Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 4:38 pm Předmět: Patron |
|
|
Jen jsem chtěl zavést menší diskuzi ohledně "patronství", aby si tento pojem někteří nevykládali špatně. . . . _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 4:47 pm Předmět: |
|
|
Z mého pohledu je nutno připomenout že spolek nemá žádnou hierarchii a tím pádem nejsou žadatelé svým patronům jakkoliv podřízení. . . možná že slovo patron nevystihuje uplně přesně podstatu věci, ale je to slovo pěkné
Patron u nás plní spíše funkci "seznamovací" a podává základní informace o dění a uspořádáních (nebo spíše neuspořádáních ) ve Spolku svému žadateli. Patron je "jenom" jeden z členů Spolku, který se "svému" žadateli bude věnovat o něco více než ostatním žadatelům.
Patron pro mě přestává existovat ve chvíli, kdy už je žadatel seznámem se základními principy našeho společenství. Čili jediné co patron opravdu koná je pomocná ruka nově příchozím.
- Možná jsem udělal velkou chybu tím, že jsem veřejně řekl, o koho že se to budu zajímat . . . ale to už teď neodčiním a proto zakládám tento malý útržek abych dal věco trochu dopořádku. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 5:13 pm Předmět: |
|
|
Sharlon Emir napsal: |
Z mého pohledu je nutno připomenout že spolek nemá žádnou hierarchii a tím pádem nejsou žadatelé svým patronům jakkoliv podřízení. . . možná že slovo patron nevystihuje uplně přesně podstatu věci, ale je to slovo pěkné :)
Patron u nás plní spíše funkci "seznamovací" a podává základní informace o dění a uspořádáních (nebo spíše neuspořádáních :)) ve Spolku svému žadateli. Patron je "jenom" jeden z členů Spolku, který se "svému" žadateli bude věnovat o něco více než ostatním žadatelům.
Patron pro mě přestává existovat ve chvíli, kdy už je žadatel seznámem se základními principy našeho společenství. Čili jediné co patron opravdu koná je pomocná ruka nově příchozím.
- Možná jsem udělal velkou chybu tím, že jsem veřejně řekl, o koho že se to budu zajímat . . . ale to už teď neodčiním a proto zakládám tento malý útržek abych dal věco trochu dopořádku. |
Já tomu říkám Společník (vymyslel myslim Paja). To je výstižný dost. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 7:02 pm Předmět: |
|
|
Jojo Společník (C) by Pajka:) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá říjen 15, 2004 7:21 pm Předmět: |
|
|
Dedo, neboj, nebudu te nijak vytezovat, naucim se v tom chodit... jen si myslim, ze dnesni vecer bude krest ohnem *hoodne se boji*
Jsi skvely ucitel a ostatni samozrejme take *mrknul na vsechny* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|