Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Patron

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 4:38 pm    Předmět: Patron Odpovědět s citátem

Jen jsem chtěl zavést menší diskuzi ohledně "patronství", aby si tento pojem někteří nevykládali špatně. . . .

Smrt je jediná životní jistota!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z mého pohledu je nutno připomenout že spolek nemá žádnou hierarchii a tím pádem nejsou žadatelé svým patronům jakkoliv podřízení. . . možná že slovo patron nevystihuje uplně přesně podstatu věci, ale je to slovo pěkné Smile

Patron u nás plní spíše funkci "seznamovací" a podává základní informace o dění a uspořádáních (nebo spíše neuspořádáních Smile) ve Spolku svému žadateli. Patron je "jenom" jeden z členů Spolku, který se "svému" žadateli bude věnovat o něco více než ostatním žadatelům.

Patron pro mě přestává existovat ve chvíli, kdy už je žadatel seznámem se základními principy našeho společenství. Čili jediné co patron opravdu koná je pomocná ruka nově příchozím.

- Možná jsem udělal velkou chybu tím, že jsem veřejně řekl, o koho že se to budu zajímat . . . ale to už teď neodčiním a proto zakládám tento malý útržek abych dal věco trochu dopořádku.

Smrt je jediná životní jistota!
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sharlon Emir napsal:
Z mého pohledu je nutno připomenout že spolek nemá žádnou hierarchii a tím pádem nejsou žadatelé svým patronům jakkoliv podřízení. . . možná že slovo patron nevystihuje uplně přesně podstatu věci, ale je to slovo pěkné :)

Patron u nás plní spíše funkci "seznamovací" a podává základní informace o dění a uspořádáních (nebo spíše neuspořádáních :)) ve Spolku svému žadateli. Patron je "jenom" jeden z členů Spolku, který se "svému" žadateli bude věnovat o něco více než ostatním žadatelům.

Patron pro mě přestává existovat ve chvíli, kdy už je žadatel seznámem se základními principy našeho společenství. Čili jediné co patron opravdu koná je pomocná ruka nově příchozím.

- Možná jsem udělal velkou chybu tím, že jsem veřejně řekl, o koho že se to budu zajímat . . . ale to už teď neodčiním a proto zakládám tento malý útržek abych dal věco trochu dopořádku.

Já tomu říkám Společník (vymyslel myslim Paja). To je výstižný dost.
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo Společník (C) by Pajka:)
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2004 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dedo, neboj, nebudu te nijak vytezovat, naucim se v tom chodit... jen si myslim, ze dnesni vecer bude krest ohnem *hoodne se boji*
Jsi skvely ucitel a ostatni samozrejme take *mrknul na vsechny*
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: