Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 8:18 pm Předmět: Ohrožení Papuy |
|
|
Vážení přátelé.
Možná jste již zaslechli, že přístavní město Papua dostalo do půlnoci z pondělí na úterý ultimátum a pokud nezaplatí 1,5 milionu zlatých mincí, bude obsazeno Drowskýmy vojsky. Byl jsem se tam podívat a přestože se zdá že truhla na příspěvky se pomalu plní, mám strach že nebude do vypršení ultimáta naplněna požadovanou sumou, nehledě na dotírající dobrodruhy s plánem přivlastnit si výkupné pro sebe. Jako Spolek si bohužel nemůžeme dovolit pomoci finanční částkou.
*povzdychl si*
Můžeme však pomoci o půlnoci při obraně města. Nesmíme nechat Papuu na pospas těm temným elfům!
*opět si povzdychl a poplácal Truhlíka po hřbětě...*
Elfové jsou silní protivníci. Mám strach že tam zahyne mnoho statečných dobrodruhů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po listopad 24, 2003 1:37 pm Předmět: |
|
|
Pocitejte s Mym pr9spevkem.. nejspise jen bojovym  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: po listopad 24, 2003 7:45 pm Předmět: |
|
|
Jeste jsem tuto zpravu nezaregistroval, ale mam zle tuseni, ze i kdyz se podari vykupne shromazdit, tak elfove napadnou mesto.....
Pokud se tak stane, budu se snazit byt u toho, az propuknou prvni nelitostne boje.
*povzdychl si a zaseptal*
nemam rad tyto Elfy. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út listopad 25, 2003 2:15 pm Předmět: |
|
|
"Zklamali jsme. A přitom to z počátku vypadalo tak...snadně. Zprvu jen hrstka hrdinů vydala se bránit Papuu. A proti nim jako by jen hrstka temných elfů stála. Na "bitevním poli" bylo slyšet výhružky drowích vůdců, ale armáda nikde. Jen pár nepočetných skupinek...teprve pozdě jsme pochopili, že to byl jen předvoj. Jen předzvěst blížící se smršti drowích čarodějů a elitních lučištníků. Tehdy se naše řady hrdinů rozrostly...zahlédl jsem desítky dobrodruhů, kteří přispěchali Papue na pomoc..."
*skleněným pohledem se zakoukal do prázdna*
"A pak to přišlo. Znenadání se začali všude okolo nás vynořovat drobná tělíčka drowích válečníků. Nastal chaos. Kam se člověk podíval spatřil mrtvé tělo. Hrdinové bojovali statečmě, ale zrádných elfů byla přesila. Zklamali jsme. Běžel jsem na pomoc přátelům, ale srazila mě ohnivá koule drowí kouzelnice. Byl konec. Drowové se nám smáli a naše duše se postupně odebíraly z bojiště...
Udělali jsme chybu. Možná jsme měli s dorwy vyjednávat. Dohodli bychom se na kompromisním řešení. Jak oni tak i my jsme provedli tolik zlých věcí..."
Léčitelka sundal poslední obvaz a povídá:
"Jsi oživen a zcela vyléčen, příteli. Můžeš jít. Je mi líto že jste neuspěli. Doufejme, že teď nám elfové dají pokoj. Ať si zůstanou v té své zemi!"
"Myslím, že nás čeká ještě mnoho událostí, které nedokážeme předpovědět, má milá Janice..."
*s hlavou plnou témat k přemýšlení seskočil z lůžka a vydal se domů...pěšky* _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: út listopad 25, 2003 6:14 pm Předmět: |
|
|
*smutne vyslechl tuto zpravu*
No vypadá to s Papuou zle...ale nepodcenujme silu lidi bojovat ...
kolikrát jsme již zahnali různé invaze?
*zamyslel se*
Ale na druhou stranu je to prý jejich země... ale já otázkám politiky nerozumim.... _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st listopad 26, 2003 10:15 am Předmět: |
|
|
Toto rekla Elgrath:
"V dobách dávno před Apokalypsou, dávno před tím, než se tvá rasa začala šířit po zemi jak morová nákaza, tehdy stála na místě jež dnes nazýváte Papuou jedna z našcih Bran. Byla vyvrácena za válek s lesními elfy, ale drowská vojska staletí statečně bojovala za naše práva na toto místo, stejně jako na celé Starozemí. Pak přišla Apokalypsa a svět se změnil. Ze Starozemí se stala zem smrdutých bažin a pouští. Říše lesních elfů padla a to co z ní zbylo bylo zničeno postupující lidskou kolonizací. My se stáhli do podzemí a uzavřeli zbylé Brány. Nastal lidský věk, který však dnes končí. Starozemí se vrací do rukou těch, kteří na něj mají historické právo - do naěich rukou."
Asi bych vznik problemu hledal v tom, ze elfi pamet je delsi nez nase. Oni si pamatuji, ze ta zem byla vzdy jejich, my si pamatujeme, ze byla vzdy nase. Nevim, zda se da najit kompromis a mirove reseni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|