Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Hellmaster odchází
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 7:19 pm    Předmět: Hellmaster odchází Odpovědět s citátem

No, jak to napsat...
Už dlouhou dobu jsem na Ultimě nebýval tak často jak jsem si představoval. Bylo to z mnoha důvodů mého osobního života i z jiných důvodů ve světě Dark Paradise. Přesto jsem se dál účastnil dění ve světě a hlavně dění ve Spolku, který se v poslední době, spolu s mými přáteli - Vámi, stal jedinou věcí, která mě k Ultimě táhla.
Pak se stala ta nehoda s mým domkem, která se řešila tak jak se řešila...vlastně spíš neřešila tak jak se neřešila. Není to důvod, proč píšu tyhle řádky, ale spolu se znechucením ze světa poslední dobou a těmi zatracenými lagy (ano, i já mám lagy, přestože jsem se vás ve vašem vzteku na ně snažil mírnit) to byla poslední kapka do mého hráčského působení, které doposud balancovalo na ostří nože.
A tak jsem dopřemýšlel.
Je konec.

Hellmaster napsal:
"Je konec."

*V hlavě si projíždí některé okamžiky svého života v tomto světě. Napřímil se, zaklonil hlavu a pohlédl na hvězdnou noční oblohu. Z ničeho nic se objevivší slzu nechal stéci po tváři. Užíval si jí, protože on přece nepláče. A přesto cítil takovou bolest. Osedlal svého věrného Truhlíka a cvalem vyrazil na krátkou projížďku. Zastavil se na místech, která mu byla nějakým způsobem vzácná. Prožíval vzpomínky. Vzpomínky bolí, ať už na cokoliv, ale zároveň dávají člověku identitu a pocit života.

"Bude se mi stýskat..."

*Hrdě dorazil až k domu Spolku, jedinému útočišti, které mu po vystěhování zbylo. Usadil se do svého pohodlného křesla a pohledem přelétl přes místnost. Pak se ponořil do vzpomínek...*

"Tolik mi toho bude chybět. Přátelé a ti, na kterých mi záleží...to je snad ta největší bolest v mém srdci. Jak moc mi bude chybět radost z nálezu vytoužené věci, jak moc mi bude chybět úspěšně zakončená výprava do nitra tajemného dungeonu...ale nejvíc mi bude bude chybět veselé vtipkování mých přátel. Budou mi chybět projížďky na Truhlíkovi, nekonečné porady Spolku, prozkoumávání světa, pátrání po ztracených věcech a dětech...dokonce i "vychcípání" naší družiny při banální výpravičce, těžké začátky v prostoru pro nováčky, kteří se právě vykoupili z dolů..."

"Dost bylo nostalgie a vzpomínek."

*Probral se ze svých myšlenek a uchopil pero, jehož do špičky seříznutý hrot před tím ponořil do kalamáře. Rozbalil těžký, kožený svitek z vzácné kozy jménem Drzkhalamana, který si šetřil na zvláštní příležitosti, a začal psát poděkování...*

Děkuji všem za krásné dny, které jsem měl možnost v tomto světě prožít. Jsem rád, že mi dala Aethanova podstata možnost zde existovat. Děkuji spanilé Aerial, potomkyni Aethanově za to, že mě jakožto Aethanovu poslu stála po boku. Děkuji všem těm kteří se mnou byli od mého příchodu na tento svět, přestože na jejich jména se již většinou zapomnělo. Děkuji tedy všem těm lidičkám, které jsem v prvním dungeonu potkal. Děkuji Františkovi (otci) za přátelství, které mezi námi v těchto místech rozkvetlo i Nemesisovi, Skullikovi nebo Harbringerovi, který byl u toho když nechtěně jsem tato místa opouštěl. Děkuji neznámému cizinci, který mi prvního koně daroval a stejně tak necromanceru Spinalovi, který začátky ve tvrdém světě mne provedl. Děkuji necromancerovi Hrochovi za první dobrou zkušenost s vrahy a jakési družině vrahů, z nichž jen jméno Esmeralda si pamatuji, za první znechucení těmito zlými živly. Děkuji Er Ranovi za symbol prodejce nápojů v mém mládí a stejně tak F.L.Kmetovi, který pro mě byl symbolem řemeslníků. Děkuji jakémusi vlkovi, kterého jsem u Banky ve městě Nujel'm potkal a který mě pozdravil. Děkuji dungeonům ve Vesperu a Nujel'm za to že mne vycvičily. Děkuji Asfixovi, že ode mě trpělivě vykupoval peří i těm ostatním, co ode mě vykupovali všechno harampádí, které nikdo jiný kupovat nechtěl. Neděkuji Dark Kennymu a Verdu Amagerovi za to, že mi ukázali jak jsou někteří lidi svině. Děkuji Elrohirovi, hraničáři co nemluví, za symbol "normálního" člověka. Děkuji vrahovi Evil Nightmare za jeho férovost a Stoupovi za to že jsem se ho bál a přesto se smál, když jsem po něm pojmenoval kyklopa a strašil s nim lidi. Díky Diakonovi Frostovi za to co mi dával, ani nevim proč. Díky řemeslníkovi DDT za plodnou diskuzi o patronátech a vrahovi jménem Baghera za symbol dalšího čestného vraha. Díky guildě Sanct Lor za doprovod při krásné výpravě do tajemného dungeonu pod mořskou hladinou, Retromancerovi za jeho moudré rady a Danfieldovi za to, že jsem s ním byl poprvé ve "velikém" dungeonu. Díky lady Rilwen a celé její guildě za dobrodružství při pátrání po Aerial. Děkuji čaroději Arxi a Percevalu Gallovi. Děkuji Camarille za dojem jaký na mne udělala. Děkuji také Dyrmagnovi, jehož přednášku pro Spolek už bude zařizovat někdo jiný než já. Děkuji i všem těm, se kterými jsem se seznámil teprve v poslední době. Děkuji všem mým přátelům, které jsem teď opomněl zmínit a kteří mi to nezazlívají. Hlavně pak děkuji lidem, u kterých nemusím zmiňovat důvod své vděčnosti: František ml., Vilgerius (a jeho bratr Wotan), Gate keeper, Petko, Shadow, Aurora Muerte, Dargor, Ancalagon, Lumpík, Jalabhar Xho, Timeo, Wolf, Bereg Sunrise, Talnir, Lavaron a Zigawn, noví zájemci o členství ve Spolku a spousta těch dalších lidiček, kteří jsou mými přáteli. Děkuji i bohům za to že stvořili svět ve kterém jsem mohl pobývat.
Nyní odcházím zpátky tam odkud jsem přišel. Věřím, že na mě budete vzpomínat alespoň trošku v dobrém a Ti co mě nemají rádi...ti určitě nedočetli až sem. *směje se*

