Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Kameny na trenink
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alexandr
Liche

PříspěvekZaslal: pá listopad 12, 2004 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, dobré, ale když mám trénit stealt tak musím najít příšeru s LvL3,4 aby mi něco přibylo, jinak jsou mi úplně na nic Sad
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2004 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

By me zajimalo, jak je to s kameny ve fire. Kosim tam hellcaty, netopyry a orky a kamen je v nich vyjimecne. Je to schvalne? Pokud ano, co Vas k tomu vedlo??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lavaron
Malej drak

PříspěvekZaslal: st prosinec 01, 2004 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kedrigern: nas nic Smile))

Wandering Healer, zesnuly clen Spolku

Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: čt prosinec 02, 2004 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

padavost ve fire a v maze je 1/3, je to z duvodu vyvazeni dostupnosti lehkych potvurek z pasti a ostatnich
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kedrigern
Orc

PříspěvekZaslal: čt prosinec 02, 2004 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naja napsal:
padavost ve fire a v maze je 1/3, je to z duvodu vyvazeni dostupnosti lehkych potvurek z pasti a ostatnich

Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
LevakBob
Headless

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2004 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No muj nazor na kaminky je dost rozporuplnej. NB hrac, neznajici moznost makrovani je urcite spokojenej, kdyz mu k vrazdeni tech strasnych koster a mumii pribyvaji i jine skilly. Navic nevi jake to je mit ty skilly na max (sumy atp...) Kdyz si k tomu jeste tak krasne vydelava. Naproti tomu starsi hrac, ktery si chce rozjet novou postavu (treba tu na pvp) vi jak to slo driv, stacilo pustit makro a za tyden 2 byl skill na max. Libilo by se mi kdyby GM mysleli i na hrace, kteri u internetu nesedi jen kvuli uo, ale pouzivaji ho i jinak. Me se moc libilo, kdyz jsem makroval ei, anatomku a dalsi, pustit makro, hodit si zurnal tak abych na nej videl a procitat web nebo se ucil (za zkouskove obdobi jsem udelal GM anatomku i hiding Smile )... Pamatuju jak me bavilo hrat za nb, ted se priznam uz me to nebavi. Nebavi me vrazdit obycejne zombie, kostlivce, ettiny, kdyz vim ze bych mohl vrazdit draky, demony a jine potvory. A ktere bych mohl vrazdit pomerne "rychle", kdyby se dalo skilly jako ei, hid, ss namakrovat postaru. Nerikejte mi nic o knizkach na skilly, zatim jsem videl jen 1 a to z lala, takze nevim jak je to s tim novym uzasnym dropem. Navic nejsem hrac co hromadi majetek, i kdyz tu uz nejaky patek hraju, takze si nemuzu dovoli koupit 40 knizek, zvlast kdyz cena se pohybuje kolem 20k...

Snad to neni moc zmateny a pochopite co jsem chtel rict Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2004 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já v tomhle způsobu tréninku vidím ještě jeden přínost. To je fakt že hráč si musí s postavou něco prožít a trošku víc se s ní ztotožní. A to potřebuje i zkušený hráč, ne jenom nový. Možná jsem staromódní, ale podle mě je to strašně důležitý, protože to dle mého i ovlivní to že se pak hráč snaží udělat si u postavy dobré jméno, neprasí s ní atd. atd. Nicméně chápu že ne každému to může vyhovovat, někto bere postavičku ve hře jako "svojí postavičku kterou si hýčká a má ji rád" a někdo ji bere jen jako "nástroj k hraní Ultimy". No...už se začínám zamotávat, jistě rozumíte co tim chci říct :o).
Btw. mě je jedno jestli zabíjim draky a démony nebo zombíky a slizy. Pro mě je důležitý abych se bavil a ze zkušenosti vim že u mě k pobavení se nevede cesta přes snahu bejt nejlepší.
Naja
Kráska

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lore skilly se daji makrovat porad, jen to dele trva, takze si uzivatel internetu i pro jine ucely nez pro UO uzije vic
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Alexandr
Liche

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2004 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co stealt, jelikož chodím trochu bojovat, tak mi to vylezlo poměrně dost, ale tohle bych přece jen ténil v cechu než, aby mě támhle někde zabily... Sad
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: pá prosinec 10, 2004 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po pravde, kameny jsou pekne, musim uznat ze pro novacka co nezna makrovan a nevi jaky skill se mu hodi poradne na co to je skvele, ale pro nekoho kdo to hraje uz dlouho a vi ze potrebuje k tomu co chce delat jen urcite skilly je toto velke omezeni, na co mi je animal lore a EI kdyz potrebuji stealth a hiding Smile Po pravde kdybych si mohl aspon vybrat k cemu chci ten kamen pouzit, bylo by to lepsi, rekneme ze by kameny mely urcitou hodnotu, ale ja bych si mohl vybrat k cemu tu hodnotu priradim, zda k hidingu nebo k necemu jinemu .............

Otazkou ale je, zda to je vubec na tomto systemu serveru mozne naprogramovat ..........

I kdyz na druhou stranu muze se vam to zdat asi jako blby vymysl .........
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Další
Strana 11 z 12

Přejdi na: