Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 2:54 pm Předmět: |
|
|
Vcera v Deceitu: Guardian skoro dole, najednou se všechno resplo, mág zemřel, já schovanej v rohu pár hp... *You see The First: Kontrola maker, jsi tu?* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 4:05 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Vcera v Deceitu: Guardian skoro dole, najednou se všechno resplo, mág zemřel, já schovanej v rohu pár hp... *You see The First: Kontrola maker, jsi tu?* |
Uff a to jako doopravdy?
A jak to pokracovalo? _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lena Harpy

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 5:28 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Vcera v Deceitu: Guardian skoro dole, najednou se všechno resplo, mág zemřel, já schovanej v rohu pár hp... *You see The First: Kontrola maker, jsi tu?* |
JJ vcera nakej gm husty.Sme v cechu waru trenili 3 postavy a gm kterej stal uplne na okraji viditelnosti obrazovky na nas chtel asi zda nejsme afk
Samozrejme ho nikdo nevidel a tak sme se probrali vsici az na nas hodil lavy a lezeli sme mrtvi. Pak nas pozval do jailu a zas nas pustil s 0 famy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 5:31 pm Předmět: |
|
|
Pockej to myslis vazne? nebo to je pro pobaveni... ? _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 5:33 pm Předmět: |
|
|
No tak tieto prispevky su bud velmi cierny humor,ale by sa to malo nejak ohlasit.Nevidi sa mi to totiz celkom obvykle _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 5:34 pm Předmět: |
|
|
To zní, jako by některý z GM logoval v ne zrovna 100% střízlivém stavu...
Omlouvám se za nařčení, ale v dungeonu kontrolovat AFK a pod nohy házet lavy? No toto... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 5:44 pm Předmět: |
|
|
No podle pravidel je tam ted jista kauzole o tom, ze GM si muze kontrolovat AFK jak chce, ale mel by opravdu kontrolovat AFK a ne bezduvodne killit hrace. Tolik k tomu incidentu v cechu warru.
Ale to se stalo v Decietu me zajima vice - takze bych prosil presny popis toho co se stalo a toho, jak to pokracovalo. Pripadne i hodinu ve ktere se to stalo, a jmeno GM (pokud se GM alespon ukazal...)  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 7:33 pm Předmět: |
|
|
Gm se neukazal... nebo ja ho nevidel, mel jsem plne ruce prace a kaslal jsem tak trochu na to, strach jsem sice mel, ale kdybych skoncil v jailu za to, ze nemakruju nic a jdu dung a neodpovim z hidu, kdy jsem mel stopro jistotu, ze bych umrel pri jedinem slove ... Meli jsme z toho akorat srandu po icq
Edit: bylo to asi ve 3 hodiny v noci  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 7:58 pm Předmět: |
|
|
(odtrženo)
No, vzhledem k tomu že se zkoušely ty věci ohledně dualů, o čemž se hodně psalo a kdo byl u počítače nemohl o tom nevědět, myslim že se dalo trošku nestandardní jednání (kontrola AFK v dungu) očekávat.
A k incidentu v cechu warriorů...to mi neřikejte že přehlídnete že na vás letí bomba :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne prosinec 12, 2004 8:10 pm Předmět: |
|
|
Tím se to vysvětluje, takže byli střízliví .
I když nevím, já bych teda dual nespouštěl, kdybych byl v dungeonu. Jo a ještě jedna věc, kde se o tom mluvilo?
EDIT: hodně se o tom podle mě nepsalo, ale tohle se objevilo v novinkách.
Dále vyhlašujeme zákaz multiclientů v době od 18:00 do 01:00. Povolen je pouze jeden client na jeden počítač v uvedeném časovém rozpětí (ne dual a více). Důvodem pro toto opatření je snaha o snížení lagů ve vašem oblíbeném světě. Dnešní test prokázal že se tímto opatřením ušetří cca 25 % kapacity serveru. Respektujte, prosím, toto opatření, je to v zájmu vaší zábavy. Neriskujte uvěznění všech postav porušujících toto nařízení. Za multiklienta jsou považována i dvě PC ovládaná jedním hráčem.
Nezlobte se na mě, ale poslední věta mě namíchla. Riskovat uvěznění v případě, že to uznám za vhodné budu i nadále. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|