Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mickalle Headless
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 7:12 pm Předmět: Mickalle |
|
|
Ahojda
Jsem clerik , který se po dlouhé pause opět chytil svého povolání .Moje dovednosti jsou zatím průměrné, ale zkušenosti velice dobré ) A proč zrovna ke Spolku ? - Prostě se mi to zdá jako pohodová , celkem aktivní guilda ) ... Tak případné dotazy atd sem ) .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 7:16 pm Předmět: Re: Mickalle |
|
|
Mickalle napsal: |
Ahojda
Jsem clerik , který se po dlouhé pause opět chytil svého povolání .Moje dovednosti jsou zatím průměrné, ale zkušenosti velice dobré ) A proč zrovna ke Spolku ? - Prostě se mi to zdá jako pohodová , celkem aktivní guilda ) ... Tak případné dotazy atd sem ) .... |
Na tvých schopnostech nezáleží.. až tak moc... *pousmál se a pokračoval* Zkušenosti jsou ceněné zlatem, jen by jsi nám mohl o sobě něco více naspat, jak je tomu zde zvykem.
Vítám tě jménem Hraničáře a jménem přírody *mírně se poklonil, aby mu nespadla čapka* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mickalle Headless
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 8:02 pm Předmět: Odpověď:) |
|
|
Takže mé tažení na tomto světě začalo v Minocu( který je doteď mím nejoblíbenejším městem, s nejlepší přirodou)...Jako hodně nezkušeného clerika se mě kdysi ujal spolek Učedníků, který mě otevřel očka a nejvíc mě toho naučil po té sem se už postavil na vlastní nohy a začal přicházet na chuť i těm největším dungeonům a posléze mě ještě více chytlo bojování jen mezi hráči ...Jak čas plynul poznam sem na tomto světě moc moc věcí a lidí, až sem mi postupem času dost lidí zprotivilo a tak sem se na velmi dlouho dobu ukryl do hlouby přírody úplně sám daleko od lidí. Přestal sem úplně válčit ... až teď jsem znovu dostal chuť nají si nové kamarády a oprášit svoje mace zbraně a hlavně oprášit všechny dovednosti, které sem skoro úplně zapoměl, a tak začínám dá se řicí "od znova" ,ale trénink mě teď velice baví a dále se uvidí ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 9:21 am Předmět: |
|
|
I ja te vitam
*smekl *
Nezapomen dan na sebe cislo komunikacnihoo crystalu a take se ozvat Adept masterovi * skoro si zlomil jazyk *.
Peji mnoho krasnych chivil nad este krasnejsima pokladama. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 1:36 pm Předmět: Re: Odpověď:) |
|
|
Mickalle napsal: |
Takže mé tažení na tomto světě začalo v Minocu( který je doteď mím nejoblíbenejším městem, s nejlepší přirodou)...Jako hodně nezkušeného clerika se mě kdysi ujal spolek Učedníků, který mě otevřel očka a nejvíc mě toho naučil po té sem se už postavil na vlastní nohy a začal přicházet na chuť i těm největším dungeonům a posléze mě ještě více chytlo bojování jen mezi hráči ...Jak čas plynul poznam sem na tomto světě moc moc věcí a lidí, až sem mi postupem času dost lidí zprotivilo a tak sem se na velmi dlouho dobu ukryl do hlouby přírody úplně sám daleko od lidí. Přestal sem úplně válčit ... až teď jsem znovu dostal chuť nají si nové kamarády a oprášit svoje mace zbraně a hlavně oprášit všechny dovednosti, které sem skoro úplně zapoměl, a tak začínám dá se řicí "od znova" ,ale trénink mě teď velice baví a dále se uvidí ... |
Napiš KK a počítej s tím, že tě nekam pozvu, na začátek něco lehčího pak uvidíme  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mickalle Headless
|
Zaslal: út prosinec 14, 2004 3:33 pm Předmět: kk |
|
|
KK: 155854160 |
|
Návrat nahoru |