Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: st září 29, 2004 7:47 pm Předmět: Nehratelnost |
|
|
Situace už mě připadá přinejmenším zoufalá. Od 3 hodiny odpoledne nejde prakticky jít dung aniž byste se sekali. Takže od pulnoci do oběda si tu může tech 100 lidí zahrát, ostatní asi mají smůlu, protže ani to makrování už pomalu nejde. je to ještě horší než předtím, dkyž se tento rok dělal velký upgrade HW a to už bylo neunosný docela. Je to prostě hrůza, např. já tu přes týden nemám šanci jít dung, protože můžu hrát jen večer = nehratelné a to tuhle hru hraju prakticky jen kvůli PvM = dugnům¨, takže nevím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st září 29, 2004 7:49 pm Předmět: |
|
|
Vystiho si to presen,vcerajsi,ehmm,quest s tymi mysami pri trhu v Trinsicu - to bolo nenormalne,co pohyb to skok aspon o pol obrazovky,necudo ked bolo v jednom regione aspon 40 hracov...chcelo by to nieco s tym spravit,akurat ze okrem dalsieho HW upgrade ma nic nenapada _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: st září 29, 2004 7:51 pm Předmět: |
|
|
Nosferatu napsal: |
Vystiho si to presen,vcerajsi,ehmm,quest s tymi mysami pri trhu v Trinsicu - to bolo nenormalne,co pohyb to skok aspon o pol obrazovky,necudo ked bolo v jednom regione aspon 40 hracov...chcelo by to nieco s tym spravit,akurat ze okrem dalsieho HW upgrade ma nic nenapada |
To bylo vubec njehorší, myslel sem že sem zamrzl, než se mi DOSLOVA po minutě objevil text, který sem napsal "Prosím ress".
Čím je na serveru lepší HW tak tím je tu víc lidí, tzn. jde do do nekonečna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st září 29, 2004 7:52 pm Předmět: |
|
|
Čas aktualizace : 2004/9/29 20:42:27
Připojených hráčů : 397
V takomto pocte nie je mozne robit nic.Vylet do dungu=cuk cuk cuk You are dead. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st září 29, 2004 8:35 pm Předmět: |
|
|
Jo teď ať si položí ruku na srdce všichni co používají duala (ještě lepé nejméně natřikrát)
Nedivil bych se. kdyby byla dobře 1/3 klientů tvořena dualním připojením.
Pro ujasnění . . . osobně tak nečiním protože mám vše vzorně na jednom Acc. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st září 29, 2004 8:37 pm Předmět: |
|
|
Stejně tak bych se nedivil kdyby to celé z valné části způsoboval nějáký blb, kterému se splaší makra (no snad to není můj případ ) _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

|
Zaslal: st září 29, 2004 8:58 pm Předmět: |
|
|
Jo taky pravda, no jo ty dualy blbý.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st září 29, 2004 9:05 pm Předmět: |
|
|
Měli se zastavit při 250 lidech registrace...tak jak tomu bylo vždycky, ale to už se určitě řeśilo a já určitě zas dostanu sadu:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st září 29, 2004 9:10 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Měli se zastavit při 250 lidech registrace...tak jak tomu bylo vždycky, ale to už se určitě řeśilo a já určitě zas dostanu sadu:) |
Jo, zastavit registrace je fakt blbost, tak pššt ;o)).
Ale jinak musím souhlasit :o((. Ty lagy jsou neúnosné a dobře to vyjadřují dvě snad nejčastěji slýchaná slova po dobu lagů: "tohle nejde" :o((. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st září 29, 2004 9:11 pm Předmět: |
|
|
Helle přesně jsem věděl, že to řekneš, ale kdysi to tak fungovalo a nebyli žádné problémy...to ste byli ještě u maminky v bříšku:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|