Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Naja Kráska

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 12:44 pm Předmět: |
|
|
Lenicko, pokud si nechas hodit inkognito, mas porad krasnou zlutou barvu a nikdo nevi ze jsi stone a pokud preferujes maleho impika na morf, tak te mohu potesit, ze bude zahy zprovoznen quest na to aby se dalo morfovat do impa se stone vlastnostmi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 12:49 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
Lenicko, pokud si nechas hodit inkognito, mas porad krasnou zlutou barvu a nikdo nevi ze jsi stone a pokud preferujes maleho impika na morf, tak te mohu potesit, ze bude zahy zprovoznen quest na to aby se dalo morfovat do impa se stone vlastnostmi |
Jo, vím, bud' inkognito od mága či nápoj neviditelnosti vlatnoručně umíchaný. Velká žlutá garga jsem jen pokud jsem v kameni. Přemorf do člověka, nakopání horizite, přemorf zpátky (zatím do té velké škaredé obludy) a obarvení se díky láhvi, se tak dá stihnout během chvíle. Vždycky koukám, jak to někomu může v dungu tak dlouho trvat. Ten impík mě určitě těší. Super, konečně něco pro Leničku.  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 1:04 pm Předmět: |
|
|
Nekdo rekl, ze stone morf nebyl zadarmo?
No z Pride jste meli 6-8 stone morfu. Stal vas tak odhadem 0-3 nabyti. V hytlothu ta nabyti byla vicemene zadarmo...
Omezeni chvalim, dobijeni jeste vice - preci jen drive se 10 vampu seslo, vymlatilo tu zminenou chodbicku a ziskali vampi top predmet, ktery byl nb, neznicitelny a na neomezene mnozstvi pouziti.
A pak jste videli stone, kteri ani nevedeli, ze existuji horizite morfy, ze horizite se mimo trh da sehnat v dungu apod...
Chvalim zmenu krystalu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
Lavaron napsal: |
neni to ani trochu rozumny a moudry ..
ostatne nb mystiky take nikdo nemazal a jine podobne itemy
navic to am byt zmena pro to, aby nb vampove nemohli lehce byt stone ne? nema to byt zbytecne zneprijemneni zivota jiz starsim vampum ) |
98% soucasnych drzitelu stone si nezaslouzi nosit ani ten Low Horizite  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
To je vsetko fajn,ale co vas donutilo zaviest NABIJANIE ciernych krystalov???Preco? |
To ze kazda llama je porad v stone.
Jestli se ti libi druha moznost, oslabeni stone, muzes rovnou hodit v zakladnim morfu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: pá leden 28, 2005 2:51 pm Předmět: |
|
|
To mas pravdu,ale teraz ked je ziskanie o dost tazsie,uz nebude stone taky rozsireny.A ten kto bude stone si to v takom pripade zasluzi,tak sa mi to zda zbytocne.Ale na druhej strane sa to moze ukazat ako sqele riesenie toho fenomenu - 8 of 10 is stone. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
Ano, at je stone tezsi k ziskani.
Preci jen se staci kouknout na vetsinu vampu - ti, co si horizite umi obstarat, umi take prezivat. Ti co horizite kupuji, tak ho stejne nepotrebuji, protoze si ho neumi udrzet.
Stone ma byt spicka.
Mozna nekteri vampiri konecne zjisti, ze high neni vubec spatny. Mozna lepsi nez stone  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 6:06 pm Předmět: |
|
|
Haha. Právě jsem v Britu na tom místě kam kope Travel Book potkal Stone vampa. Koukl na mě a povídá:
On: "Hi, tohle je Brit?"
Já: "Ano."
On: "Aha, dík." _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Thant Ettin

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 7:06 pm Předmět: |
|
|
To Hellmaster: tak to je fakt mazec  _________________ Malá velká šmoulinka,Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: pá leden 28, 2005 7:16 pm Předmět: |
|
|
Uffff . . . _________________ Je jedno kdo jsi, je jedno kým jsi, ale není jedno co děláš.
Co tě nezabije . . . se tě pokusí zabít znova.
Vampír Ilidan - Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|