Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass
Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:29 pm Předmět: Tak jak ste si uzili Anarchy Day? |
|
|
Napiste co ste delali a tak... jak se vam to libilo a ruzne veci.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hellmaster Lord Death
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:31 pm Předmět: |
|
|
Já jsem po prvních 5ti minutách odlognul a lognul zrovna když už byl konec. A teď stojim v cechu a pozoruju aktivisty jak obíhají prodejce regů se snahou co nejvíc toho nakoupit :o)). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FLEK Walking Carcass
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ja se zase stal Pk hodil na sebe mytheril kterej sem zabavil jednomu typkovi a vyvrazdil celej cech Paladinu to byla sranda ani nevite jaka vsude moji nejlepsi kamaradi byly Pk lidi hazeli cerny roby na zem miliony ltitali vzduchem dal sem nakymu Noobikovy uplne vsechny svoje veci ) Takovejch penez haha sranda mel sis to uzit Crafti se delali PK:) ale ty laggy:( pak me nastvali garderi... ale jinak super:) _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
|
BlackFire Skeleton
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:41 pm Předmět: |
|
|
No, popravdě sem byl totálně natěšený, ale po chvíli sem poznal, že to moc dbře nepůjde -TOTAL LAGY- , ale jinak to ušlo, až na to že sem byl pořád KO . Škoda že nebyla větší podpora modráků u banky v Britu, to byl masakr bohužel od PK.
Možná kdyby něco takového bylo častěji, lidí by snad tolik nebylo.
Jo a nevšiml si někdo kolik bylo vůbec loglýh hráčů? Sem se zapoměl podívat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Timeo Arach
Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:44 pm Předmět: |
|
|
No, cekal jsem od toho neco uplne jineho, ne ze se vsichni budou snazit co nejvice prasit. Vzhledem k tomu, ze ty lagy nedaly hru za prska nemoznou, protrpel jsem to. Skoda, tenhle zazitek jsem si mohl klidne odpustit. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
|
FLEK Walking Carcass
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:46 pm Předmět: |
|
|
Me se to libilo Sranda ale esetkal sem se s prasatama jenom s podporou behali sme Delucii v mytherilu a tak... proste sranda.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sharlon Emir Nightmare
Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 8:58 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Já jsem po prvních 5ti minutách odlognul a lognul zrovna když už byl konec. A teď stojim v cechu a pozoruju aktivisty jak obíhají prodejce regů se snahou co nejvíc toho nakoupit )). |
*Pšššššt*
Jinak sem to celé strávil bezpečně zamotán do toho závěsu co máme v hostinci na chodbě. . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ursus Titán
Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 9:02 pm Předmět: |
|
|
No, jelikož jsem zapomněl zaplatit nájem a proto mě vystěhovali a mé věci jsou neznámo kde (navíc teď asi promazány). A v bance jsem neměl ani 1 gp (všechno bylo v domku), tak jsem neměl důved logovat. A bohužel ho nemám ani nadále. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hellmaster Lord Death
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 9:06 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
No, jelikož jsem zapomněl zaplatit nájem a proto mě vystěhovali a mé věci jsou neznámo kde (navíc teď asi promazány). A v bance jsem neměl ani 1 gp (všechno bylo v domku), tak jsem neměl důved logovat. A bohužel ho nemám ani nadále. |
A máme důvod pro návštěvu Cove :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sharlon Emir Nightmare
Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne říjen 17, 2004 9:07 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
A máme důvod pro návštěvu Cove ). |
Tak ať to přesunou do Pride když se tam všichni tak těší . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|