Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: čt leden 15, 2004 9:19 pm Předmět: Black list - Small Icarus |
|
|
necht tato mala cast je smazana az se rozhodne kde se bude uvadet nas BLack list a bude tam presunuta. Navrhuji verejne tema.
Zrovna se mi stal tento pripad.
Byl jsem se svoji druhou postavickou Arinem na toulkach po vespru. Arin neni clenem naseho Spolku je to samotar, presto se snim snazim hrat RP. Zde to budu vypravet jako by se to stalo me.
Sotva jsem vstoupil do techto temnych chodeb, spatril jsem ze neco neni vporadku. Nektera monstra chybeli. Popobehl jsem dal a spatril skupinku hrdinu, kteri si zrovna dodavali odvahy na zabiti mocneho Licha. Samozdrejme jsem se k nim pridal, abych zvysil jejich sance na vyhru. Po pomerne snadne a kratke bitve se hrdinove odebrali hloubeji do tohoto spinaveho mista. Ja jsem mel v umyslu zastrilet si z luku a tak jsem se k nim nepridal. Po chvilce strileni jsem videl jak naproti me bezi clovicek odeny pouze do ress roby. Pozadal me o uzdraveni a to jsem udelal. Kdyz vsak bezel hned za nim druhy takovy, dosel sem k zaveru, ze budou potrebovat moji pomoc a tak jsem bezel s nima.
Kdyz se pozbirali, vydali sme se dale. Cela vyprava pak probihala skoro v poklidu. Az na jednoho zajimaveho podivina - Small Icarus, ktery odsuzoval maga, ze vycaroval Vipera ktery je pak zabil a zabil i jeho kone.
Domyslel jsem si, ze asi mag povolal toto mocne stvoreni a necekane umrel, cimz se z obavaneho Vipera stala neovladatelna niciva zbran, co zabila ostatni, vcetne Icaruusova kone. Jeho narazky jsme slychaly az ke Kingovi, nad kterym jsme vyhrali.
Po pruchodu portalem do Moongolova jsem bezel ulozit svuj podil domu. Tento clovek bezel porad zamnou. Dobehl jsem na chodbu hotelu, kde trenovala skupinka mych pratel.
Gate Keepr se snazil zdokonalit v Alchemy
Shadow trenoval boj s nozem
Lumpik se to snazil vykryvat a uderit ho pesti
Maca je lecila a nejspise se kochala pohledem na svalnate muze
(Maca je jednou z divek, ktera az se postesti a zakoupi lepsi PC kde bude mozno hrat DP trosku plynule kousane pouze pripojenim, poda prihlasku do Spolku)
Ja jsem k nim pristoupil a chtel si s nimi popovidat o novych zazitcich.
Vtom se mi do stitu zabodl sip.
Otocil jsem se a uvidel Small Icaruse jak natahuje v tetive dalsi sip a strili.
Povidam mu at neblbne, ze mu nechci ublizit. Delal ze me neslysi a tak jsem se rozhodl, ze mu ukazu silu svoji zbrane. Pristoupil jsem k nemu a placnul mu takovou az se mu podlomili kolena a zacal utikat.
Myslel jsem ze to pochopil a ze pujde domu.
Vratil se a povida, ze na me zavola straze. Ja na to proc by to delal, vzdyt jsem mu nic nedelal. On ze me ma sedeho a ze jsem na nej ve Vespru utocil. Nedokazal pochopit, ze pri trhani siti obcas machnu mecem natolik, ze nechtene zautocim na kohokoliv, kdo je blizko meho mece nebo sekery.
Stal jsem vedle sveho pokoje a uz se chystal jit dovntr. V tom se vedle me obevila straz. Utekl jsem do pokoje, ale straz se teleportovala ke me a zabila me.
Pratele okamzite zpozorneli a zacali se ho ptat co blbne a proc to udelal.
Nedokazal nic pochopit.
Gate me privedl zpatky mezi zive. Pozbiral jsem se, ale to uz byl davno pryc.
Netrvalo dlouho a vratil se. Rikam mu, ze jsem mohl take zavolat straz a ze ho vidim take sede. On ze nemohl. Chvili jsme se dohadovali a tak jsme zasli ven. Ja chtel nekam blizko brane, kde konci Guard zona aby mohl pripadne vybehnout ven a nic se mu nestalo. On ze ne a at volam tu straz. Uz me vazne pil krev a tak jsem zavolal.
Nic se nestalo.
Povida a ted ji zavolam ja.
Rikam, ale ja nechci znovu umrit, je to zbytecne.
On na to. Ale ja chci tvoje brneni a zavolal straze. Nestihl jsem bez kone utect ze mesta.
Pristoupil k memu telicku a zacal si brat.
Nez pritel Gate Keepr stihl pribehnout a ozivit me. Mel vse uzitecne vybrane a teleportoval se pryc.
Zpatky mezi zivymi jsem zjistil, ze mi nechal jen nuzky a spinave bandy.
