Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:11 pm Předmět: Otrava Deadly jedem |
|
|
Zajímalo by mě jak je to s trávením pomocí sekáčků, jiných zbraní. Trávím poměrně často, ale většinou dám pouze Extremely nebo Very Ill, Deadly jen zřídka. Zajímalo by mě co to ovlivňuje, jako třeba velikost STR, skill Sword, Taktika atd...Jestli o tom někdo něco víte, tak budu vděčný za každý postřeh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:19 pm Předmět: |
|
|
*Nevi proc sem pise,kdyz se zarekl ze nebude na Forum Spolku nic psat.*
No myslim,ze nejlepe jde poisnout vec od necromanta,a musi to bejt verite zbran,Posup jak tim otravovat potvory ti nekdy reknu pokud ho nevis sam... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:20 pm Předmět: |
|
|
Otravovanie zbrani ma na starosti skill poisoning.Cim viac - tym viac  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:22 pm Předmět: |
|
|
Beregovi ale nejde o otravování zbraní, ale o otravování zbraněmi:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:24 pm Předmět: |
|
|
Joo,aha.Ja som to vedel,len som vas skusal ci si to vsimnete  _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:32 pm Předmět: |
|
|
Je to ciste jen muj odhad, ale rekl bych ze to bude na bojovych skillech a taktice mozna taky, ale to fakt hadam ... protoze zkusenemu warovi se podari skorem pokazde deadly, ale stava se i vyjimky _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st září 29, 2004 2:45 pm Předmět: |
|
|
Tipl bych, ze to zalezi i na tom, kdo travil a jak se mu to podarilo.
To by aspon vysvetlovalo, proc nejakym sekackem ten deadly nikdy nedas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st září 29, 2004 2:54 pm Předmět: |
|
|
Jasně ale mě jde vlastně o to, proč někdy sekáčkem napuštěném Deadly jedem dám Deadly jen občas, nejde mi o jeho výrobu ale proč se už při samotném trávení nedá Deadly vždy nebo alespoň většinou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st září 29, 2004 3:15 pm Předmět: |
|
|
Myslim že je to jak u crafta, při poisnutí se to určitou měrou povede víc nebo míň (nevim jestli záleží na skillu, ale řekl bych že ne). A podle toho je deadly nebo třeba extremly atd. Nicméně tohle neni moje parketa. Zbraněma netrávim a nepoisonuju protože jsem línej cokoliv makrovat. Slyšel jsem ale někde že to je tak jak jsem napsal, proto se divím že poisnutá zbraň může vůbec dát deadly "jen někdy". _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: st září 29, 2004 11:00 pm Předmět: |
|
|
ja osobně otravuju sekáčky jednomu kamarádovy od Templářů (Warrior), při otravování si namíchám ručně jedy (Deadly) s GM náhrdelníkem, a pak otravuju s blessem a dex flaškou (nevim jistě jestli to má vliv) .. a skoro pokaždý to deathly dá .. tak v 80% případů když ten dotyčný warrior otravuje ... _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|