Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Sprosťák Vesper
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 10:58 pm    Předmět: Sprosťák Vesper Odpovědět s citátem

Psala mi kámoška, že jí neustále dávaj v Njulejmu na HB reskilly jakýsi 2 vrahové. Vesper a Jirin. Dosli jsme, gardnula jsem, utekli, ressnuli jsme kámošku, přiběhli ale hned znova, tak chvilku honička, mně to ale neba, tak stráže. Jeden dostal - Vesper, nestačil utýct.

Když jsme ho ressli, šel schválnš ke mě, takže moje ostré drápky = jeho další smrt, no jak ten vám začal nadávat. Vyhrožování válkou guildy, vyhrožování page, sprostě nám vynadal, lhal, že kámošku nezabíjel, lhal že ji neresskillovali, atd atd. Opravdu sprostě nám vynadal, to jsem nezažila, když odmlčím to, proč hraju za ženskou až po to, že jsem zapič....ej vamp ze Spolku, že se zná s Gatem, Frantou ... jakési kecy o tom, že Lenku musíte vyhodit z guildy, že už jsem skončila, že jsem terč atd. Wink)))))))))

No, vyhrožoval i page, už nevím co všechno, napovídal o svýmm modrým charu ve Strangers atd atd... prostě fakt osel, no. Spolek jsou Noobove a lamy, nebo tak neco...

Mám prý na DP skončit, protože takových hráčů si DP nežádá a jen to tu kazím, když gardím a dávám RK a lotím. Hm. Tak čekám vaše názory Wink Docela by mě to bavilo se s ním přít, ale při sprosté argumentaci a vytahování se mi to za to nestojí.

Docela mi to zkazilo náladu, i když je to takovej cucák.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, Leničko, nestojí tady o tebe. Počkej si na Manawydan. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a pár sekund po této události mi píplo ICQ od jistého _-TriX-_ (dal jsem si záležet abych to obkreslil přesně) následujícího znění:

301-172-316 (22:38) :
chci guild war
301-172-316 (22:39) :
pravidla dohodneme zitra

Trochu mě to rozesmálo, ale zachoval jsem chladnou hlavu. Naštěstí následoval další vysvětlující rozhovor:

_-TriX-_ (22:42) :
kuli lence nepratelskej guild war

(což jsem tušil, protože chvíli před tou událostí Lenka psala na mapě že na HB nějaký PK někoho reskillujou)

Hellmaster (22:42) :
A co provedla?
hram za pk gardne mne da mi rk
a full
Takže PK guilda nám vyhlásí GW?
tedy regy aspon nechala ale brnco a ostatek
blue
:o)

Následovalo vysvětlení situace. Bereg Vespera přivedl do Spolku, takže nám to pověděl osobně.

Situace se tedy z Vesperova pohledu měla takto:

Nejprve jsem se dozvěděl že jsme poho guilda ale "lenka tj rofl". Byli prý 2 PK na HB Nujel'm, načež přišla Lenka s Lenym. Naháněli Lenyho a Lenka prý zavolala stráže které ho zabily. Tak ho kámoš ressnul (asi mimo GZ) a když si šel pro věci, Lenka ho bacila a on znovu umřel. Na mé vysvětlení že v GZ s něčím takovým musí počítat reagoval tím že Leny na kámoše zaútočil z GZ. Zapomněl se ovšem zmínit že to byla Lenyho automatická reakce na kámošovu šipku, i já v dungeonu někdy od Lenyho tuto šlupku dostanu, když mu shazuji staty prokletím apod.
Nuže, pro jistotu jsem se ještě zeptal co tam dělali před tím než Lenka s Lenym přišli. Prý tam byla nějaká rengerka která trénovala heal tak jí zabili a když se šla ressnout tak ji resskillnuli (následoval smích).

Tím považuji věc za naprosto jasnou, obrázek nechť si každý udělá sám.

Předem chci upozornit, že nemíním vyhlašovat jakékoliv modré guildě válku kvůli tomu že Lenka zavolala stráže na PK který nadávalo a reskillovalo NBíka trénujícího healing :o).

Naposledy upravil Hellmaster dne st prosinec 22, 2004 1:22 am, celkově upraveno 2 krát
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lhal, že ji neresskillovali, lhal, že ji nevzali věci... Pro resskill si přišel sám, když dostal pecku, pomaličku šel ke mě, když se zjevil duch, už měl napsanou větu s nadávkama... Lenka žádný věci nemá, osočoval mě neprávem. Strážema dostal, já jim na PvP kašlu. Jiřin tam chodí dost často, není to poprvé, kdy jí tam pruděj.

