Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 12:47 pm Předmět: Vanocni turnaj v PvP |
|
|
Ja (ehm, Wotan) hledam partaka do Palickova vanocniho PvP souboje.
Tak prskove, posilejte mi sve nabidky.. ehm...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 7:27 pm Předmět: |
|
|
Ja se Ti klidne nabidnu, ale sem uplne neykusenej Na Pvp, takye me yase klidne vzskrtni. Doporucim ti Hella, je to precijenom MACHR.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 7:38 pm Předmět: |
|
|
Já se zatím nechci upisovat, ještě nevím jestli budu mít čas :o((. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 9:03 pm Předmět: |
|
|
No ja tu teda nakonec nebudu, skoda jinak bych to jistil stunou a IVM a po partakovi by to chtelo hlavne KVF... spis ze srandy, jsem take PvP lama, ale proc si aspon jedno kolo nezkusit?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: st prosinec 17, 2003 10:52 am Předmět: |
|
|
Skoda ze tam nebudes!!! Videl by si dva pala Karlose IV + wara Trakata jak vedou nerovny a predem prohrany boj s dvojicemi, ve kterych bude cler ci necr . V PvP jsem absolutni NB a tak to chceme alespon zkusit a neco se priucit!
P.S. Snad uz bude Trakat zdrav (bez teplot) _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st prosinec 17, 2003 11:24 am Předmět: |
|
|
No.. pokud je v dvojici plech (vamp/war/palat) tak to tam chce nekoho s parou (mag/nekra/kler). Jinak je nikdy nechytite. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
karlos IV Ettin
|
Zaslal: st prosinec 17, 2003 2:58 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
No.. pokud je v dvojici plech (vamp/war/palat) tak to tam chce nekoho s parou (mag/nekra/kler). Jinak je nikdy nechytite. |
No mozna bych mohl ja paladin (magery 41) pouzit svitky na paru? Co? jeste nikdy jsem to nepuzival ale mohu zkusit! S tim tandemem uz nebudeme hybat, jsme jedna rodina a kdyz zemrit tak po boku v boji!  _________________ Ten, ktery stale hleda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st prosinec 17, 2003 3:28 pm Předmět: |
|
|
Magery 41 je na paru ze svitku v pohode. ale:
a) paladin muze kouzlit paru ze svitku? Podle www ne, ale vlastne .. nikdy jsem to nezkousel
b) jsou povolene svitky? (v novinkach na DP o tom neni ani slovo.. )
jinak jde o to, ze nez nekoho seknes, tak on je uz pryc honil jsem jednou takto PK po hrbitove v Yewu a nakonec honilo ono me.. nez jsem sekl, bylo pryc. Asi ho to bavilo.. KVF zacal hazet az po patem prosmiknuti se pod cepeli musel jsem utect  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: st prosinec 17, 2003 6:05 pm Předmět: |
|
|
Ja bych se mozna ucastnil turnaje kdyby sel nekdo este z gildy... ale vybavu moc nemam... pvp taky moc neumim ale makra mam... _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt prosinec 18, 2003 3:00 pm Předmět: |
|
|
Vsuvka - paladin nemuze kouzlit paru ze svitku.. Obecne plati, ze to co muzete vykouzlit z hlavy muzete i ze svitku a naopak - vyjimku tvori tusim svetlo a ted byl pridan teleport. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|