Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 10:11 pm Předmět: Vampiric Phantom |
|
|
Povím Vám příběh ......................
a nebo raději začnu od začátku ................
Mám pro Vás lidi a i jiné příběh; příběh pro všechny, jenž vědí jak dokáže být láska nádherná, šťastná a také bolestná. Povím Vám příběh o kterém si povídají vampíři šeptem a který nikdo nezná přesně a nebo raději ne, je plný utrpení jednoho mladého příslušníka rasy vampírů, ale důležité je, že nalezl sílu a dokázal se vzepřít našemu pánovi démonů, zřekl se svého jména, své cti, své síly, svého umění magie, to co mu zbylo byla bolest, pachuť touhy po pomstě a zbytky umění, které někde ve světě pod svým novým jménem znova trénuje pro tuto pomstu ......
A zde začíná jiný příběh, příběh jiného vampíra, ten byl již při svém zrodu vyhoštěn ze společnosti pro svoji nevhodnou auru a nepoddajnou duši, bylo mu přiřknuto jméno Vampiric a na příkaz pána démonů byl vyhoštěn na nejtemnější okraj říše, kterou ovládají vampíři, aby byla jeho duše zlomena temnotou a účinkem temných sil, které zde byly již déle než samotný pán démonů, zde v ústrcích a bídě neustále napadán ostatními vampíry měl žít dokud nebude zabit či zlomen.
Ale i mezi nimi byli JINÍ, nebyli příliš odlišní od ostatních, ale věděli jaké to je být jiný. Proto se rozhodli, že pomohou a naučí Vampirica umění které ovládají a poté ho ponechají s jeho šancemi se rozhodnout, kterou cestu si vybere, zda pokorně příjmout vládu pána démonů a nebo si zvolit jistou smrt při útěku mimo místa ovládané vampíry.
Po dlouhých letech, kdy byl již vyučen a ovládal umění leckteré lépe než jiní vampíři a byl rozhodnut zlomit svou duši a upsat se pánovi démonů přišlo něco, co v něm zvedlo vlnu dlouho potlačované síly z touhy po svobodě. Tím impulsem byl únik onoho vampíra jenž ve jménu lásky zničil vše za sebou, postavil se pánovi démonů a zmizel neznámo kde. V tu chvíli již Vampiric věděl, že buď získá svou svobodu a nebo zemře v boji za ni. Tehdy se rozpoutalo peklo a všechna síla co měl byla povolána k boji za svobodu, po těžkých bojích, ve kterých byl nucen zabít i svého bratra se mu podařilo dostat se úplně vyčerpanému mimo dosah moci pána démonů. Díky tomuto úniku z podnadvlády temného pána a díky tomu, že býva občas i přes nebezpečí které mu hrozí spatřen v zemi vampíru, dostal přidomek Phantom a od té doby, když se o něm hovoří, nenazvou ho jinak než Vampiric Phantom.
Potuluje se světem a maskuje se do lidských šatů s neviditelnou maskou smrti, z povzdálí se snaží pomáhat dobru a staví se na odpor moci temnot a zla. Při této cestě ví jen jedno, pán démonů se nikdy nesmíří s touto dvojí porážkou a proto stále očekává kdy zahlédne vraha či ucítí v blízkosti temnou sílu. Rád by pomohl více změnit svět k dobru, tak aby to byl svět který uznává odčasnou vyjímečnost jedince, který přes veškerou svou slabost dokáže více než leckterý hrdina. Při svých cestách světem potkal spousty lidí a jiných tvorů, byl zrazen a vyhoštěn, přesto však stále putuje a snaží se najít skupinu, která by dokázala pochopit jeho způsob myšlení a chování. Poslední dobou je viděn často pospolu s jinou vampírkou, vampírkou jež nalezl v hlubinách temného dolu a pomáhá ji k vrcholnému vědění a síle, kterou miluje a snaží se jí všude doprovázet a chránit, její jméno pro něj zní líbezně jako teply jarní vánek, její jméno je Alea.
