení po dmg soupeře? U KVF 3s? |
Mas hlavu a mas svitek, co ja vim, tak je tezky odhadnout co ma zrovna za lubem  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: st březen 16, 2005 3:38 pm Předmět: |
|
|
Arkon napsal: |
Já Vám tak zavidim, že stíháte sledovat fizz a ještě k tomu takhle občůrávat:o) By mě zajímalo jaké je časové rozmezí ód zakouzlení po dmg soupeře? U KVF 3s? |
Mas hlavu a mas svitek, co ja vim, tak je tezky odhadnout co ma zrovna za lubem  |
jj a jinak hlava 4s a svitek 3s (: a je takovy pravidlo, ze kdyz do tebe hned najede plne reffulnutej a naboostenej, tak prvni KVF, ktery da, je svitek... kdyz by to nebylo pravidlo, tak se s tim da aspon na 85% pocitat... no a pak zas to ej o odhadu, jak kam a tak behate a jak dlouho co delate (taky je to podle magery ) tak podle toho muzes predpokladat kdy da dalsi svitek... ale treba kdyz za tim KVF, nebo VFP da hned dalsi KVF, tak si muzes bejt 100% jistej, ze tohleto KVF ze svitku nebude... takze asi tak (: je to holt " veda" a je to "na bednu" ale me to proste nelaka a kdyz uz me k tomu nakej indian donuti tak stejne lehnu takze vubec nevim o cem se tady bavime  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st březen 16, 2005 4:58 pm Předmět: |
|
|
ari: pokud mu do toho 80% KFV ze svitku hodis paru ze svitku.. tak se muze jit klouzat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|