Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:00 pm Předmět: Fieldy |
|
|
Ahoj. Nevim jestli jsem sám kdo má ten problém, ale vždy když se na obrazovce objeví víc fire/para/poison fieldů, dost se mi to začne všechno škubat. Nemáte s tím někdo zkušenosti, případně jak tenhle problém vyřešit? Už tři fieldy na jedný obrazovce jsou pro mě neúnostý a dost špatně se pak hraje. Ani nevím jestli je to problém lokální nebo zkrátka je to moc posílaných informací či co. Podivné je že třeba mágovská zeď nic takového nedělá a z toho usuzuji že mě takhle trhaj jenom věci který maj nějakou složitější animaci, takže by mi pomohlo nahradit to nějakou jednodušší. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne st září 22, 2004 11:43 am, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:10 pm Předmět: |
|
|
No taky si toho všímám ale že by to bylo zas tak zlý? Jakej máš počítač? _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: út září 21, 2004 6:17 pm Předmět: |
|
|
No, zkušenosti mám, vím, že když na mě hodil někdo páru, nebo poison field, tak jako by se my zablokl počítač, ale ne, pak se v počítačí ukončí nějaký program a už je to v pořádku, ještě jsem nezjistli, proč mi to neudělá, když tam jsou vrazi .. ( ani nevím, jaký program se musí uzavřít, aby to jelo v pořádku ) _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:30 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
No taky si toho všímám ale že by to bylo zas tak zlý? Jakej máš počítač? |
No to na čem hraju je Duron 1200, ten by stíhat měl. Jinak hardware je v perfektnim stavu takže ani tam problém neni. Nicméně příznaky jsou skutečně jako by comp nestíhal. Není to ani injectionem, trhá se to s nim i bez něj. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:33 pm Předmět: |
|
|
Slyšel jsem že UO má víc takových problémů. Ať máš průměrnej comp nebo nějaký žihadlo. Prej má UO nějaký přehnaně vysoký nároky a pak takhle blbne i když jí stroj musí bohatě stačit. _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:37 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Slyšel jsem že UO má víc takových problémů. Ať máš průměrnej comp nebo nějaký žihadlo. Prej má UO nějaký přehnaně vysoký nároky a pak takhle blbne i když jí stroj musí bohatě stačit. |
Jo, taky jsem slyšel. Jenže co s tim? Nechci aby to dělalo :o)). Ještě by mohla bejt chyba někde v XPčkách, z tohohle pohledu jsem to zatim řešit nezkoušel. Hraje někdo Ultimu na neXPčkovim neNT systému od Microsoftu (Win95, Win98, WinME)? Pokud ano, trhá se vám to při 4+ parafieldech na obrazovce nebo ne? _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:40 pm Předmět: |
|
|
No mám Win 98 a trhá se mi to až po 5 parafieldech ( co tedy vím ) _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:44 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem Win98 - trhalo se to
teď mám chvíli WinXP - a trhá se to taky
E: A to mám Celeron 1,7 GHz _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:46 pm Předmět: |
|
|
Hmm, to je rozdíl já jen 450Mhz
Ale, nemůže to být třeba ve zvuku ? ( nebo ta animace ) _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: út září 21, 2004 6:47 pm Předmět: |
|
|
Alexandr napsal: |
Hmm, to je rozdíl já jen 450Mhz
Ale, nemůže to být třeba ve zvuku ? ( nebo ta animace ) |
V nastavení UO je několik možností jak počítači ulehčit.
Přeskakování obrázků v animaci a ještě něco podobného.
Když jsem to zapínal a vypínal, žádné změny ve vzheldu jsem si nevšiml  _________________ podepsán:
|
Návrat nahoru |
|
 |
|