Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Suerte Mummy

|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 7:57 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
..... Pořád tam lítat jako kráva mě nebaví
 |
Zkus lítat jako netopýr... uvidíš, bude to příjemná změna  _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne listopad 21, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
Ty mysi jsou ale nechutny posthunteri....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 8:47 am Předmět: |
|
|
Paja mi dal skvely tip na jeskyni, kde bych si mohl nakopat neco lepsiho nez iron, ale ja, ten ktery do te doby tezill v dole se strazemi jsem mel co delat prezit... casem jsem se naucil kopat v hidu a take tim trenuju stealth - taky to zkuste. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 3:23 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Paja mi dal skvely tip na jeskyni, kde bych si mohl nakopat neco lepsiho nez iron, ale ja, ten ktery do te doby tezill v dole se strazemi jsem mel co delat prezit... casem jsem se naucil kopat v hidu a take tim trenuju stealth - taky to zkuste. |
Vidíš, za chvilku odhalíš mé kopací techniky:) Jen bacha na toho hladovýho vlka:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 22, 2004 4:15 pm Předmět: |
|
|
Paja mi dal skvely tip na jeskyni, kde bych si mohl nakopat neco lepsiho nez iron, ale ja, ten ktery do te doby tezill v dole se strazemi jsem mel co delat prezit... casem jsem se naucil kopat v hidu a take tim trenuju stealth - taky to zkuste. |
Vidíš, za chvilku odhalíš mé kopací techniky:) Jen bacha na toho hladovýho vlka:) |
Vlk je v pohode, tomu hazu kosticky, ale priserky, ktere se semtam objevi jsou neprijemne. Vcera sel kolem nekdo z gildy DRAK, hned na me mel target a ja jen videl...*You see XXX attacking you*... vydesil jsem se, a on se kousek ode me zastavil a nejak divne mluvil... dostal jsem z nej, ze jde quest ( nebudu specifikovat, protoze tam chci byt sam ) a pak udelal krok ke me a malem me majznul mecem, tak jsem utekl a kopnul domu. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aken Headless

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 12:10 am Předmět: |
|
|
Vidíš, za chvilku odhalíš mé kopací techniky:) Jen bacha na toho hladovýho vlka:) |
Vlk je v pohode, tomu hazu kosticky, ale priserky, ktere se semtam objevi jsou neprijemne. Vcera sel kolem nekdo z gildy DRAK, hned na me mel target a ja jen videl...*You see XXX attacking you*... vydesil jsem se, a on se kousek ode me zastavil a nejak divne mluvil... dostal jsem z nej, ze jde quest ( nebudu specifikovat, protoze tam chci byt sam ) a pak udelal krok ke me a malem me majznul mecem, tak jsem utekl a kopnul domu. |
.... od nas ? Kdo to jen mohl byt ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 23, 2004 12:17 am Předmět: |
|
|
A já jsem nějak nepochopil tu situaci :o((. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út listopad 23, 2004 3:49 pm Předmět: |
|
|
Zadne strachy. Myslim, ze vim, kde to kopete (zas tak tajne misto to neni, je ale male), take myslim, ze vim, kdo to byl. Draci jsou hodni, nic by ti neudelali . A kdyby jo, tak tomu dotycnemu treba trhnu hlavu (Myslel jsem, ze se znam se vsemi od DRAKu, ale nejak jsem videl nove nejake nezname tvare.. treba Aken, neznam Te)...
Helle, myslim, ze to bylo mysleno takto. Pribehl chlapik od DRAKu, na pozoru pred vrahy, prepnul target na Lenyho, probehl kolem a ten atack majzl Lenyho po hlave no. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út listopad 23, 2004 4:45 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Zadne strachy. Myslim, ze vim, kde to kopete (zas tak tajne misto to neni, je ale male), take myslim, ze vim, kdo to byl. Draci jsou hodni, nic by ti neudelali . A kdyby jo, tak tomu dotycnemu treba trhnu hlavu (Myslel jsem, ze se znam se vsemi od DRAKu, ale nejak jsem videl nove nejake nezname tvare.. treba Aken, neznam Te)...
Helle, myslim, ze to bylo mysleno takto. Pribehl chlapik od DRAKu, na pozoru pred vrahy, prepnul target na Lenyho, probehl kolem a ten atack majzl Lenyho po hlave no. |
Byl pripravenej na PvP, to je jasny, ale prosel kolem me... ja byl stranou, tezim, tezim a on udelal krok ke me a švunkkkk, malem hlava Pak odbehl, nevadi mi to, byl jsem ve stavu...oberte me, me to neva... s Draky se moc neznam, ale neverim, ze by me jentak napadli  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aken Headless

|
Zaslal: čt listopad 25, 2004 1:03 am Předmět: |
|
|
.... ale znas, Aken(Mushkin, ...... ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|