A jak to všechno vím? Vím to proto, protože já jsem Vampiric Phantom.
Toto je můj příběh, od té doby již dlouho bloudím po Britanii a okolním světě sleduji lidi i zástupce jiných ras, sleduji ruch a pozoruji různá společenství. Již delší dobu pozoruji jeden vetsi dum u vody v Jhelomu, jeho společenství hrdinů kteří se nazývají Spolek. Již dlouho zvažuji po všech svých zkušenostech s ruznými hrdiny zda se mam pokusit s nimi spojit svůj osud, ale co, muj život je dlouhý, delší než lidský, mohu si dovolit to zkoušet.........
................ a tehdy se to stalo, u banky v Britanii, kdyz jsem potřeboval zmenšit svého ještěra jsem potkal Timeo, slovo dalo slovo, pobavili jsme se a při tom jsem zjistil, že je to jeden z hrdinů Spolku, nabídnul mi zda se nechci k nim podívat a případně se i přidat, že by jsme si mohli být vzájemně prospěšní. Tehdy jsem se rozhodnul, že bych se rád pokusil těmto hrdinům svými silami pomoci v boji proti zlu a po nějaké době a různých komplikacích jsem byl oficialně představen vedením Spolku ostatním přítomným hrdninům.
Od té doby se snažím nezmeškat jedinou výpravu ........... ale teď jsem již unaven, musím si odpočinout, abych mohl zase plný síly vyrazit do boje na straně dobra, na straně Spolku.............. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá říjen 29, 2004 10:05 pm Předmět: Re: Vampiric Phantom |
|
|
Jako obvykle jde mág pro očka, aby mohl dál míchat lahvičky s modrou tekutinou, která je pro většinu lidí dosti důležitá a bez které si někteří neumí představit normální život. Když spatřil před spolkem postávat a nakukovat velikého vampíra do okna Spolku.
"Buď zdráv vampíre, mohu ti nějak pomoci?"
Vampír se otočil a ustaraný výraz se změnil v úsměv
"Dobrý den Františku"
"Oh promiň, hned sem tě nepoznal Vampiricu. Viš křídla vypadají všech vampírů pro mě zezadu stejně"
*lehce se pousmál*
"Ale vypadáš nějak usaraně, pojď dovnitř. Myslím že tam bude lépe, než v tomto divném takřka aprílovém počasí. Něco nazub by se také mohlo najít." Řekl František a otevřel dveře od Spolku.
V domě načepoval nějakou krev a pro sebe modrou tekutinu, na kterou si nejspíš pomalu začíná pěstovat závislost. Sedli si ke stolu a František vybídl Vampirica ať se mu svěří s tím co ho trápí. _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: po listopad 01, 2004 11:48 pm Předmět: |
|
|
Sedi Vampiric, jiz v lidske podobe a Frantisek u stolu, koukaji na sebe a je citit, ze je neco ve vzduchu okolo Vampirica. Frantisek usrkava svoji modrou tekutinu (na ktere je mimochodem zavisly) a Vampiric stale protaci mezi svymi prsty banku s krvi a uvazuje jak zacit. Nahle se zahledi zprima svyma zvlastnima zelenohnedyma ocima (velmi nezvykla kombinace pro vampira) na Frantiska a promluvil .........
