Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Svět se hnusně mění
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frantisek
Elder Daemon

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 10:54 pm    Předmět: Svět se hnusně mění Odpovědět s citátem

Je tomu chvilka, kdy jsme vyrazili s Gate Keeperm do Terathanu. Skoro nikam jsme se nedostaly, kdyz pribehla skupinka vrahu a pomlatila nas.
Chtel jsem vyzkouset jejich rekneme cestnost.....
Vrahove byli:
Argon
Darkness[RoH]
Eevee(klerik)
Deeper[Triada]
a mozna jeste jeden, ale tim si nejsem jist

Kdyz mi dali treti RK, rekl jsem ze bych necekal od nejakych vrahu tolik RK, kdyz je mezi nima clovek z Triady. Rekl jsem ze se chovaji jak Lamy.
To se Deeper k memu udivu urazil a dal mi posledni 4ty RK. Zepry si nenecha nadavat do Lam. Dost u me poklesli..... Pochybuji ze se necham nekdy ressnout od vrahu a pokud me nekdy nekdo zabije z Triady, tak jim reknu ze se nechci ressnout od doby kdy mi cteny Deeper dal se svoji skupinkou 4x RK. A ze jsem je mel za bojovniky se cti sic na opacne strane... ale od jiste doby neverim.
Ztrata veci me vubec netizi... Tech par nahraditelnych ptakovin.... Izual je vem... Tohle bylo mnohem horsi.
*otocil se a smutny odesel spat*

PS: Gate se ressnout nenechal. Ale rikal, ze mu v telicku nezustala jedina vec.... Opravdu smutne.

Naposledy upravil Frantisek dne po květen 03, 2004 11:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nj, clen Triady tak porusil svuj kodex, jestli se nepletu. Takze si davat na nej a na ty, cos tu vypsal pozor a oplacet jim stejne - black list?

p.s. Franto, nic si z toho nedelej, 5 LAM te prece nevytoci! Dyk at si hrajou, jak umi. My si budem zas hrat, jak umime my, ne? Smile

Kdyby 1000 smrti, tak se porad nic nedeje. Tady rozhoduje zpusob smrti. Oni si cosi dokazuji, hahaha, cemu vubec nerozumim a nikdy rozumet nebudu.

Kdyby nebylo te pohody a srandy behem nasich vyprav, tak uz je Lenka davno v penzi. Treba oni tohle neznaji, tak si leci komplexy timhle. Kazdopadne si tim nenechat zkazit naladu.

[zvlast kdyz Kanada dostala tak na prd... Wink ]

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(Přesunuto z Nástěnky do Diskuze, protože Nástěnka je pouze a jen RP fórum, kde neznáme výrazy jako RK nebo Kanada)

Jinak Franto, Gate, tohle mě překvapilo. Škoda. I tady je vidět že jde hlavně o lidi a nápis za jménem nic neznamená. Škoda, že si Triada nechá takhle kazit pověst.
Necrostan
Kyklop

PříspěvekZaslal: po květen 03, 2004 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U me jsou vsichni vrazi podli a hnusni. Nemam je zkratka rad.

Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me bzlo celkem jasny. Jakmile prijdou vice jak 2 vrazi, temer vzdy nekdo da RK, jen quli tomu, ze se ukaze pred ostanima..

Jinak je skoda Darknesse. Znal jsem ho jeste jako Pritele, dobreho na PvP. Pry se Vrahem stal, aby mohl trestat modre hrace. I tak jsem se nenechal ressnout. nemelo to Sad vyznam...
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deeper je trubka. Chodi povetsinou s nekym (single sem ho snad jeste nepotkal - coz neni nic divneho logicky) a hazi machry na svoji neznicitelnost.
Jsou PK a PK - pokud mi pri takovehle vyprave sejmou PK prijde mi rycheljsi kopnout help a ressnout se v britu - ghost ma help room ihned, bez cekani - a tak jsem u banky urcite stejne rychle jako ten kdo se necha ressnout a kopne safe. (nemluvim o moznosti RK)

Mno pokud uz je help vycerpany (obnovuje se po world save) je to otazka toho koho clovek potka - neskodi si do UP mapy pridavat lokace healeru vevolne prirode a krizu vseobecne.
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zalezi, kdo ten RK dal

deeper, jestli je co k cemu, tak i kdyz je co k cemu, tezko donuti 4 dalsi idioty nedavat rk, je rad, aspon za tyhle "chrabre" spoluhrace, ze s nima muze jezdit...

timto deepera neomlouvam, v zivote jsem ho nevidela

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Trakat
Mummy

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RK uz jsem dostal mockrat hlavne mag Naron ... ale od te doby se nenechavam ressnout od nikoho i na HK uz jsem si zvyknul delaji to dnes uz visci Sad
Petko
Lizardman

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale nie, napriklad taky Asmodai a Reiko ma resli a nechali ist po svojich.
Archandel2
Gazer

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2004 3:13 pm    Předmět: Re: Svět se hnusně mění Odpovědět s citátem

To Frantisek:Chcel by som ta informovat ze Triada uz asi ten kodex vobec nedodrzuje.Raz som sa s kamaratom z guildy abadon vracal z deceitu a on navrhol ze podme na Pk.Nakolko som mal na sebe Black rock a sedel na Black mustovi :0 ,nechcel som ist.On nato ze pojde neskor.Zamieril si to do palaca Al Hazreda a ja samozrejme za nim v domneni ,ze je to skratka.Ale kdeze.Vyrojili sme sa za cintorinom v Brite a tam par chlapcov z Triady.Moc sance nebolo,lebo sa vsetci zamerali na mna.(asi 6 tajtrlickov)Takze koniec bol neuprosne rychly.dostal som krasneho Fulla a potom sa ma pytali ,ci chcem Hk.Nakolko to bol moj milovany mustik,tak som poprosil o zmilovanie.Avsak nepomohlo a tajtrlickovia sa na nom vyriadili.Nezabudol som im pripomenut ,ako sa tvaria oni(placu,nariekaju,vyhrazaju sa) ked im da dakto Hk.Triada uz nieje to co byvala.Vsetko dobre v zlom je davnoprec.Bohuzial.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: