Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 10:18 am Předmět: Obrana zed |
|
|
Hm.. tohle me vubec nenapadlo zdi se betonuji monstra, abychom je rezali po jednom a dalsi na nas nemohla...
...ale jak to rekl vcera Thelvyn pobihajicimu Hellovi: "Udelej si stenu, at se mas za co schovat".
Chytre a poucne udelej si stenu, za kterou se muzes schovat... (treba dobre i proti PK na otevreneme prostoru, protoze mas co obihat a fizzlovat jim kouzla?) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 10:33 am Předmět: |
|
|
Ano. Taky mi to tehdy došlo. Skvělá věc. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ja si pravidelne stavim zed, pokud stojim na respu a musim cekat.. jinak Mag ma strasnou silu prave ve zdi.. nejen quli sobe, ale i jini bojovnici mohou toto vyuzivat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 7:38 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem nepřišel jste někdo na výhodu energetické zdi oproti kamenné? Je docela dost nepoměrně dražší a kromě toho že se postaví i jakoby "přes" potvoru a nevznikne jsem na žádný další rodíl nepřišel... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nema vyhody ale vyvazuje castecne to ze nekro nema kamennou zed. _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 9:01 pm Předmět: |
|
|
Ale proč jí maj tedy i mágové?
Jednou se mi stalo, že jakmile jsem vykouzlil tu zeď na summona, vyléčilo ho to. Asi to ale byla jen nějaká náhoda... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne listopad 23, 2003 11:12 pm Předmět: |
|
|
Mag ji ma proto, ze je mag
Nevyhody energy zdi (tez nazyvane necro zed)
- cena
- dlouha doba vyvolani
- spotreba regu
Vyhody
-hlavni vyhodou je, ze se vytvori i na pripadne prekazce.. Priklad za vsechny - 2 draci za kamenou zdi, najednou dira, jeden vleze dovnitr zastavi se ve zdi a nadechuje se.... kazdopadne uz flusne , ale bud muzete postavit pred nej kamenou a doufat, ze nepopoleze, nebo hodit primo na nej energy fild ze svitku! cimz dojde k tomu ze vam tam proste vleze jen jeden a ne vsichni - ono to takhle nevypada nijak vyhodne, ale.. je..
- treni rezist
- jsou prez ni videt potvory za ni - proste nestini tolik jako kamenna.
To je asi tak vse co jsem vypozoroval. Summony neleci, alespon se mi to nikdy nepovedlo.. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|