Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 12:23 pm Předmět: Setkání guild |
|
|
Vím, že tohle je asi tak trochu mimo mé kompetence, respektive, že mi do tohohle nic není, ale přesto mi to nedá se nezeptat na pár věcí.
Takže prý proběhla jakási schůzka guild, zajímalo by mě, co bylo předmětem jednání (jelikož jsem tou dobou bez guildovní příslušnosti, nedovolil jsem si přijít).
Dále by mě zajímala reakce na chování některých členů Dvora "rádobylorda" Elrica. Já osobně na toto "uskupení" už dávno svůj názor mám a ten nezruším, ale zajímalo by mě, co zase vyvedli.
Za odpověď děkuji. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 12:38 pm Předmět: |
|
|
Jak bylo receno v ministerskych vynosech, kde citovali Mayu - jedna se o velkou guildovni hru.
Co vim o LORDech, tak jich tam prislo vice nez bylo povoleno (tedy guildmaster a jeden zastupce) a vyrusovali... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 1:26 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem slyšel, že Guilda Amothia vyhlásila válku LORDům , ale nevím, jestli je to pravda .. _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:08 pm Předmět: |
|
|
Neni, Lordum vyhlasila valku Maya, tedy Acheron... vim to, protoze jsem tam byl.
A je pravda, jde o velkou guildovni hru, dalsi informace by meli podavat guildmasteri svym guildam, ale nevim jak u tebe Urse  _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:09 pm Předmět: |
|
|
No, já to mám taky od zástupce Amothii, tak nevím .. ( 2 války ) _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:10 pm Předmět: |
|
|
No to nevim, ale je to mozne, ze bych si nevsiml vyhlaseni od Amonthie ... videl jsem tam dva zname z Amonthie a to Deacon Frosta a Mempfise, ale ani jeden co ja vim nic nerikali ... *krci rameny* _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
No nevím, ale třeba máš pravdu ...
Byli tam ty 2 a Mikee -> ten mi to řekl, ale pryý už se bojuje ...  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:19 pm Předmět: |
|
|
Spolkovní vědí o co na schůzi šlo protože jsem se o tom smínil v Soukromé diskuzi. Tady se o tom nikdo moc nebude zmiňovat dokud nebude vše jasné a veřejně známé. Navíc ani není důvod, protože vše se bude týkat pouze guild. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:23 pm Předmět: |
|
|
Alexandr napsal: |
No nevím, ale třeba máš pravdu ...
Byli tam ty 2 a Mikee -> ten mi to řekl, ale pryý už se bojuje ...  |
Ok, pak jsem tedy neco prehledl. _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

|
Zaslal: so říjen 09, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
Hellmaster napsal: |
Spolkovní vědí o co na schůzi šlo protože jsem se o tom smínil v Soukromé diskuzi. Tady se o tom nikdo moc nebude zmiňovat dokud nebude vše jasné a veřejně známé. Navíc ani není důvod, protože vše se bude týkat pouze guild. |
Zajiste, mas pravdu ... jen mi rekni co pripravujete (vtip) _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|