Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Akce v Deceitu

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2004 11:05 pm    Předmět: Akce v Deceitu Odpovědět s citátem

Blahopřeji k dobytí Deceitu...mimochodem, někam bych docela rád brzo zašel, už jsme nebyl na výpravě ani nepamatuju....a když mě máte mít na očích *usmál se*....mohli bychom se domluvit na nějakou akcičku, třeba zase ten Deceit....a propo mě můžete psát kdykoliv se půjde na výpravu (když mě budete teda chtít vzít *usmál se*)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shadow
Orc

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2004 9:11 am    Předmět: Re: Akce v Deceitu Odpovědět s citátem

Bereg Sunrise napsal:
Blahopřeji k dobytí Deceitu...mimochodem, někam bych docela rád brzo zašel, už jsme nebyl na výpravě ani nepamatuju....a když mě máte mít na očích *usmál se*....mohli bychom se domluvit na nějakou akcičku, třeba zase ten Deceit....a propo mě můžete psát kdykoliv se půjde na výpravu (když mě budete teda chtít vzít *usmál se*)

Určitě budem.Viděl jsem Tě a jsem na výsost spokojen. Laughing
A neboj, ani nevíš kdo se kdy kouká. Včera Ti to docela šlo.
A teď přemýšlej, kde jsem Tě viděl a měl na očích. Twisted Evil

stárnoucí vampír Spolku
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2004 7:07 pm    Předmět: Re: Akce v Deceitu Odpovědět s citátem

No napadá mě jedině bojovník Arin, jinak nevím Confused Už se těším, opravdu.... Wink mimochodem díky za pochvalu.
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2004 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Take bych rad nekam sel. Pokud jste dobyli Deceit za pul hodinky, tak to je paradni cas, mohl bych zustat celou dobu Smile .
jinak diky Beregu za napad s hospudkou a ze jsem se nemohl trefit ze dveri, to nebylo schvalne Smile .
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2004 10:23 pm    Předmět: Re: Akce v Deceitu Odpovědět s citátem

Bereg Sunrise napsal:
No napadá mě jedině bojovník Arin, jinak nevím Confused Už se těším, opravdu.... Wink mimochodem díky za pochvalu.

nechci te nechavat v nevedomi. Proto zkazim Shadowovi radost a prozradim ti, ze bojovnik Arin opravdu bezel vcera Vespr. Byla to pouha shoda nahod, ze jsi tam byl. On totiz potreboval vyzkouset, zda ho do techto krasnych mist jeste bohove pusti....a pustili.

A mohu rict s cistym svedomim a vsem posluchacum, ze jsem byl dojat obratnosti RP a schopnosti pro spolupraci ve skupine.

(to ze o tobe Shadow vi je zpusobeno tim, ze mi koukal pres rameno jak nam to pekne slo)
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2004 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
Take bych rad nekam sel. Pokud jste dobyli Deceit za pul hodinky, tak to je paradni cas, mohl bych zustat celou dobu Smile .
jinak diky Beregu za napad s hospudkou a ze jsem se nemohl trefit ze dveri, to nebylo schvalne Smile .

Hehe, ja myslel, že jo Very Happy A jen tak propo mohli bychom zajít ještě někdy Razz a to tě zase zvu já Smile a může jít vlastně víc lidí, všechny zvu Wink *podíval se do banky na konto a spokojeně pokýval hlavou*
Někdy se domluvíme...
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2004 11:42 pm    Předmět: Re: Akce v Deceitu Odpovědět s citátem

Frantisek napsal:

A mohu rict s cistym svedomim a vsem posluchacum, ze jsem byl dojat obratnosti RP a schopnosti pro spolupraci ve skupine.

(to ze o tobe Shadow vi je zpusobeno tim, ze mi koukal pres rameno jak nam to pekne slo)

Tak potom se mi to všechno vyjasnilo. A já ještě říkal, jak je Spolek bezvadnej a Arin jako by nic Very Happy...díky za pochvalu, jsem rád, že někdo uzná mé schopnosti...
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2004 11:09 am    Předmět: Malá výprava Odpovědět s citátem

Já bych se taky přikláněl k nějaké další výpravě.
Ne že by se mi ta včerejší nelíbila, ale nikdy jsem
na žádné výpravy nechodil a až teď mi Spolek ukázal,
jaká to je zábava.
Vzpomněl si na svoje mládí, kdy byl úplně osamělý
a nekamarádil se s nikým

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: st leden 14, 2004 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite nekam zajdem, hromadne, ale uz ne na korbele vina za 400 az 500 Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: