Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lena Harpy

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
Zdravíme tě,
mylsím že tě známe a už jsi již s námi byla i v Deceitu. Ale to je jedno, prostě vítej
Bereg & Eriana Sunrise |
Jasne jednou jsem s vami uz na vyprave byla a tak si me asi nekteri z vas zapamatovali. Zaroven se tesim az s vami opet nekam vyrazim
Cislo meho hluba je 340394654 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 8:07 am Předmět: |
|
|
Lena napsal: |
Cislo meho hluba je 340394654 |
Sakra.. vcera letelo kolem me cele hejno holubu.. ale nejak jsem nestil najit Tvoje cislo >] asi leteli moc rychle . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 5:54 pm Předmět: |
|
|
Stojí před nástěnkou a vypadá zamyšleně.
Tvé jméno jsem někde slyšel... jen si nemohu vzpomenout kde.
*zastydel se*
Stál tam ještě cvhíli, ale pak v beznaději odešel. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: út listopad 09, 2004 9:38 pm Předmět: |
|
|
* byl vecer a tichem noci se neslo jen lehke sumeni kridel, ktere se opiraly o vzduch pri pristani. Vampiric se tise snesl u domu spolku a kouknul na nastenku. A hele rika si, neco tady pribylo, zase mam spozdeni ......... vzal a drapem od krve dopsal na nastenku *
Vitam te, sice se zrejme nezname, ale doufam, ze se brzy pozname a budeme prateli.
* pote rozestrel sve kridla a jedinym mocnym machnutim se vznesl do nocniho vzduchu a zmizel ve tme ........ * _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 01, 2005 2:00 pm Předmět: |
|
|
Leno, k tobě má mnoho Členů dost výhrady, třebaže ne všichni. Napíšu sem co jsem o Tobě psal do soukromé sekce kde si o Adeptech povídáme:
citace: |
Jde o to jakej má přístup k nám. Přijde mi že nás vůbec nerespektuje a teď nemyslím jakou autority, ale jako lidi. Jede si sama za sebe což se s filosofií Spolku taky moc neshoduje. Navíc prakticky žádné RP. Byla by chyba řadit ji na úroveň třeba takovýho absoloma, to v žádnym případě, ale řadit ji na úroveň Josefa, Kelnora, Alexe nebo Adoshe či Arisu dle mého také není fér, proto naprosto souhlasím s Gatem. |
Jde o to že nám přijde že Spolek pro tebe není to pravé. Možná si jenom nerozumíme, ale i to je důvod k zamyšlení, protože být členem znamená rozumět si s ostatními členy. A mimo jiné chápat podstatu Spolku. Možná se v Tobě pletu, ale ty mě o tom nepřesvědčuješ. Členové se ve tvojí přítomnosti ne vždy cítí dobře, otázkou je jak se v jejich přítomnosti cítíš ty. Myslíš že ti všichni vyhovují a rozumíš si s nimi? Nebo se musíš přemáhat a nerozumíš třeba některým projevům nesympatie z naší strany? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út únor 15, 2005 6:44 pm Předmět: |
|
|
Asi by bylo dobrý kdyby se Lena vyjádřila. Napíšu jí, _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lena Harpy

|
Zaslal: út únor 15, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Asi by bylo dobrý kdyby se Lena vyjádřila. Napíšu jí, |
Po pravde me docela prekvapla tedle reakce na mne a dusledkem ji opustim spolek, jelikoz nema cenu zustavat pokud je pravda ze se citite spatne v me spolecnosti.
Sice si zdaleka nemyslim ze tento nazor zdili vsichni, ale pokud jen cast zvas tak nema cenu abych zustavala.
Ve spolku jsem se citla dobre, a tim myslim i to ze sem se citla dobre v pritomnosti clenu a to vsech co sem teda mela moznost poznat bliz.
Jsem rada za cas ztraveny s vami, bylo to fajn.
Je mi lito ze nekterym z vas nevyhovuje ma pritomnst a uprime o tom vim temer od zacatku ze jsem se s nekym moc nespratelila, ale ja jsem takova jaka jsem v ultime tak jako v realu a pokud vam to nevyhovuje tak to respektuji
Preji vam hodne uspechu a doufam ze nadale zustaneme prateli |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út únor 15, 2005 8:15 pm Předmět: |
|
|
Je to tak, ale nic se nemění, přáteli budeme pořád a jsem moc rád, že to takhle bereš...hodně štěstí... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
Taky přeju hodně štěstí v budoucím působení na DP. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: út únor 15, 2005 10:03 pm Předmět: |
|
|
Preji hodne stesti...*Zamaval Vlci Tlapkou a odbehl..*
(Leno me se treba nelibilo ze nas neposlouchas necitil sem se v tve spolecnosti spatne tak me nemej za zleho...Taky jsem rad ze to beres tak dobre a ted mi je te popravde lito,urcite se jeste setkame...) _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|