Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Patronáty
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2004 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu, Wolfe. Plánuju že se do toho trošku víc zapojím, ale ještě to musí počkat. Teď na to nemám bohužel ani čas, ani náladu a ještě asi nějakej čas mít nebudu.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2004 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RP vyznam mohou mit na ID, DP2, .... ale na DP1? RP vyznam? Pro koho? Pro tech par, co tu RP hraji nebo se ho hrat snazi?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2004 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm, máš pravdu, Vile. Proto jak jsem říkal: "...a tak je na místě klást si otázku, zda-li má smysl lidi přesvědčovat a ukazovat jim i tyhle abstraktní a přesto esenciální funkce patronů."
Já si pořád tak nějak myslim že tady na DP by hrálo RP hodně lidí, nebo alespoň takové to "napůl RP". Jenže většinou je odradí to, že tak hraje moc málo lidí. Paradox.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2004 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DP1 nebude RP shard, protoze je... medialne proflakly? DP1 a Kelevar jsou zkratka ty dva shardy, kam chodi hrat novy hraci ultimy, protoze o jinych shardech nevi (vyjimku tvori Morie diky svemu tematu).

Vzdy tu budou jedinci a mensi spolky, co RP budou chtit hrat. Ale patron by mel byt jako RP autorita uznavan vsemi, ne? Protoze na nic jimeho neni... nema zadna prava, jen plast.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2004 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm, to je fakt. Ale mohl by to být RP-friendly shard. Něco tak nějak napůl. Že by se to nebralo tak striktně, ale podporováno by to bylo.
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2004 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RP friendly? Smile rad bych.. (berte me dneska s rezervou, vytahl jsem si u bakule z prava tu jedinou otazku, kterou jsem fakt nechtel a vyrazil me...)

asi takto - na foru Camy Thelvyn psal, ze dostal "stiznost" na porusovani maskarady. Ze ji treba porusuji vsichni adepti - nemaji zapnutou zkratku guildy za jmenem, takze maji na svem obrazku napsano jmeno, the vampire - coz je pry poruseni maskarady.

Ten kdo si stezoval je debil, co vubec nehraje RP, ale... o to tu nejde. Jde tu o to, ze kdyz se chce na DP nekdo bavit RP, tak se najde hromada ostatnich, co mu vycitaji, ze nehraje hardcore RP. Des bes, ale je to tak.
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2004 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je asi fakt, no. Záleží na každym člověku jak se k tomu postaví. Třeba to s mým neobchodováním s relogery o kterym jsem psal v jinym topicu. Je to jen moje věc. Ty lidi co ode mě chtěj něco kupovat to holt nekoupěj, ale seženou si to jinde. I já na tom svým způsobem tratim. Hraju si tak já a jinak to neřešim. Ať si k tomu každý zaujme stanovisko jaké chce. Člověk kterej se bude chovat jako já se prostě bude chovat jako já a o člověku kterej tohle moje soukromý pravidlo nepřevezme si nebudu myslet nic špatnýho, protože je to "detailek".
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: