Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá říjen 29, 2004 11:01 pm Předmět: Dolování, dolování aneb útrapy horniků |
|
|
Tak jsem zalozil topic, aby se to oddelilo, piste postrehy, ja jsem zatim v dole nebyl, ale ostatni si stezuji. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá říjen 29, 2004 11:03 pm Předmět: |
|
|
Slovem ostatni jsem myslel ty, s kterymi jsem se setkal, samozrejme ze tu jsou i obhajci tohoto napadu, myslim, ze se o tom mluvilo i na Mrakoplashovych strankach a je tam i muj nazor ( nejsem pro - stizeni ) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 12:08 am Předmět: |
|
|
Tak to je super.  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 8:08 am Předmět: |
|
|
Když jeden můj známý kutal, přišla ho dokonce osobně upozornit Naja, že odteď se budou objevovat některé příšery -červi, pavouci, zemní elementálové. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kelnor Arach

|
Zaslal: so říjen 30, 2004 8:46 am Předmět: |
|
|
No ale vyvstava tady podle me jeden docela dost problem. Reknete me jak se NBik, ktery tam dojde s Craftmanem ubrani tomu co na nej vyskoci? To jako ma nekoho otravovat aby s nim chodil kopat? _________________ Kelnor, Autarkis
The ageless shadow.
Člen Spolku
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 30, 2004 8:49 am Předmět: |
|
|
Neubrani. Ani ja kdyz jsem tam ted s kraftem byl jsem se neubranil. A to mam prosim healing 0.9 a taktiku 1.2!!!
Zkratka jsem utekl a za pul minuty se vratil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 11:29 am Předmět: |
|
|
ted si Chci udelat crafta ale musim mu udelat minnnig uz mam u Fleka 80. ale chci ho udelat znova u crafta protoze ta Roba je super prida 10% k Miningu a 10% k Bs myslim...ale bude to dlouhy... Pri predstave si rozmejslim,ze toho crafta delat radsi nebudu... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 11:46 am Předmět: |
|
|
FLEK napsal: |
ted si Chci udelat crafta ale musim mu udelat minnnig uz mam u Fleka 80. ale chci ho udelat znova u crafta protoze ta Roba je super prida 10% k Miningu a 10% k Bs myslim...ale bude to dlouhy... Pri predstave si rozmejslim,ze toho crafta delat radsi nebudu... |
Róba přidává +5 k miningu a vidím to tak, že teď je kraft v bezpečí jen s +5 krumpem of destrukt:) Ten přidává +10 mining a dává pecky...ale co sem slyšel, tak rozdíl mezi 100 miningem a 105 je nicotný... _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 30, 2004 12:27 pm Předmět: |
|
|
s robou do dolu? Tak to ani ve snu sice me PK v dole zatim jen zdravi, ale jedne nikdy nevi... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|