Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kovarka Headless

|
Zaslal: po leden 17, 2005 10:20 pm Předmět: Kovářka ze severu |
|
|
*lehce sedřené ruce položili stříbrné kladívko na sůl*
Kde bych začala...aaa asi tady...
Pozdravuji vás, ctihodný Spolku,
začnu asi nejlépe od začátku. Kdysi dávno jsem se narodila na Severu, chladném, drsném a nemilosrdném Severu. Život mě naučil těžké práci, ač tomu moje pohlaví neodpovídá. Již od malička jsem byla nucena pracovat, doma, venku, všude. Byla to nutnost u nás na Severu z proostého důvodu - přežít. Zima byla krutá, ba že léto taktéž. Měli jsme souseda, jenž bydlel pouhé tři kilometry od nás, na naše poměry to bylo blízko. ten muž byl kovářem, nejlepším kovářem široko daleko a právě jemu vděčím za to čím jsem se stala. Na mistra Iarolise nezapomenu nikdy, naučil mě mnohému, dokonce mi prozradil recept, tak vzácný, samotné tajemství severu, prozradil mi výrobu Ledové oceli. Chladný to kov, ve kterém dřímá krutost, divokost ba i tak zřídká jemnost Severu. Ale ingredience na výrobu oceli sjou roztoušeny neznámo kde po světě, aby se zábranilo ukování zbraní, tak smrících jak si jen člověk ve své mysli může představit. Ale to jsem odbošila, nechalka se unést dávným tajemstvím.
Mistr Iarolis ze mě udělal pravou severskou kovářku. Denodenní hodiny dřiny, kopání v dolech bylo úmorné, leč přineslo své ovoce. Přijela jsem z mého domova na jih, prototože mám v úmyslu se vyučit v řemesle krejčovském, ubytovala jsem se poblíž města řemeslníků Minoc v domě paladina Berega Sunrise, s nímž jsem měla tu čest při jeho toulkách severem.
Nuže žádám Vás, členové Spolku, pokud hledáte kovářku, ráda bych se stala vaší členkou. _________________ Kovářka ze severu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út leden 18, 2005 7:55 am Předmět: |
|
|
NO NEEE opraqdvova kovarka
* nevychazi z udivu *
A jak pysne si nosi kladivo.
Vitej Vitej a verim, ze se u Nas budescitit jako doma, jako mezi svymy.
Vehlasny, vsak popleteny mag Gatekeeper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bobr-Somr Mummy
|
Zaslal: út leden 18, 2005 9:06 am Předmět: |
|
|
Vitej statna kovarko urcite te radi uvidime....
Myslim jsi ze by se craft hodil a jeste vice craftice  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: út leden 18, 2005 11:58 am Předmět: |
|
|
*kouka a premysli..,, hmm je to ta kovarka, kterou sem vcera videl, kterak se pustila do boje s cyclopem?*
Klanim se madam a vitejte mezi adepty, kdybyste neco potrebovala muzete se obratit i na me
Bereg prece nemuze bejt vsude *brmla* _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út leden 18, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
Muj otec vypadal stastne, kdyz se tyto novinky dozvedel. Myslim, ze je uz stary na sve remeslo a ze jeho nasledovnik v tomto pripade nasledovnice by se velice hodila.
Vzkazuje ti pozdravy a ja pridavam sve
*usmal se* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út leden 18, 2005 3:44 pm Předmět: |
|
|
Rad ti ja i Dix budu pomahat a kdyz neco budes kovat tak on te treba Dix i posili:))
Vitej mezi nami
*Cekal,kdy se k nam prihlasi* _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út leden 18, 2005 4:12 pm Předmět: |
|
|
Vitaj ! Prajem ti uspech,dalsi schopny craft urcite pride k duhu,Frantisek nam starne .Krv s Tebou. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kovarka Headless

|
Zaslal: út leden 18, 2005 4:42 pm Předmět: |
|
|
Díky za vřelé přijetí, mistru Františkovi ráda vypomohu v plnění jeho práce. Krejčovina je těžké řemeslo, stále se vyučuji v Minocu, což zabírá mnoho času. _________________ Kovářka ze severu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út leden 18, 2005 5:01 pm Předmět: |
|
|
*shlédla svitek*
Krvavá kovadlina s Tebou! * řekla si pro sebe*
Šikovné ženy tu vidím ráda. *usmála se*
Vítej, Kovářko! _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st leden 19, 2005 2:46 pm Předmět: |
|
|
Paní Kovářka z protekce přijata za Členku Spolku. Vítejte mezi námy, lady. Všichni jsme rádi :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|