Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Hid pri utoku monstra

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karlos IV
Ettin

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2004 8:19 am    Předmět: Hid pri utoku monstra Odpovědět s citátem

Konecne se mi podarilo nahodou jit Vesper (jako kler s 2 vampama). Prakticky jsem jen healil, nemel jsem anizapnuty war mod. Obcas jsem jim dodal armor ci bles (moc to nepotrebovali). Snazil jsem se vzdy hidnout a v klidu healit. Ale v nekterych mistnostech jsem mel problem se hidnout, vybralo si me monstrum a porad po mne slo tak jsem musel healit je i sebe. Je nejaky postup jak se bezpecne a rychle hidnout i kdyz po vas jde monstrum? Budu vdecny za vsechny rady (zapnout war mod chci s klerikem jen pri uplnem bezpeci a pohode-neni to priorita) Ted chci ale trenit ulohu klerika ve skupine a podporu bojovniku.(mimochodem je tezke nejit skupinku pro Vesper:(((
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2004 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protekce - VUS -pomaha velmi Smile ale ve Vesperu by sis ji akorat zpomalil trenink, to je pravda Smile

no - klerik ma nekolik moznosti - napriklad mit sebou suma, nebo monstrum parnout. Kdyz po tobe jde monstrum, hiduje se opravdu velmi spatne (aspon me to zatim vubec nejde Smile), takze kdyz je prusvih, kouzlim parafield a schovavam se za nej (coz ma tu vyhodu, ze se k tobe nic nedostane, ale ty pomoci IVM muzes dal lecit klidne pres celou obrazovku).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2004 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ale trénuješ za klerika ve skupině, parafield většinou udělá docela bordel, tak bacha ať do něj někoho nechytneš.
Já nevim jak za klerika, ale já za necra se většinou snažim parnout a "chytnout" potvoru na summona, pak se dá v pohodě hidnout nebo utéct. Zeď tu rozebírat nebudu. Máš-li koně, můžeš hidnout, zlézt z koně a doufat že potvora půjde po něm - pak nasednout a ona ztratí target. Nemáš-li koně, můžeš u sebe mít shrinknutý zvířátko a vypustit ho doufajíc, že se nestvůra chytne na něj. Pokud nemáš řádnou z předchozích možností a máš sumíka nebo plecha, nezbývá nic jiného než běhat dokola okolo toho suma/plecha a doufat, že zaujme nestvůřinu pozornost. Jinak mě nic v tuhle chvíli nenapadá, možná ještě někdo něco přihodí.
Skullik
Skeleton

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2004 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Karlos no ak by si chtel jit vesper, tak klidne se ozvy. Ja nekdy poradam s kamosema vypravy do vespru. Uz sme ho zdolali mnoho krat, ale poklad sem ja osobne nevidel. Jen jednou za celou tu dobu. Ale nekdy kdyz bozy doprejou, tak padne zo spider kinga cobweb. Jak se mi to pred par mnesici stalo Smile
karlos IV
Ettin

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2004 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skullik napsal:
Karlos no ak by si chtel jit vesper, tak klidne se ozvy. Ja nekdy poradam s kamosema vypravy do vespru. Uz sme ho zdolali mnoho krat, ale poklad sem ja osobne nevidel. Jen jednou za celou tu dobu. Ale nekdy kdyz bozy doprejou, tak padne zo spider kinga cobweb. Jak se mi to pred par mnesici stalo Smile

Diky za nabidku rad ji vyuziji Smile Plati i obracene pokud budete potrebovat klerika, ktery umi jiz bandami lecit otravu a je prumerny v magii tak jsem k dispozici Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: