Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: so únor 05, 2005 7:10 am Předmět: .. |
|
|
Ja se stale drzim pravidel: Dark Paradise si klade za cíl vytvoření světa pro ty, kdož jednají ve vzájemném vztahu s úctou a respektem s důrazem na prvky Role Playing. Tedy jinak : Respektuj RP (i když tak sam nehraješ). A to co sem rek není žadné zaujetí, jen to tak prostě vypadalo a nemám nic proti, když to bude chtít vyjasnit osobně ale to on nema zajem, na icq jsem se snažil, ale neodpovědel. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luxian [SoD] Headless
|
Zaslal: út únor 22, 2005 11:02 pm Předmět: |
|
|
rad bych este malo slov: Limelovi sem psal hodnekrat na icq a nic, ve hre se to s nim resit neda protoze odpovida RP(divně) , nic proti nemu nemam dokonce jsem se s nim aji bavil ve hre ale vadi mi ze se to tak rozsirilo a mel sem kvuli tomu problemy v SoDu. Kdyby se to este nekdy melo resit tak se ptejte i Dynalona.
pozdravuju Spolek mejte se pa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:01 am Předmět: Re: .. |
|
|
Mokusvin Limel napsal: |
Ja se stale drzim pravidel: Dark Paradise si klade za cíl vytvoření světa pro ty, kdož jednají ve vzájemném vztahu s úctou a respektem s důrazem na prvky Role Playing. |
Po vserejsim divadle v ICE jsi me dokonale presvedcil, ze neco jineho tvrdis na strankach a neco jineho ve hre. Vceja jsem videl poruseni pravidel DP asi 3x a Tve RP jsem... hledal opravdu dlouho (do okamziku, nez jsi kopl, protoze pak nebylo co hledat) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:29 am Předmět: ice |
|
|
jasne sem rek že vám na RP kaslu, kdyz se vam to nelibilo a kdyz maš sebou maga, kterej nediny co má na praci je hazet ovladat hady a drzet paru a stejne na paru kasle a necha te zabit a to byl i na TS a proste rekne ze si mam parovat sam, kdyz to umim, tak to je duvod proc odejit. Jdete to tungu s wariorem co ma blood brnko a v ruce obyc katanu popř shadow zbran(že prej nema na jinou), malym a velkym vampem, ktery busej co muzou a magem, který jediny co zvladá je ovladat sve hady.. o celou dobu pred tim jsem paroval ja i zdi a to jsem vamp, jenze on to proste nevim pro nedelal a pak se na TS dohodnete a on na to prdi, protoze kdyz to umim taky, mam si to udelat sam.. Tohle by nastvalo i tebe Kepere.. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:33 am Předmět: .. |
|
|
jedine co z toho vypliva, je nikdy nechodit s cizejma na akci, protoze ta sehranos je podstatna a kdyz je mate jeste na TS a oni proste prestavou mluvit, no tak uz nevim jak si vic pomahat. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: st únor 23, 2005 1:00 pm Předmět: |
|
|
Vis, ale ja jen reaguji na to cos napsal
PS: sprosty slova jsou proti pravidlum DP  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st únor 23, 2005 2:33 pm Předmět: |
|
|
Proč mám někdy pocit, že někteří lidé tady jsou, protože snad musí?
Pokud se někomu něco nelíbí, co tě tady drží? Nevím, ale pokud to hodnocení o pár postů výš bylo na výpravu se Spolkem, pak nechápu tvé setrvávání zde. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:57 pm Předmět: |
|
|
Nene, nebyla to výprava se Spolkem...mi jen koukali na divadlo:o) Jinak s Dynnalonem jsem dobrý přítel, takže za nim stojím:o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: st únor 23, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
Pak se omlouvám za post. Ty předchozí tak vyzněly. Pardon. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st únor 23, 2005 10:21 pm Předmět: .. |
|
|
Jen jsem se na dotyčného ptal. Má někdy prostě plný ruce práce s ovladaním jednoho hada a vic nejak nezvlada, no a to co rekl on mě, to jste samo neslyšeli, to říkal na TS, ale pak z něho odešl, tak jsem mu odpovídal do hry. Příjde mi, že za to že mě neupozornil, nebo najak nepomohl, že ho to strašně nastvalo a tak mi za to prostě vynadal, proč umírám, když umim taky paru.. No a samo když mě někdo takto doděla, nejdu daleko pro žadnou odpověď.. _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|