Vis Frantisku je to tezke byt vampirem a nepatrit vubec nikam, od sveho zrodu jsem diky sve odlisnosti zazil jen ustrky, kdyz jsme prisel mezi lid, zazil jsem to same, i zde ve Spolku ackoliv jsem se snazil bylo vzdy citit, ze jsem Gangrel (pro neznale ctete http://mujweb.cz/Zabava/camarilla/cechGangrel.htm) take mozna proto mne zde mnoho lidi nepochopilo a zrejme nikdy nepochopi, malem jste mne vyloucili i odtud, jen proto ze jsme jiny a nezapadam uplne mezi vas, jen dva z vasich adeptu mi byli vzdy nakloneni a snazili se mne pochopit, jako ja se snazim chpat je. Proc je tak tezke byt jinym? Proc jsou lide stejne zli jako ti nejhorsi vampiri? Myslil jsem ze lide jsou tolerantnejsi a milejsi nez vampiri, ale svet mne zklamal, jako jiz mnohokrate, nikoho z lidi ani nezajimalo kdo jsem, zajimalo je jen to, ze jsem jiny a vyjadruji se jinak nezli oni.
Umim mluviti a psaji mnoha jazyky a tvorit kvetnatou mluvu, ale neni to ma prirozenost miti rozeklaty jazyk a za rouskou kvetkate mluvy sve osoby miti povrchni usudek, bez toto aniz bych se snazil zjistiti kdo je ten, jenz se chova jinak nez bych si pral.
Proto jsem se stahnul do ustrani a pokud mozno po nikom nic nechci a komunikuji pouze s paru osobami patricimi ku Spolku.
Tak a ted vis co mne trapi a proc se divam na svet kolem tak ustarane. Prestoze vypadam mlade, pamatuji davne casy, kdy lide byvali jini a vasi lidsti prapredci si vazili jinych ras a osob i pres jejich zvlastnost a nekdy i hruhou osobnost. Tyto doby jsou jiz zrejme davno pryc a zbyla jen povrchnost a plytke posuzovani jedincu, to je to co mi dela starosti na vas lidech. Nejhorsi je, ze prave vetsina jedincu, kteri maji rozhodovaci pravo v techto zemich a istech maji prave tuto zvlastni nemoc, jak bych to asi nazval, ano zrejme nemoc, protoze zadne jine prirovnani mne nenapada.
No nic, jiz dlouho jsem zde zybiral kreslo, jdu si protahnout sve telo na svem koni a mozna si trosku zarybarim. Diky za tu kvelou krev, rekl bych, ze to byl hodne stary rocnik, vazim si toho, ze jsi nam ne nesetril.
Jeste jednou se kolem sebe rozhledl a vazne pohled na Frantiska .....
Vis mozna by se s tou nemoci u lidi dalo neco delat dokud je cas, ale ta nemoc ma nednu zvlastnost, lide kteri ji maji ji nevidi a neciti, o to je to nebezpecnejsi, jed vsak odhalit, pokud se clovek dokazepodivat do sveho nitra a tam teprve zijsti jak spatny vlastne sam o sobe je, podle toho pocitu by mne teprve soudit druhe.
Mej se Frantisku a doufam, ze jsme te prilis neobtezoval svymi starostmi.
Vampiric se rozloucil a odkracel do tmy, jen z dalky bylo slyset vrznuti dveri od domku pro adepty, stastne zarehtani kone, ktery ucitil pohlazeni sveho pana a nasledny tepot kopyt ve tme az nastalo zase uplne ticho.........
Frantisek tise stal u stale jeste otevrenych dveri a mel zamyleny vyraz, ze by neco na tom co vidi Vampiric bylo pravdou? tato mylenka mu nedavala pokoj; pretrel si rukou celo a tise zavrel, sednul si znova do kresla ku svemu modremu napoji a premitaje nad tim co prave vyslechnul usnul. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: st listopad 03, 2004 1:06 pm Předmět: |
|
|
Kdyz se probral, ve Spolku nikdo nebyl. Podíval se na prázdnou lahvičku před sebou a šel si načepovat silnější odvar modré tekutiny. Tohle bude chítí větší koncentraci a kvalitnější myšlenkové pochody.
Hned ji vypil a natočil si další na cestu. Vyčaroval si koně a odcválal k různým nástěnkám a za pár lidmi prodiskutovat různé věci.
Hledal a sháněl odpovědi dlouho, ... snad budou užitečné.
Vydal se k domecku adeptů s vědomím, že tam nalezne Vampirica.
Ať klepal jak klepal, nikdo neotvíral. Vzpoměl si, že chtěl jít Vampiric na ryby. Zašel tedy do místního přístavu, kde si koupil prut a začal hledat Vampirica. To netrvalo dlouho, Vampiric seděl na kraji mola a hleděl na splávek jak na modlu.
"Ahoj Vampiricu" řekl jsem potichu abych neplašil ryby.
"Vítám tě, copak Tě sem přivádí" odpověděl.
"Můžu si přisednout?" ukázal jsem přitom vedle něj.
"Jasně"
"Víš přišel jsem zatebou abysme probrali tvé trápení a pokusili se přijít nakloub problému." mezitím nahodil svoji udici.
"Problému? To je to až problém?" vykulil Vampiric oči.
"No docela jo. Když tě něco trápí tak je to problém, ne?
"To ano"
" Víš ptal sem se lidí a zjišťoval jsem různé věci a došel jsem k zajimavému závěru. Dost lidí a nemám namysly jen ty bližší kolem nás, ale i jiné co jsou z jiných měst. No prostě jsou takového .... řekněme názoru..."
odmlčel se
Šťouchl do Františka: "Jakého názoru?"
"Víš těžko se to říká, ale... ,prostě... tak já to teda řeknu" podíval se na Vampirica. "Na takřka většinu lidí s ktrými si se bavil i diskutoval na různých nástěnkách, nabyli dojmu že jsi docela tvrdohlavý a nedokážeš prý přijmout názory jiných, protože si myslíš, že nejsou správné a snažíš se jim vnutit Tvůj názor. Podívej není vždy správné stát pevně za svým názorem, byť se ti zná nejideálnější. Lidé včetně vampírů dělají chyby a dělat je budou. Žijí své životy, jak jim přijde nejlepší a chtějí dělat to co je baví. Jako třeba sbírat kdejaké cetky, které jsou jim úplně nanic, nebo rádi chodí na ryby, někdo je zase spokojený v jeskiních s krumpáčem a lucernou v ruce. Jiní se vyžívají v lovu, další chce mít hromady zlaťáků. Prostě každý dělá své rozhodnutí, aby uspokojil svoje nejtajnější choutky a nemůžeš jim brát jejich sny a nutit jim jiné. I kdyby třeba Nekromancer sbíral Plátové brnění na vystavení doma. Tyto choutky jsou přímo úměrně propletené s uvažováním. Takže se dá říct, že lidé okolo jak si nazval jsou nemocní... tak ano jsou ale to tak, že to vidí jinak než ty. Většina těch, jak si již nazval že mají rozhodovací právo, tak s těma jsi mluvil nejvíc. Nemohla být ta nemoc zapříčiněna tím, že právě s těmito lidmi jsi mluvil a snažil se jim vštípit Tvé ideály a myšlenky? Takovíto lidé totiž jsou vysoko postaveni a maji pod sebou určitou hierarchii, kterou se jejich lidi řídí. Proto jeden jediný tvrdohlavý názor někoho, který není v jejich blízkosti a komunitě by měl narušit jejich řekněme harmonii, je pro ně nevhodný. Dalo by se říci rušivý element. Takovéhoto člověka pak raději uvrhnou v zapomění a odloučí se od něj. Ten se pak bohužel cítí nepochopen a utlačován."
Dal Vampiricovi ruku na rameno
"Víš, není špatné mít názor, ale je špatné prosazovat názor bez odsouhlasení ostatních."
