Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: čt leden 08, 2004 11:05 pm Předmět: Akce v Deceitu |
|
|
Blahopřeji k dobytí Deceitu...mimochodem, někam bych docela rád brzo zašel, už jsme nebyl na výpravě ani nepamatuju....a když mě máte mít na očích *usmál se*....mohli bychom se domluvit na nějakou akcičku, třeba zase ten Deceit....a propo mě můžete psát kdykoliv se půjde na výpravu (když mě budete teda chtít vzít *usmál se*) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: pá leden 09, 2004 9:11 am Předmět: Re: Akce v Deceitu |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
Blahopřeji k dobytí Deceitu...mimochodem, někam bych docela rád brzo zašel, už jsme nebyl na výpravě ani nepamatuju....a když mě máte mít na očích *usmál se*....mohli bychom se domluvit na nějakou akcičku, třeba zase ten Deceit....a propo mě můžete psát kdykoliv se půjde na výpravu (když mě budete teda chtít vzít *usmál se*) |
Určitě budem.Viděl jsem Tě a jsem na výsost spokojen.
A neboj, ani nevíš kdo se kdy kouká. Včera Ti to docela šlo.
A teď přemýšlej, kde jsem Tě viděl a měl na očích.  _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: pá leden 09, 2004 7:07 pm Předmět: Re: Akce v Deceitu |
|
|
No napadá mě jedině bojovník Arin, jinak nevím Už se těším, opravdu.... mimochodem díky za pochvalu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá leden 09, 2004 9:06 pm Předmět: |
|
|
Take bych rad nekam sel. Pokud jste dobyli Deceit za pul hodinky, tak to je paradni cas, mohl bych zustat celou dobu .
jinak diky Beregu za napad s hospudkou a ze jsem se nemohl trefit ze dveri, to nebylo schvalne . _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá leden 09, 2004 10:23 pm Předmět: Re: Akce v Deceitu |
|
|
Bereg Sunrise napsal: |
No napadá mě jedině bojovník Arin, jinak nevím Už se těším, opravdu.... mimochodem díky za pochvalu. |
nechci te nechavat v nevedomi. Proto zkazim Shadowovi radost a prozradim ti, ze bojovnik Arin opravdu bezel vcera Vespr. Byla to pouha shoda nahod, ze jsi tam byl. On totiz potreboval vyzkouset, zda ho do techto krasnych mist jeste bohove pusti....a pustili.
A mohu rict s cistym svedomim a vsem posluchacum, ze jsem byl dojat obratnosti RP a schopnosti pro spolupraci ve skupine.
(to ze o tobe Shadow vi je zpusobeno tim, ze mi koukal pres rameno jak nam to pekne slo) _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: pá leden 09, 2004 11:38 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Take bych rad nekam sel. Pokud jste dobyli Deceit za pul hodinky, tak to je paradni cas, mohl bych zustat celou dobu .
jinak diky Beregu za napad s hospudkou a ze jsem se nemohl trefit ze dveri, to nebylo schvalne . |
Hehe, ja myslel, že jo A jen tak propo mohli bychom zajít ještě někdy a to tě zase zvu já a může jít vlastně víc lidí, všechny zvu *podíval se do banky na konto a spokojeně pokýval hlavou*
Někdy se domluvíme... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: pá leden 09, 2004 11:42 pm Předmět: Re: Akce v Deceitu |
|
|
Frantisek napsal: |
A mohu rict s cistym svedomim a vsem posluchacum, ze jsem byl dojat obratnosti RP a schopnosti pro spolupraci ve skupine.
(to ze o tobe Shadow vi je zpusobeno tim, ze mi koukal pres rameno jak nam to pekne slo) |
Tak potom se mi to všechno vyjasnilo. A já ještě říkal, jak je Spolek bezvadnej a Arin jako by nic ...díky za pochvalu, jsem rád, že někdo uzná mé schopnosti... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so leden 10, 2004 11:09 am Předmět: Malá výprava |
|
|
Já bych se taky přikláněl k nějaké další výpravě.
Ne že by se mi ta včerejší nelíbila, ale nikdy jsem
na žádné výpravy nechodil a až teď mi Spolek ukázal,
jaká to je zábava.
Vzpomněl si na svoje mládí, kdy byl úplně osamělý
a nekamarádil se s nikým _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st leden 14, 2004 7:02 pm Předmět: |
|
|
Urcite nekam zajdem, hromadne, ale uz ne na korbele vina za 400 az 500  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|