Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 5:23 pm Předmět: |
|
|
Hmm, dobré, ale když mám trénit stealt tak musím najít příšeru s LvL3,4 aby mi něco přibylo, jinak jsou mi úplně na nic  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
By me zajimalo, jak je to s kameny ve fire. Kosim tam hellcaty, netopyry a orky a kamen je v nich vyjimecne. Je to schvalne? Pokud ano, co Vas k tomu vedlo?? _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: st prosinec 01, 2004 10:20 pm Předmět: |
|
|
Kedrigern: nas nic )) _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 9:44 am Předmět: |
|
|
padavost ve fire a v maze je 1/3, je to z duvodu vyvazeni dostupnosti lehkych potvurek z pasti a ostatnich |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: čt prosinec 02, 2004 1:15 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
padavost ve fire a v maze je 1/3, je to z duvodu vyvazeni dostupnosti lehkych potvurek z pasti a ostatnich |
Diky _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LevakBob Headless
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 7:13 pm Předmět: |
|
|
No muj nazor na kaminky je dost rozporuplnej. NB hrac, neznajici moznost makrovani je urcite spokojenej, kdyz mu k vrazdeni tech strasnych koster a mumii pribyvaji i jine skilly. Navic nevi jake to je mit ty skilly na max (sumy atp...) Kdyz si k tomu jeste tak krasne vydelava. Naproti tomu starsi hrac, ktery si chce rozjet novou postavu (treba tu na pvp) vi jak to slo driv, stacilo pustit makro a za tyden 2 byl skill na max. Libilo by se mi kdyby GM mysleli i na hrace, kteri u internetu nesedi jen kvuli uo, ale pouzivaji ho i jinak. Me se moc libilo, kdyz jsem makroval ei, anatomku a dalsi, pustit makro, hodit si zurnal tak abych na nej videl a procitat web nebo se ucil (za zkouskove obdobi jsem udelal GM anatomku i hiding )... Pamatuju jak me bavilo hrat za nb, ted se priznam uz me to nebavi. Nebavi me vrazdit obycejne zombie, kostlivce, ettiny, kdyz vim ze bych mohl vrazdit draky, demony a jine potvory. A ktere bych mohl vrazdit pomerne "rychle", kdyby se dalo skilly jako ei, hid, ss namakrovat postaru. Nerikejte mi nic o knizkach na skilly, zatim jsem videl jen 1 a to z lala, takze nevim jak je to s tim novym uzasnym dropem. Navic nejsem hrac co hromadi majetek, i kdyz tu uz nejaky patek hraju, takze si nemuzu dovoli koupit 40 knizek, zvlast kdyz cena se pohybuje kolem 20k...
Snad to neni moc zmateny a pochopite co jsem chtel rict  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
No já v tomhle způsobu tréninku vidím ještě jeden přínost. To je fakt že hráč si musí s postavou něco prožít a trošku víc se s ní ztotožní. A to potřebuje i zkušený hráč, ne jenom nový. Možná jsem staromódní, ale podle mě je to strašně důležitý, protože to dle mého i ovlivní to že se pak hráč snaží udělat si u postavy dobré jméno, neprasí s ní atd. atd. Nicméně chápu že ne každému to může vyhovovat, někto bere postavičku ve hře jako "svojí postavičku kterou si hýčká a má ji rád" a někdo ji bere jen jako "nástroj k hraní Ultimy". No...už se začínám zamotávat, jistě rozumíte co tim chci říct :o).
Btw. mě je jedno jestli zabíjim draky a démony nebo zombíky a slizy. Pro mě je důležitý abych se bavil a ze zkušenosti vim že u mě k pobavení se nevede cesta přes snahu bejt nejlepší. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: po prosinec 06, 2004 9:50 am Předmět: |
|
|
lore skilly se daji makrovat porad, jen to dele trva, takze si uzivatel internetu i pro jine ucely nez pro UO uzije vic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po prosinec 06, 2004 3:46 pm Předmět: |
|
|
A co stealt, jelikož chodím trochu bojovat, tak mi to vylezlo poměrně dost, ale tohle bych přece jen ténil v cechu než, aby mě támhle někde zabily...  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2004 7:51 pm Předmět: |
|
|
Po pravde, kameny jsou pekne, musim uznat ze pro novacka co nezna makrovan a nevi jaky skill se mu hodi poradne na co to je skvele, ale pro nekoho kdo to hraje uz dlouho a vi ze potrebuje k tomu co chce delat jen urcite skilly je toto velke omezeni, na co mi je animal lore a EI kdyz potrebuji stealth a hiding Po pravde kdybych si mohl aspon vybrat k cemu chci ten kamen pouzit, bylo by to lepsi, rekneme ze by kameny mely urcitou hodnotu, ale ja bych si mohl vybrat k cemu tu hodnotu priradim, zda k hidingu nebo k necemu jinemu .............
Otazkou ale je, zda to je vubec na tomto systemu serveru mozne naprogramovat ..........
I kdyz na druhou stranu muze se vam to zdat asi jako blby vymysl ......... _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|