*pořád se na něj díval, jak sedí poněkud zaskočeně a čekal co se bude dít* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt listopad 04, 2004 2:54 am Předmět: |
|
|
* Vampiric se po tomto zamyslil a pote se pevne podival na Frantiska *
tak ze tim chces rici, ze vsechno co je Spolkovni-stare je spravne? ze vsechny nazory, ktere maji lide o mnoho mladsi nez jsem ja, ale presto od pocatku Spolku jsou vzdy spravne? Ze tito lide se nepletou?
Me nazory mozna jsou ponekud prudci, stejne jako moje reakce, ale to je dano moji minulosti a tim z jakeho klanu puvodne jsem, presto mi nikdo z tech se kterymi jsem diskutovat nebyl schopen uvest jediny padny argument proti mym argumentum, ja ktery jsem podle lidi tupy protoze jsem v lidskych meritcich monstrum, jsem dokazal uvest vice argumentu nez oni, z jejich strany jsem vzdy slysel jen jedinou odpoved menici se ve vete vyjadrovaci a to, ze to tak bylo a je a tak je to spravne, ale to neni argument.
* dlouze se zadival do vody, po chvili vzhlednul k Frantiskovi a zamyslene a dlouze si jej prohlizel. Nahle, jako by dosel k vnitrnimu rozhodnuti vstanul, slozil pruty a pripravoval se k odchodu. Jeste pred tim, ale nez odesel se otocil a promluvil k uzaslemu Frantiskovi *
Vis jsem prudke povahy a ma krev je horka, musim jit navstivit divokou prirodu a nacerpat novou silu, reknu ti vsak jedno, nemyslim ze lide se kterymi jsem diskutoval, jsou schopni prijmout jine nez sve nazory, proste jine druhy ignoruji, pokud se jim neprizpusobi a jakoukoliv moznost vyboceni jiz predem zamitaji, jsou mezi nimi sice i vnimavi lide, kteri po delsich hovorech pochopi, ale nikdy nepriznaji a stale stoji na strane lidi.
* znovu se zamyslil *
Vis a vlastne mne to ani nebavi, snazit se marne vysvetlit lidem marnivost jejich jednani je unavne. Ukonceme tedy tuto debatu s tim, ze lide maji pravdu a my upiri vime sve. Bude to tak lepsi pro klid obou stran, ja jsem zvykly na to ze lide neustupuji a lide jsou zvykli zustavat ve svych zabehlych zvyklostech, ktere je stejne casem vykoreni a znici. Mam vas vsechny rad jako jsem mel vzdy rad vse co bylo stvoreno prirodou a tak se nechci stale dohadovat .........
Mej se tady zatim hezky Frantisku a jako navnadu pouzij smes chleba, medu a korenu mandragory, zdejsi ryby to miluji.
Krev s tebou muj priteli.
* po tomto se podival dlouze do dalky pres vodu, jako by tam videl neco co nikdo z lidi nevnima, pote udelal gesto na rozloucenou a zmizel ve svem vlastnim stinu, jak to jen vampiri umi ......... * _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 10:50 pm Předmět: |
|
|
Vampiric byl vyloučen ze Spolku na základě hlasování aktivních členů Spolku o tom jestli se hodí do Spolku nebo ne. Konečný výsledek hlasování:
Ano, hodí - 0 hlasů
Ne, nehodí - 12 hlasů
Nevím - 1 hlas
Myslím si že k tomu už není co dodat, Vampiric Phantom mezi nás prostě nezapadl. Snad bude mít více štěstí někde jinde.
Zamknuto _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 12:06 am Předmět: |
|
|
Jen doplním že prosím o odevzdání klíčku od domku pro zájemce. Buď ho hoď do Securky nebo do koše. Spoléhám na tvojí férovost že toho nějak nezneužiješ, díky. Přeju hodně štěstí v dalším působení na DP, snad v jiné guildě překousnou to co my nedokážeme.
Tímto považuji téma absolom a Vampiric Phantom za uzavřené a doufám že už se to nebude řešit v každym fóru, kdyžtak si založte zvláštní topic nebo to řešte po ICQ. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|