Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 4:32 pm Předmět: |
|
|
ono u Mokvusina je to vsechno takove osemente... jednou jsme ho s Timikem videli, jak krici na nejakeho hranicare at nekrade kone, pritom on ho tamoval pro jeho majitele, protoze byl splaseny, ale Mokvusin nebyl sto to pochopit at uz v RP, nebo polopate... nevim, mozna to bylo tak dokonale RP hrane vzhledem k inteligenci vampa, ze jsem to sama nepochopila, ale tuto verzi nepovazuji za pravdepodobnou taky mam pocit, ze spis nez se Spolkem zije a chodi s MC... nehlasis se k nim nahodou taky, Mokvusine? _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: čt únor 24, 2005 5:33 pm Předmět: .. |
|
|
Se spolkem? Já se spolkem už nic nemám, a to už notně dlouho, jsem členem MC. Nevím co tě přivedlo k tomu, že chodím s vami. A Pochop že RP 10int je fakt dost malo a nemůžeš to svadět na toho, kdo sedí u počítače, že je mentál. S 10 int si umím sotva otevřít dvěře, dokonce se nepřemístím ani pomoci runy.. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 5:59 pm Předmět: |
|
|
Na to skutečně pozor. Já s INT myšky prošla šechny dungy Temného Ráje vyjma Despu 2., a 3. části., dveře dycky otvíral někdo jinej, to je fakt, ale jinak jsem to zvládala  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 6:16 pm Předmět: |
|
|
och tak to se omlouvam... nejak jsem tvoji prihlasce nevenovala pozornost, abych se priznala, jen jsem zaregistrovala, ze ses hlasil a ten Ursuv post me mirne zmatl... no ale ted uz je to stejne jedno
EDIT: jo a mam ten pocit zes byl odmorfnutej  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt únor 24, 2005 6:23 pm Předmět: |
|
|
Myslim že je čas tenhle topic zamknout, už je tu moc OT navíc tak nějak pochybné. Lock :o) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|