Žlutý andílek

- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Kelnor
Arach

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2004 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leni já myslím že není nejmenší důvod se tímto znepokojovat. Věřím ti že ses musela opravdu nasrat, ale to je přirozená reakce. Ja si tohle vyslechnout, tak jim prve od plic vynadám (ono se to sice nedělá, ale každý dobře ví že to pomůže a takové individua si nic jiného nezaslouží) a pak bych vypnul ultimu a pustil si nějaký pěkně depresivní psycho film na odreagování.
Jo a neboj, myslím že za to ze Spolku vyhozená nebudeš, nebo se snad pletu Twisted Evil ?

"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu."
wonder
Headless

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2004 12:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave som sa o tomto incidente dozvedel a mozem vam povedat, ze za posledne dva dni sa ohanalo nasim gm viac ludi, pritom vsetci dobre eleshara asi poznate a viete, ze je to cestny clovek, ktory by sa k niecomu takemu neprepozical. TEn trix je tusim icq desert eagla, znamy to problematicky prudic, ktory do pvp na dp nezapadol, tak si musi pomahat roznymi klamstvami. Neverte mu, ziadna vojna nebude akurat mu mozte oznamit ze sa dostal na nas blacklist a ked nam dodate zoznam jeho modrych a cervenych postav tak mi si to s nim uz vybavime po strangersky.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2004 12:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wonder napsal:
Prave som sa o tomto incidente dozvedel a mozem vam povedat, ze za posledne dva dni sa ohanalo nasim gm viac ludi, pritom vsetci dobre eleshara asi poznate a viete, ze je to cestny clovek, ktory by sa k niecomu takemu neprepozical. TEn trix je tusim icq desert eagla, znamy to problematicky prudic, ktory do pvp na dp nezapadol, tak si musi pomahat roznymi klamstvami. Neverte mu, ziadna vojna nebude akurat mu mozte oznamit ze sa dostal na nas blacklist a ked nam dodate zoznam jeho modrych a cervenych postav tak mi si to s nim uz vybavime po strangersky.

Hehe. Tak to je v tom případě docela smutný, tenhle Vesper musí bejt strašně nešťastnej člověk. Myslim že bychom na něj měli vyslat proud lásky :o).
Každopádně díky za pomoc při vyjasňování situace.

Edit: Byl bych rád kdybychom tu měli i názor druhé strany, zkusim o něj pak požádat.
Millamber
Headless

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2004 1:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenka Hrubá napsal:
Lhal, že ji neresskillovali, lhal, že ji nevzali věci... Pro resskill si přišel sám, když dostal pecku, pomaličku šel ke mě, když se zjevil duch, už měl napsanou větu s nadávkama... Lenka žádný věci nemá, osočoval mě neprávem. Strážema dostal, já jim na PvP kašlu. Jiřin tam chodí dost často, není to poprvé, kdy jí tam pruděj.

nedalo mi to a zaregistroval sem se abych mohl reagovat..
podobnej pripad se stal asi pred tydem... jenom u toho byl samotnej jirin.
Psala mi kamoska (ta sama co ji killovali ted) jeslti ji muzu pomoct, ze ji nejaky pk dava rk v nujelmu na hb. Tak sem tam dobehl, ael pk uz tam nebylo.. po deteknuti sem ho objevil kousek od nas.. prisel sem k nemu a killnul ho. Hned jak lehnul zacal nadavat ze byl afk a podobny keci, nez sem ho stihl lootnout (sebral kamosce nejaky veci) tak se ressnul, protoze stal hned u krize a zacal utikat ke guard zone. Tam dostal podle me zaslouzeny guards s naslednym lootem. Ja se s takovyma sicakama nemazu Smile
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2004 1:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry za OT ale...
HEHEHEHE Laughing
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: st prosinec 22, 2004 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co mě na tom mrzí, je to, že se s každým snažím vycházet, znám spoustu lidí, hraju co nejvíc RP, co nejvíc se snažím pomáhat, snažím se uznávat i vrahy, a takto se mi to vrátí... Jsem v tomhle asi fakt ten NOOB.

Jinak uvěřil tomu, že mi je 14 roků a UO hraji týden. Proto se tak chovám.

Žlutý andílek

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: