Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Dolování, dolování aneb útrapy horniků
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Suerte
Mummy

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajadin napsal:
..... Pořád tam lítat jako kráva mě nebavíSmile
Smile

Zkus lítat jako netopýr... uvidíš, bude to příjemná změna Smile Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Vilgerius
Strašidlo

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2004 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty mysi jsou ale nechutny posthunteri.... Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2004 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paja mi dal skvely tip na jeskyni, kde bych si mohl nakopat neco lepsiho nez iron, ale ja, ten ktery do te doby tezill v dole se strazemi jsem mel co delat prezit... casem jsem se naucil kopat v hidu a take tim trenuju stealth Very Happy - taky to zkuste.
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2004 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Paja mi dal skvely tip na jeskyni, kde bych si mohl nakopat neco lepsiho nez iron, ale ja, ten ktery do te doby tezill v dole se strazemi jsem mel co delat prezit... casem jsem se naucil kopat v hidu a take tim trenuju stealth Very Happy - taky to zkuste.

Vidíš, za chvilku odhalíš mé kopací techniky:) Jen bacha na toho hladovýho vlka:)
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2004 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pajadin napsal:
Leny-m napsal:

Vidíš, za chvilku odhalíš mé kopací techniky:) Jen bacha na toho hladovýho vlka:)

Vlk je v pohode, tomu hazu kosticky, ale priserky, ktere se semtam objevi jsou neprijemne. Vcera sel kolem nekdo z gildy DRAK, hned na me mel target a ja jen videl...*You see XXX attacking you*... vydesil jsem se, a on se kousek ode me zastavil a nejak divne mluvil... dostal jsem z nej, ze jde quest ( nebudu specifikovat, protoze tam chci byt sam ) a pak udelal krok ke me a malem me majznul mecem, tak jsem utekl a kopnul domu.
Aken
Headless

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Leny-m napsal:
Pajadin napsal:
Leny-m napsal:

Vlk je v pohode, tomu hazu kosticky, ale priserky, ktere se semtam objevi jsou neprijemne. Vcera sel kolem nekdo z gildy DRAK, hned na me mel target a ja jen videl...*You see XXX attacking you*... vydesil jsem se, a on se kousek ode me zastavil a nejak divne mluvil... dostal jsem z nej, ze jde quest ( nebudu specifikovat, protoze tam chci byt sam ) a pak udelal krok ke me a malem me majznul mecem, tak jsem utekl a kopnul domu.

.... od nas ? Kdo to jen mohl byt ?
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já jsem nějak nepochopil tu situaci :o((.
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadne strachy. Myslim, ze vim, kde to kopete (zas tak tajne misto to neni, je ale male), take myslim, ze vim, kdo to byl. Draci jsou hodni, nic by ti neudelali Smile. A kdyby jo, tak tomu dotycnemu treba trhnu hlavu Smile (Myslel jsem, ze se znam se vsemi od DRAKu, ale nejak jsem videl nove nejake nezname tvare.. treba Aken, neznam Te)...

Helle, myslim, ze to bylo mysleno takto. Pribehl chlapik od DRAKu, na pozoru pred vrahy, prepnul target na Lenyho, probehl kolem a ten atack majzl Lenyho po hlave no.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2004 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
Zadne strachy. Myslim, ze vim, kde to kopete (zas tak tajne misto to neni, je ale male), take myslim, ze vim, kdo to byl. Draci jsou hodni, nic by ti neudelali Smile. A kdyby jo, tak tomu dotycnemu treba trhnu hlavu Smile (Myslel jsem, ze se znam se vsemi od DRAKu, ale nejak jsem videl nove nejake nezname tvare.. treba Aken, neznam Te)...

Helle, myslim, ze to bylo mysleno takto. Pribehl chlapik od DRAKu, na pozoru pred vrahy, prepnul target na Lenyho, probehl kolem a ten atack majzl Lenyho po hlave no.

Byl pripravenej na PvP, to je jasny, ale prosel kolem me... ja byl stranou, tezim, tezim a on udelal krok ke me a švunkkkk, malem hlava Very Happy Pak odbehl, nevadi mi to, byl jsem ve stavu...oberte me, me to neva... s Draky se moc neznam, ale neverim, ze by me jentak napadli Very Happy
Aken
Headless

PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

.... ale znas, Aken(Mushkin, ...... Smile)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 7 z 8

Přejdi na: