Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne leden 16, 2005 11:54 am Předmět: Re: .. |
|
|
Mokusvin Limel napsal: |
To je mi jasne a tak jsem toleratní, ale když mi někdo začne v Cechu Vampiru nadavat, že jsem zas..ej cu..ak, protoze mluvim RP, zvlaste kdyz jsou tu pravidla o jeho Respektovaní, a zacne me i killit (nikdy ne az do konce), prtoze na nej nemuzu zavolat straze, tak to mi neprijde jako slušne gesto. |
Nojo, jsou tu takový lidé, ale věřím tomu, že tu dlouho nevydrží...frackové nevychovaní  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: po leden 17, 2005 7:01 am Předmět: Re: .. |
|
|
To je mi jasne a tak jsem toleratní, ale když mi někdo začne v Cechu Vampiru nadavat, že jsem zas..ej cu..ak, protoze mluvim RP, zvlaste kdyz jsou tu pravidla o jeho Respektovaní, a zacne me i killit (nikdy ne az do konce), prtoze na nej nemuzu zavolat straze, tak to mi neprijde jako slušne gesto. |
Nahodou, to je dobra zadost o dovolenou v jailu v Cechu se nesmi bez souhlasu ani napadat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: po leden 17, 2005 7:08 am Předmět: Re: duch |
|
|
Taky nevim jak ho vytvorit ale vim jiste, že kdyz sem byl s nejakou Guildou v cove, tak tam u draku (jak se lodi lakaji krakeni) sme byly mrtvi a 2 zivi v hidu a oba jsme je odhidli, jak s me tam s warem (peace) behaly. |
Vy ne. Odhidnout muze nekdo nebo neco co vykonava skill Detecting Hidden (dost potvor ho ma, i kdyz ho casto nepouzivaji), teoreticky te muze omylem odhidnout invisnute GMko kdyz te prebehne (to se nestava a pokud ano a nasledkem toho lehne vyprava, byva zvykem svou chybu napravit ressem...)
Ja bych to videl na nekde dal nekoho s detectem, kdyz das detect a mas ho na max, odhodnes pulku dungu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: po leden 17, 2005 9:29 pm Předmět: .. |
|
|
No tak skutecně tohle sem vůbec netusil a zní to uplně zajimavě. To treba byl nekdo patro za nama a dal detec a nam zustaly  _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po leden 17, 2005 10:56 pm Předmět: Re: .. |
|
|
No tak skutecně tohle sem vůbec netusil a zní to uplně zajimavě. To treba byl nekdo patro za nama a dal detec a nam zustaly  |
Vidíš, já tohle třeba věděl, už se nám to párkrát stalo...pro příště si vem ponaučení, že než se začneš dohadovat, vyslechni si všechny možnosti, ju?  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 18, 2005 1:40 pm Předmět: |
|
|
*stary duch behal po domku, maval rukama kolem schovanych jedincu a nahlas hulakal... presto si jich nikdo nevsiml*
Kdyz to nesvedu ja, tak nikdo! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út leden 18, 2005 4:02 pm Předmět: |
|
|
*predstavuje si hulakajiciho ducha*
*spadla smichy pod stul*
*premysli jak se z toho vykeca* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út leden 18, 2005 4:57 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
*stary duch behal po domku, maval rukama kolem schovanych jedincu a nahlas hulakal... presto si jich nikdo nevsiml*
Kdyz to nesvedu ja, tak nikdo! |
No, je to fakt. Strašil mě a pak... a pak mě donutil říct ty hrozné věci o kočičce  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: út leden 18, 2005 8:29 pm Předmět: |
|
|
Bla bla bla. Z toho se nevyvlíkneš  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|