Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Mickalle

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mickalle
Headless

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2004 7:12 pm    Předmět: Mickalle Odpovědět s citátem

Ahojda Smile
Jsem clerik , který se po dlouhé pause opět chytil svého povolání .Moje dovednosti jsou zatím průměrné, ale zkušenosti velice dobré Surprised) A proč zrovna ke Spolku ? - Prostě se mi to zdá jako pohodová , celkem aktivní guilda Surprised) ... Tak případné dotazy atd sem Surprised) ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2004 7:16 pm    Předmět: Re: Mickalle Odpovědět s citátem

Mickalle napsal:
Ahojda Smile
Jsem clerik , který se po dlouhé pause opět chytil svého povolání .Moje dovednosti jsou zatím průměrné, ale zkušenosti velice dobré Surprised) A proč zrovna ke Spolku ? - Prostě se mi to zdá jako pohodová , celkem aktivní guilda Surprised) ... Tak případné dotazy atd sem Surprised) ....

Na tvých schopnostech nezáleží.. až tak moc... *pousmál se a pokračoval* Zkušenosti jsou ceněné zlatem, jen by jsi nám mohl o sobě něco více naspat, jak je tomu zde zvykem.

Vítám tě jménem Hraničáře a jménem přírody *mírně se poklonil, aby mu nespadla čapka*
Mickalle
Headless

PříspěvekZaslal: po prosinec 13, 2004 8:02 pm    Předmět: Odpověď:) Odpovědět s citátem

Takže mé tažení na tomto světě začalo v Minocu( který je doteď mím nejoblíbenejším městem, s nejlepší přirodou)...Jako hodně nezkušeného clerika se mě kdysi ujal spolek Učedníků, který mě otevřel očka a nejvíc mě toho naučil Smile po té sem se už postavil na vlastní nohy a začal přicházet na chuť i těm největším dungeonům a posléze mě ještě více chytlo bojování jen mezi hráčiSmile ...Jak čas plynul poznam sem na tomto světě moc moc věcí a lidí, až sem mi postupem času dost lidí zprotivilo a tak sem se na velmi dlouho dobu ukryl do hlouby přírody úplně sám daleko od lidí. Přestal sem úplně válčit ... až teď jsem znovu dostal chuť nají si nové kamarády a oprášit svoje mace zbraně a hlavně oprášit všechny dovednosti, které sem skoro úplně zapoměl, a tak začínám dá se řicí "od znova" ,ale trénink mě teď velice baví a dále se uvidí ...
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2004 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I ja te vitam
*smekl *
Nezapomen dan na sebe cislo komunikacnihoo crystalu a take se ozvat Adept masterovi * skoro si zlomil jazyk *.

Peji mnoho krasnych chivil nad este krasnejsima pokladama.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2004 1:36 pm    Předmět: Re: Odpověď:) Odpovědět s citátem

Mickalle napsal:
Takže mé tažení na tomto světě začalo v Minocu( který je doteď mím nejoblíbenejším městem, s nejlepší přirodou)...Jako hodně nezkušeného clerika se mě kdysi ujal spolek Učedníků, který mě otevřel očka a nejvíc mě toho naučil Smile po té sem se už postavil na vlastní nohy a začal přicházet na chuť i těm největším dungeonům a posléze mě ještě více chytlo bojování jen mezi hráčiSmile ...Jak čas plynul poznam sem na tomto světě moc moc věcí a lidí, až sem mi postupem času dost lidí zprotivilo a tak sem se na velmi dlouho dobu ukryl do hlouby přírody úplně sám daleko od lidí. Přestal sem úplně válčit ... až teď jsem znovu dostal chuť nají si nové kamarády a oprášit svoje mace zbraně a hlavně oprášit všechny dovednosti, které sem skoro úplně zapoměl, a tak začínám dá se řicí "od znova" ,ale trénink mě teď velice baví a dále se uvidí ...

Napiš KK a počítej s tím, že tě nekam pozvu, na začátek něco lehčího pak uvidíme Smile
Mickalle
Headless

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2004 3:33 pm    Předmět: kk Odpovědět s citátem

KK: 155854160
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st prosinec 29, 2004 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádost po dohodě stažena.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: