Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Luxian
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: so únor 05, 2005 7:10 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Ja se stale drzim pravidel: Dark Paradise si klade za cíl vytvoření světa pro ty, kdož jednají ve vzájemném vztahu s úctou a respektem s důrazem na prvky Role Playing. Tedy jinak : Respektuj RP (i když tak sam nehraješ). A to co sem rek není žadné zaujetí, jen to tak prostě vypadalo a nemám nic proti, když to bude chtít vyjasnit osobně ale to on nema zajem, na icq jsem se snažil, ale neodpovědel.

Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luxian [SoD]
Headless

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2005 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rad bych este malo slov: Limelovi sem psal hodnekrat na icq a nic, ve hre se to s nim resit neda protoze odpovida RP(divně) , nic proti nemu nemam dokonce jsem se s nim aji bavil ve hre ale vadi mi ze se to tak rozsirilo a mel sem kvuli tomu problemy v SoDu. Kdyby se to este nekdy melo resit tak se ptejte i Dynalona.
pozdravuju Spolek mejte se Rolling Eyes pa
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 8:01 am    Předmět: Re: .. Odpovědět s citátem

Mokusvin Limel napsal:
Ja se stale drzim pravidel: Dark Paradise si klade za cíl vytvoření světa pro ty, kdož jednají ve vzájemném vztahu s úctou a respektem s důrazem na prvky Role Playing.

Po vserejsim divadle v ICE jsi me dokonale presvedcil, ze neco jineho tvrdis na strankach a neco jineho ve hre. Vceja jsem videl poruseni pravidel DP asi 3x a Tve RP jsem... hledal opravdu dlouho (do okamziku, nez jsi kopl, protoze pak nebylo co hledat)
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 8:29 am    Předmět: ice Odpovědět s citátem

jasne sem rek že vám na RP kaslu, kdyz se vam to nelibilo a kdyz maš sebou maga, kterej nediny co má na praci je hazet ovladat hady a drzet paru a stejne na paru kasle a necha te zabit a to byl i na TS a proste rekne ze si mam parovat sam, kdyz to umim, tak to je duvod proc odejit. Jdete to tungu s wariorem co ma blood brnko a v ruce obyc katanu popř shadow zbran(že prej nema na jinou), malym a velkym vampem, ktery busej co muzou a magem, který jediny co zvladá je ovladat sve hady.. o celou dobu pred tim jsem paroval ja i zdi a to jsem vamp, jenze on to proste nevim pro nedelal a pak se na TS dohodnete a on na to prdi, protoze kdyz to umim taky, mam si to udelat sam.. Tohle by nastvalo i tebe Kepere..

Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech..
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 8:33 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

jedine co z toho vypliva, je nikdy nechodit s cizejma na akci, protoze ta sehranos je podstatna a kdyz je mate jeste na TS a oni proste prestavou mluvit, no tak uz nevim jak si vic pomahat.

Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis, ale ja jen reaguji na to cos napsal Smile

PS: sprosty slova jsou proti pravidlum DP Smile
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč mám někdy pocit, že někteří lidé tady jsou, protože snad musí?
Pokud se někomu něco nelíbí, co tě tady drží? Nevím, ale pokud to hodnocení o pár postů výš bylo na výpravu se Spolkem, pak nechápu tvé setrvávání zde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nene, nebyla to výprava se Spolkem...mi jen koukali na divadlo:o) Jinak s Dynnalonem jsem dobrý přítel, takže za nim stojím:o)
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak se omlouvám za post. Ty předchozí tak vyzněly. Pardon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mokusvin Limel
Harpy

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 10:21 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

Jen jsem se na dotyčného ptal. Má někdy prostě plný ruce práce s ovladaním jednoho hada a vic nejak nezvlada, no a to co rekl on mě, to jste samo neslyšeli, to říkal na TS, ale pak z něho odešl, tak jsem mu odpovídal do hry. Příjde mi, že za to že mě neupozornil, nebo najak nepomohl, že ho to strašně nastvalo a tak mi za to prostě vynadal, proč umírám, když umim taky paru.. No a samo když mě někdo takto doděla, nejdu daleko pro žadnou odpověď..

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: