Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st červenec 07, 2004 11:06 pm Předmět: Nosferatu |
|
|
Zdravim vas.Moje meno je Nosferatu.Som clenom guildy vam dobre znamej - Camarilla.Stravil som v nej takmer 2 roky a myslim,ze je cas na zmenu.Po dlhom premyslani som sa rozhodol pridat sa k vam.Alebo sa o to aspon pokusit.Dufam,ze budem uspesny.Pretoze v jednote je sila,a ked je jednota posilnena aj priatelstvom a doverov,je nepremozitelna .Tot vse...
*podpisal sa,zvynul pregamen,pripol ho na nastenku a odmiestnil sa nevedno kam* _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
Naposledy upravil Nosferatu dne čt červenec 29, 2004 1:01 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 5:51 am Předmět: |
|
|
Vitam te....
Jsem flek ozvi se mi na KK a domluvime nekdy nakou vypravicu.
204625008 _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 8:53 am Předmět: |
|
|
I ja te zdravim, ale v hloubi me mysli se vyskytuje myslenka ze uz jsme se setkali. Ale nevim jestli je pravdiva. *smeje se*
Ale vitam te mezi zadateli. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 9:09 am Předmět: |
|
|
Aj mne sa tvoje meno zda akesi povedome.Mozno niekde nejaka spolocna akcia, no v kazdom pripade dakujem za mile uvitanie z tvojej strany. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 10:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj. My se asi nijak zvlášť neznáme, když tak jen od vidění nebo z nějaké příležitosti. Každopádně Tě tu vítám a vyčkej Wolfa který se Tě "ujme". _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 11:14 pm Předmět: Re: Nosferatu |
|
|
Nosferatu napsal: |
Zdravim vas.Moje meno je Nosferatu.Som clenom guildy vam dobre znamej - Camarilla.Stravil som v nej takmer 2 roky a myslim,ze je cas na zmenu.Po dlhom premylsani som sa rozhodol pridat sa k vam.Alebo sa o to aspon pokusit.Dufam,ze budem uspesny.Pretoze v jednote je sial,a ked je jednota posilnena aj priatelstvom a doverov,je nepremozitelna .Tot vse...
*podpisal sa,zvynul pregamen,pripol ho na nastenku a odmiestnil sa nevedno kam* |
*Zarazil se* No, je mi líto že se musim dozvědět o tvojem odchodu právě takhle ...
tak aspoň doufám že se ti u Spolku povede. _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt červenec 08, 2004 11:41 pm Předmět: |
|
|
Zaujimave.Dnes som mal rozhovor s Grefym aj Maerim aj s lady Elein.(oorp:posielal som hromadnu spravu cez ICQ).A vie o tom aj sir PokyWolf.*zamyslel sa nad nedokonalostou dorucovania sprav* _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: pá červenec 09, 2004 12:45 am Předmět: |
|
|
Zdravim Te, me jmeno je Timeo.. Tve duvody se mi moc libi, jsou ve shode s mymi predstavami... Myslim, ze neni duvod, abys mezi nas nezapadl.. Muj Kk ma cislo 255 423 958, klidne se ozvi, nekam vyrazime.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so červenec 10, 2004 2:17 am Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
Zaujimave.Dnes som mal rozhovor s Grefym aj Maerim aj s lady Elein.(oorp:posielal som hromadnu spravu cez ICQ).A vie o tom aj sir PokyWolf.*zamyslel sa nad nedokonalostou dorucovania sprav* |
No ja o tom take nic nevim *zakroutil hlavou*, at se ti u spolku vede ... _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út červenec 13, 2004 1:11 pm Předmět: |
|
|
Hola hu, už jsem tu
Zdravím tě, já jsem ten Wolf o kterém Hellmaster mluvil.
Myslím že je někde napsáno že se mi máš na komunikační krystal ozvat sám, ale nějak se tak nestalo tak ti radím, udělej to .
Číslo je 230408522.
S pozdravem poslední dobou dost nepřítomný Wolf _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|