Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 1:01 am Předmět: Nevyzpytatelná Sphera |
|
|
Jen takové zamyšlení.
Tak nějak se o té Sphere na které tu hrajeme říká že buguje. Asi to bude pravda, protože neustále slýchám jak někomu něco zmizelo nebo jak něco neběhá tak jak by mělo :o). Přestože tak nějak existují zákony kterými se řídí, ona je i porušuje. Ona je vlastně taková živá. Většina lidí na to jen nadává. Jsou nespokojení že něco není tak jak by mělo být a že to nedělá přesně to co by to dělat mělo. Z části k těmto lidem také patřím. Ale z části ne. Uvědomil jsem si, a už je to dávno, že právě tomu že všechno není tak jak by to mělo být a že se o mnoha věcech neví jak vlastně fungují nebo fungují tak nějak svým způsobem vděčím za to že je pro mě pořád co objevovat a že i v naprosto jednoduchých činnostech lze najít určité podivuhodné zákonitosti a někdy i nelogická pravidla která ze všech činností dělají na DP ohromnou vědu. A ač o tom systémově nevím vůbec nic, začínám rozumět tomu světu ve kterém se pohybuji. Ne z pozice programátora který ví proč to tak je a nevidí v tom žádný zázrak, ale z pozice pozorovatele který ví a poznává že to tak je a který v tom nachází souvislosti. A zamýšlím se jestli by nebylo lepší kdyby vše fungovalo naprosto přesně bez anomálií a, dalo by se říct, bugů. A odpovídám si že ne. Odpovídám si že jsem rád že jsou chvíle kdy "si Sphera prostě postavila hlavu". Protože jinak by mě to asi už přestalo bavit.
I když jsou tu bohužel i ty velký bugy který život skutečně jen znepříjemňují a tady je na místě vyseknout našim GM poklonu že z toho ještě nezešíleli a tak nějak to dokážou ukočírovat :o). Za ty "malý nevyzpytatelnosti" ale z celýho srdce děkuju a to je účel tohohle postu :o). Poděkovat naší rozverné Kouličce :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý názor . . .
Myslíš že z toho GM opravdu ještě nezešílely ?  _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 4:56 pm Předmět: |
|
|
Když je to tak, tak jak jsi se dnes bavil v ice?  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá únor 18, 2005 4:58 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Když je to tak, tak jak jsi se dnes bavil v ice? ;) |
Tekly mi nervy. Nic mě neposlouchalo, všechno nějak blblo, nepily se nápoje, 2x jsem stupidně lehnul a byl jsem z toho naštvanej. Ale z dlouhodobýho hlediska mě to obohatilo :o). Dalo mi to například pocit že "někdy to prostě nejde" :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 5:12 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Leny-m napsal: |
Když je to tak, tak jak jsi se dnes bavil v ice?  |
Tekly mi nervy. Nic mě neposlouchalo, všechno nějak blblo, nepily se nápoje, 2x jsem stupidně lehnul a byl jsem z toho naštvanej. Ale z dlouhodobýho hlediska mě to obohatilo ). Dalo mi to například pocit že "někdy to prostě nejde" ). |
Aneb jak udělat z naprostýho propadáku super věc.. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 5:22 pm Předmět: |
|
|
TO Hellmastře: Tekly nervy.... uf, to se muselo stát opravdu nějaký vellký problém.
To mi podvídejj, by mě zajímalo jak to zvládají..
Hmm *pomyslel si* _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 10:29 pm Předmět: |
|
|
Do tej doby co som tam bol ja tak to bolo prijatelne...15 minut od momentu co som sa odpojil to bolo suxxxx...nie len ICE ale aj sektko ostatne. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: so únor 19, 2005 1:54 pm Předmět: |
|
|
Hmmm tak ja mam vetsi problem uvizl sem v Antimagicku ve hrade mrtvej a odejit jde prez port kterej je jen pro ozivy...Help muzu az za 11 Hodin ... a Dnes mam jit Pride Psal sem Gm page nic Psal sem pred tim ze potrebuji pomoc s Buglou truhlou,nic psal jestli se mi muze nekdo ozvat az bude mit cas a NIC! proste nic Gm budto nehrajou nebo je to nebavi cist Page nebo maj moc prace a nebo nevim... _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so únor 19, 2005 2:01 pm Předmět: |
|
|
Nebo jen na ty page typu "potrebuji pomoc, az budete online stavte se" nereaguji?
Nezapomen, ze muzes poslat jen jednu page, takze ji premazavat jinou nic nerikajici neni to prave orechove. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: so únor 19, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
No ja sem psal jenom Jednu Page normalne a ne Typu jako Pojd az bude cas to sem psal na Icq ted mi hodne Gm s Modrym Pismem pomohlo... Jenom portlo a neukazalo se  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|