Hellmaster, Představený Spolku, posel Aethanův.

*Odložil pero, znovu se pohodlně usadil do měkkého křesla a ponořil se do svých hlubokých myšlenek...*

Přestože odcházím, ještě nějaký čas bude Hellmaster nablízku a tak můžete počítat s mojí podporou, budete-li opravdu moc potřebovat.
Možná také odejde do jiného světa a pak se vás pokusí přetáhnout za ním, protože se mu bude opravdu stýskat.

Organizační záležitosti se vyřeší při nejbližší veliké poradě, jejíž datum se probírá v soukromé sekci tohoto fóra a o níž budou zájemci o členství samozřejmě informováni.

Naposledy upravil Hellmaster dne st únor 18, 2004 10:08 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*tváří se jako kdyby mu někdo právě uťal nohu*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý tohle jednou bude absolvovat. Netěším se na to, až bude řada na mě....
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Přečtejíc zprávu od Hellika...rozbrečel se*

Hodně štěstí...už se těšim na další shledáníSurprised))
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem na to pripraveny uz na zacatku, ale kazdym dalsim dnem, kdy jsem te tu jeste videl ve mne rostla jiskricka nadeje, ze snad neodejdes, tak ted prisel ten, ktery tu jiskricku zhasil. I to jsem mel cekat. Presto je to rana 'pod pas'.
Lide maji tu krasnou vlastnost, ze mohou sve city vyjadrit slovy, proto ja rikam, Mam Te rad a bude se mi po Tobe styskat. Snad budou tve dalsi kroky stastne a plne radosti. Hodne stesti priteli !
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*S největším smutkem v srdci dočetl ty nejtěžší řádky, které jeho oči kdy četly. Vstal a pokusil se prázdnotu rozehnat popocházením... ale neúspěšně. Úzkost ho přemáhala a on neznal žádné kouzlo které by alespoň trošku pomohlo. V krku se mu začal tvořit veliký knedlík, který mu stěžoval dýchání... opět se posadil a vtiskl hlavu do dlaní... rozplakal se*
...

*zanedlouho se uklidnil, natáhl se pro svitek a začal psát*

Frantisek ml. napsal:

Ani nevím, kde začít Mistře... bude to pro nás všechny veliká ztráta přijít o duchovního vůdce s přirozenou autoritou, ovšem nejhorší bude vyrovnat se se ztátou přítele, s kterým jsem osobně prožil radostné chvíle našeho vzrůstu od samých počátků, kdy sme byli vrženi na tento svět.
*zavzpomínal*
Byly to krásné časy, jenž nebudou v našich srdčích nikdy zapomenuty.
Mé přátelství mi velí přijmout tuto bolest a pokud cítíš, že Tvůj čas nadešel, nemohu Ti nijak bránit a ani se hněvat. Jen bych si přál hrdě spočinout před tvým zrakem, pořást Ti pravicí s upřímným stiskem a poplácat po rameni.

*pokusil se zamáčknout sprchu slz... odložil svitek a odešel vzpomínat do svého pokoje*
Petko
Lizardman

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*uronil slzy*
*nenasiel slova na popisanie toho, co citi*
*odisiel do perin rozmyslat*
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*Docetl a upadl, dyka ho zasahla hluboko hluboko*

Ztrata jednoho z nejlepsich pratel je vzdy zdrcujici, ale tohle? Tohle je jako smrt. Ne prechodna, ale konecna, totalni. Uz nikdy to tu nebude jako s HELLMASTREM.

*Nemuze stale vstat*
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* nevi, co rici *

snad se brzy zasde opet shledame, bud v tomto, nebo v jinem svete

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2004 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

* povzdech *
I přesto věřím že jeho duch bude žít dál alespoň v podobě věcí, jež vykonal, a které neupadnou v zapomnění!

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: