Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne listopad 07, 2004 11:46 pm Předmět: Wolfova podivná příhoda s PK a blacklistem |
|
|
Dnes se mi přihodila taková věc. Protože nevím jak dál, chci se vám jako přátelům svěřit.
Bylo asi tak 20:30 když jsem zapnul počítač a Bereg mi chvíli na to napsal jestli půjdu se Spolekem do CV.
Odpověděl jsem že ne, protože mám v 22:00 večerku. Sice mohu hrát i po ní, když se to táta nedozví, ale do těch deseti
musím být umytej a v 22:00 být ve svém pokoji na svém patře. Za půl hodiny se nestačím umýt, nachystat si věci do školy
a sehnat potřebné věci na výpravu. Tak jsem jen zapl UO že si udělám pořádek v bance a dokoupím suroviny o které jsem
kvůli několika nevydařeným dungům přišel. Stál jsem v Jhelomu u banky, když jsem zahlédl u horního okraje obrazovky
červené jméno. Jméno toho vraha, přesněji vražedkyně jak jsem později zjistil bylo "Sapfo".
Jak mi RP víra káže, tak jak jsem byl (bez regů, ve verite a king's pláštěm na zádech) jsem se došoural kolem banky k vražedkyni
a klidně se vší slušností jsem ji vyzval ať opustí město nebo zavolám stráže. (všichni víme jak se v těchto situacích chovat dle RP)
Odpověď "Drž hubu" mě rozzlobila a tak jsem ty stráže opravdu přivolal. Sapfo utekla...
Vrátil jsem se k oknu u bankéřky a dál si přeskládával regy a potiony. Za chvíli se Sapfo u okraje obrazovky objevila zase.
S někým se tam honila dokolečka kolem domů. Znovu jsem šel k ní, ale ona zrovna někam utekla.
Náhodou šel kolem František a skoro mě seřval proč honím PK s tím svým pláštěm stále na zádech.
Tak jsem uklidil plášť do banku, Franta mi vyčaroval koníka a já vyjel pronásledovat Sapfo.
Když jsem ji našel, stále se honila s tím člověkem. Na jeho jméno si však už nevzpomínám. Vytáhl jsem z batůžku svoji sekeru
a pustil se do pronásledování. Když jsem se dostal na její úroveň, ťal jsem sekerou a ta zasáhla svůj cíl.
Člověku se kterým jsme ji pronásledovali se ji také podařilo trefit svou bardichou nebo něčím takovým.
Zůstalo jí podle mého odhadu něco mezi 1 a 6 HP protože na její záložce už nebyl vidět modrý proužek.
Oběhli jsme Jhelomský hřbitov dokola a já ji seknul podruhé. Spadla z koně na zem a já se zastavil. Neznámý doběhl
o několik zlomků vteřiny později. Ze zvyku jsem otevřel její tělo a podíval jsem se co má u sebe. Nějaké bandáže, róba a pytlíček.
Ten jsem vzal a podíval se do něj. Byly v něm regy. Na jeden jsem clickl a ukázalo se číslo 30. Pomyslel jsem si že by byl opravdový hřích
přivlastnit si je a tak jsem pytlíček zase do těla vrátil. Byl jsem několikrát nazván všemožnými urážkami které jsem ignoroval
a nabídl mrtvé ress. Prý že nechce obživit od někoho takového. I tak jsem doběhl k bance a bleskurychle přinesl 2 obživovací svitky.
Zakouzlil jsem na ducha ale ten záměrně přepl do klidového módu aby se kouzlo nezdařilo. Po chvíli se nechal obživit od toho Neznámého.
Podle výbavy vypadal že nemá o pěníze zrovna nouzi a jak známo, peníze zatemňují mozek. Nejspíše proto se tvářil jako kdybych byl nějaký idiot.
Naštvaný jsem se vrátil k okýnku banky a dál se věnoval dříve započaté činnosti. Když jsem k bance opět přišla Sapfo, opravdu moje zlost začala přetékat.
Přišel jsem k ní a důrazně jsem jí požádal ať odejde z města. Když se mi dostalo několik urážek podobných: OMG ty jsi lama a NB,
snažil jsem se zachovat si chladnou hlavu a nepoddat se vzteku. Dál jsem ji žádal o opuštění města. RP jsem stále dodržoval.
Po chvíli jsem začal odpočítávat další zavolání stráží. 3....2....1. Když jsem došel k číslo 1, chvíli jsem počkal co udělá Sapfo a když nereagovala,
zavolal jsem Guards. Strážný ťal halapartnou a Sapfo padla mrtvá k zemi. Dostala od kohosi ress a na dál mě urážela.
Po chvíli debatování na téma lol rofl ty ubohej NB noobe a urážek mojí zesnulé matky na mě začarovala KVF, pak další a další.
V sebeobraně jsem zavolal strážného a ten jí okamžitě dostihl (když uviděla mé guards, začala utíkat) a zabil. Naštěstí. Další zásah bych nepřežil.
Opět ress a urážky. K bance přišel upír Kelnor, kterého jsem požádal ať jde na chvíli ke mě a obhájí mé názory.
Přišel a společně jsme započali slovní potyčku. Kelnor jí cosi řekl jako kdyby byla muž (nevšiml si že je žena). Udělal chybu. Sapfo začala nadávad že je DÁMA.
Rychle jsem dodal že se mu vůbec nedivím, protože Sapfo nemá vlasy a tudíž nemusí její pohlaví poznat každý hned na první pohled.
Kelnor řekl že Sapfo je vlastně takový hybrit a očividně se tím velmi bavil. Sapfo se to poněkud dotklo a tak na něj začala házel KVF.
Dřív než jsem vůbec našel obvazy v batohu, Kelnor už ležel na zemi. Mám Yoko Injection a tak se mi otevřel obsah jeho batohu.
Napadlo mě že jeho majetek je ohrožen a tal jsem rychle sáhl po pytlíku který vypadal že jeho obsah má asi největší cenu. Pozdě.
Pytlík byl fuč. Nad hlavou vražedkyně se oběvilo že krade něco z Kelnorova těla. Rychle jsem popadl sekeru a Sapfe jedinou radnou složil k zemi.
Z jejího těla jsem si vzal Kelnorův pytlík, obživil jsem ho, ze zvyku jsem mu dal 20 obvazů a sám jsem začal léčit.
Kelnor odešel před banku a já jsem rozřízl vražedkyni tělo a vzal si hlavu. Já totiž sbírám hlavy vrahů a její hlava mi připadala jako celkem dobrá odměna
za to, že jsem musel přetrpět všechny její urážky.
Došel jsem ke Kelnorovi a zeptal se ho jestli se na mě nezlobí. Zatáhl jsem ho do toho já a kvůli tomu zemřel a přišel o fame, které si upíři
tak moc cení. Kelnor mi pověděl že já za nic nemohu a nezlobí se na mne. On odešel do guildy na výpravu a já se odlogl protože mě táta volal.
Když jsem se po nějaké době vrátil, kdosi mě oslovil a ptal se mne proč jsem na blacklistu DP. Hodně jsem nechápal a tak jsem požádal o upřesnění.
Prý je to něco kam se píší špatní hráči aby lidé věděli že je nemají brát do dungů a tak. To samozřejmě vím ale nevěděl jsem o jakém blacklistu je řeč.
Muž mi řekl že tam smí jen někteří lidé a jen málo lidí mi tam může dát přístup. Prý jsem asi někoho naštval protože tam ještě ani není napsáno co jsem udělal.
Zeptal jsem se jestli existuje nějaký způsob jak se bránit a odpovědí bylo že asi ne. Poděkoval jsem a odlogl se, protože už mi zase zvonil telefon, který doma
máme pro komunikaci mezi bytem a mým podkrovním pokojem.
Opravdu netuším o jakém blacklistu byla řeč, jestli je to nějaký oficiální blacklist DP kam smějí někteří hráči ale že je na něm (prý) moje jméno mi radost rozhodně nedělá.
Nevím co dál, mám zkaženou náladu a pokud opravdu takový blacklist existuje, jsem velmi zahanben a budu zvažovat odchod z DP1 nebo minimálně oficiální žádost GM o posouzení. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:03 am Předmět: |
|
|
Hihi, moc hezký příběh a myslím si že ses zachoval správně. Nic bych si z toho nedělal. Sapfo pobíhá po Jhelomu často a otravuje, tak teď alespoň vím, že neudělám nic špatného když na ní zavolám stráž bez předchozího varování. Myslim, Wolfe, že pokud ses objevil na nějakém blacklistu který právě tahle Sapfo uznává, můžeš být naprosto v klidu, protože už tam určitě pár lidí od nás bude :o). Pochybuju že je něco jako oficiální blacklist DP, protože to by se ho muselo účastnit celé DP. Může být blacklist který mají GM, může být blacklist který má určitá skupina hráčů, může být blacklist který mají PvP hráči, může být blacklist který mají PK, může být Síň Zrcadel kterou má Spolek. Ale něco jako Blacklist DP určitě není a když, tak mu tak ta hrstka lidí asi jen říká :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:15 am Předmět: |
|
|
Říkám, hoď to za hlavu, Sapfo naháněl/a Lenku kdysi v Mangicii tuším, patří k těm, co zkouší lidi kosit, když nedávaj zrovna pozor - přehrabujou se v bance a tak, něco jako Crek kdysi ve Scara Brae.
S tím black listem DP to asi taky nebude tak horký, už hodně vrahů Lenka slyšela vyhrožovat: "Tak a teď je s tebou konec, máme tě v black listu!" haha, heehe, hoho... no toho se fakt bojím... Evil Lorďáci nebo Girg III ( aka Boban, aka ten třetí char, to prasátko - další jeho vrah - co má, už si nevzpomenu) tuším kdysi volali tohle na Timea... Jo, výhrůžky byly vždycky sranda.
Vrazi - drtivá většina - brečej, když se jim ubližuje. Není to dávno, co Lenka zkoukla, jak si Delarock stěžuje a vyplakává u bohyně, aby nebyly stráže, aby je lidé mohli volat jen 1x denně a spousta nesmyslných věcí, kde zůstává rozum stát, ale asi to byla sranda, rozumně uvažující člověk nemůže plácat věci, co tenkrát Lenka slyšela  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:18 am Předmět: |
|
|
Mě znepokojilo že o tom blacklistu mi to říkala jiná osoba. I když to vlastně mohl bát ten stejnej člověk nebo jeho kamarád.
E: Prosímvás a myslíte si že bych si dělal starosti s tím že mi PK vyhrožujou fullem a napsáním na jejich blacklist? _________________ podepsán:
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA
Naposledy upravil Wolf dne po listopad 08, 2004 12:19 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:18 am Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Mě znepokojilo že o tom blacklistu mi to říkala jiná osoba. I když to vlastně mohl bát ten stejnej člověk nebo jeho kamarád. |
Jak se jmenoval? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:20 am Předmět: |
|
|
No právě. Seběhlo se to tak rychle že jsem si to jméno nepostřehl. A journal se mi do logu nezaznamenává. To budu muset změnit.
Navíc táta otravoval a tak... hroznej zmatek _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:22 am Předmět: |
|
|
Ale já vím, buď "Sapfo II." nebo "Hrozně neviditelnej modrej char na duáloj"
*směje se* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:24 am Předmět: |
|
|
Hihi :o)).
Wolfe, myslim že se tim nemusíš trápit :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:25 am Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Hihi )).
Wolfe, myslim že se tim nemusíš trápit ). |
Snad máš pravdu... _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 12:30 am Předmět: |
|
|
To víš že mám pravdu ;o)). Teď si to možná Sapfo jako anonymní (neregistrovanej) uživatel čte, zuří a píše si nás do všech svejch blacklistů a nikdo s námi nebude chodit dungy protože jsi na ní zavolal stráže když tě prudila, hihi :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|