Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:12 pm Předmět: Trénování nudných skillů |
|
|
Každý jistě ví co tim myslim: Anatomy, Evaluating Int, Spirit Speak...
Zkrátka a dobře trénování těchhle skillů je nuda. Vlastně to obnáší jen neustálé opakování daného skillu a tedy makrování.
A tak mě napadlo: Nešlo by udělat, že by byla šance že při použití toho skillu se něco stane? Například při použití Spirit Speak by hrozilo, že se vedle mě objeví duch (jeho síla například úměrná velikosti skillu) a šel by po mě?
Za prvé nevim jestli je to vůbec technicky možné a proto jsem se chtěl zeptat někoho kdo by to věděl.
Za druhé jsem se chtěl zeptat co si o tom myslí ostatní. Někdo v tom může vidět zbytečnej opruz, někdo přínos do hry. Patrně by se stejně časem našly způsoby jak to vyřešit (navíc v případě zjevení nějakého monstra jsou tu stráže), ale když nic jiného, možná by tim alespoň ubylo AFK makrování.
Kdyby se to dobře promyslelo, mohlo by to být dle mého názoru zajímavé, nicméně na mě nezáleží, že...
Co si myslíte? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:25 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím že by to šlo ale pak by tě hráči kteří nejsou ze Spolku asi ukamenovali . Ale jinakt fakt dobrej nápad. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:32 pm Předmět: |
|
|
Jj souhlasim, napad pokud je realizovatelny, je skvely, a rikam si prave ze by odpadlo neustale afk, ale co u tech ostatnich skillu, co napriklad u anatomy a ei, to by chtelo promyslet, ale toho napadu se drz, je skvely  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:34 pm Předmět: |
|
|
A já znovu připomínám kryj si hlavu před létajícím kamením  _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:35 pm Předmět: |
|
|
Prosimte Wolfe, je jen dobre, kdyby odpadlo afk aspon by se prinutili u toho byt. Je to jedine dobre, jen smele do toho (pokud to pujde) _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:37 pm Předmět: |
|
|
Proto to píšu sem. Na nosení kůže na trh na oficiálním fóru náladu opravdu nemám. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:39 pm Předmět: |
|
|
Jasně mě se o taky líbí a věřím že i ostatním Hellovým přátelům ale uvažuj jako šachysta dopředu. Myslíš že by se to líbilo těm charakterům kteří teď hrají na DP? Myslím že kdyby se to doopravdy zavedlo (a kdyby k tomu mělo dojít, jsem 100% pro at si rika kdo chce co chce) a provalilo by se že to navrhoval Hell, asi by ho lidi neměli moc rádi  _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:40 pm Předmět: |
|
|
Veřím, že opravdu němeli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so červenec 31, 2004 10:59 pm Předmět: |
|
|
No mě by to bylo jedno a na hráčích nezáleží. Důležitý je pouze a jen názor GM, kteří se mohou nechat hlasy hráčů ovlivnit, že? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: ne srpen 01, 2004 8:44 am Předmět: |
|
|
Ja si spis myslim, ze problem s temadle skilllama je opravdu jen o tom, ze je musis makrovat na urcitou hodnotu/gm, jinak jsou uplna na nic.
celkove pocatecni hodnoty skillu jsou o tom, ze vykopas postavu a 14 dni makrujes zakladni skilly _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|