O co jsem prisel?
Verite komplet
+1 War Fork
+1 Long sword
+5 War axe
roba pro wariory
keg s great agilitou
a pak nejake drobnosti
Takovyto clovek neni hoden nosit kdekoliv cestne jmeno. Necht vsichni vedi ze je to podvodnik a zlodej.
Predem varuji jako Frantisek ml. jesltize potkam tohoto cloveka kdekoliv i v tom nejtesim dungu. Umre... a pokusim se to udelat tak, abych nemel Kill. Enery Vortex umi sve...
Jeho jmeno je Small Icarus a protoze po me strilel z luku odhaduji, ze to byl Ranger _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko
Naposledy upravil Frantisek dne čt leden 15, 2004 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt leden 15, 2004 9:25 pm Předmět: Re: Black list - Small Icarus |
|
|
Tvůj nepřítel je i můj nepřítel. Ať se modlí, aby nepoznal zlobu mého meče..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: pá leden 16, 2004 10:35 am Předmět: Re: Black list - Small Icarus |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
Tvůj nepřítel je i můj nepřítel. Ať se modlí, aby nepoznal zlobu mého meče..... |
Jeho hlava rozšíří mojí sbírku.Ani vrah neklesl nikdy tak nízko.
[ klidně ten kill obětuji ]
* škodolibě se ušklíbl *
Slyž mou výzvu Small Icare !!!!! Tvé dny jsou sečteny, neustanu dokud nevrátím vše právoplatnému majiteli. Není místa kde by jsi se mi schoval!!!!!!!!
Zhyneš krutou smrtí!!!!!!!!!!! _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá leden 16, 2004 11:37 am Předmět: Re: Black list - Small Icarus |
|
|
Jen počkej! Já si tě najdu Small Icare! _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA
Naposledy upravil Wolf dne so leden 17, 2004 1:28 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá leden 16, 2004 12:25 pm Předmět: |
|
|
Vali se mi v bedne nejake zbytecne mythril ingoty. Pokud nekdo z mych pratel dostane kill za hlavu toho smejda, tak je prodam a dam mu penize na vykoupeni toho killu.
Osobno ho rozsekam, jakmile ho uvidim mimo GZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá leden 16, 2004 1:58 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že je na čase založit na Black List zvláštní fórum.
Jinak v budoucnu, až Spolek nebude vědět co s pěnězma, mohl by tyhle killy proplácet :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá leden 16, 2004 8:50 pm Předmět: |
|
|
taky uz jsem nad tim premyslel, kill stoji 100k a to by obcas za ten kill stalo... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: so leden 17, 2004 12:38 pm Předmět: |
|
|
Pozorovani :
Dorazil ke me domu postovni holub se vzkazem, ze Small Icarus pobiha po trhu.
Tak sme vyrazili, Ja, Gate, Lumpik, Maca a na trhu sedel Lavaron, ktery posilal holoubka.
Videli sme jak tento clovek cosi kupuje a rozmlouva s lidmi a pritom vesele trenuje Hiding. Jak ostudna cinnost. Pak mi utekl z dohledu, ... nechal sem ho. Na trhu je to prilis nebezpecne, utocit na modreho.
Pak nastal zvrat, ale to by mel popsat lepe nekdo jiny. Nejlepe Maca nebo Gate... necham to na nich. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so leden 17, 2004 1:06 pm Předmět: |
|
|
Maca, ma snoubenka, stale este seda se vydala na cestu do moongolova pesky. A na namesticku v britu ji zahledla jedna skupinka. Videli sedou postacu a honem se vetsina na ni vrhla. prijel jsme jen tak tak, abych zrcadlem odrazil KVFka co litali hlava nehlava. byla to opravdu dlouha cesta az k cechu craftu. Small ikarus samozrejme nechybel a jeho "HODTE KVF HONEM" se rozlehalo odevsad. Sam posilal sipy z zezpecne vydalenosti. Do cechu jsme se nastesti dostali.
Nadheran byla pozdejsi diskuze, kdy ikarus rikal neco o tom, ze pomahal healovat.... Journal ten healing nazval: Small Ikarus hits your back.
Timto bych chtel podekovat nekolika malo jedincum, co pomahale healovat a hazet zrcadla. Pouze jedno jmeno mi utkvelo v pameti, ostatni jsem jiz zapomenul. takze podekuji jednomu za vsechny. Diky Elmo za pomoc. Kdykoli budes cokoli potrebova Rad ti pomohu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so leden 17, 2004 1:27 pm Předmět: |
|
|
Small Icare! Budu tvá nejhorší noční můra.
Budu tě pronásledovat dokud můj kůň nepadne únavou!
Takoví jako jsi ty nemají právo chodit po této zemi!
Jako paladin - svatý bojovník se postarám o spravedlnost.
Aethan mi snad pomůže...
Myslíte že by ho to rozklepalo? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|