Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:20 am Předmět: |
|
|
Vrrrrrrrrrrr,
Nekdo se nam stourrrrrra ve vecech, do kterrrych mu vubec nic neni. Jestli zjistim, kdo to byl a kdo o me rrrase rrrrozdava inforrrrmace, potrrrestam ho se svou Smeckou... _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 9:29 am Předmět: |
|
|
Lauriel napsal: |
Vrrrrrrrrrrr,
Nekdo se nam stourrrrrra ve vecech, do kterrrych mu vubec nic neni. Jestli zjistim, kdo to byl a kdo o me rrrase rrrrozdava inforrrrmace, potrrrestam ho se svou Smeckou... |
Nejsem si zcela jist, jestli je utajování informací o vaší rase tím nejlepším, co můžete dělat. Přispívá to k různým pověrám a pomluvám. Kdyby o vás lidé věděli více, tak vám nebudou přičítat relativně nedávné útoky na severu země.
Otázkou je, jestli o své rase víte vůbec něco vy samy.
EDIT: Nezdá se vám, že vrčí pomalu jako pes?  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 10:46 am Předmět: |
|
|
A co kdyz to je pes? Vosklivej zlej pes!  _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:45 am Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
EDIT: Nezdá se vám, že vrčí pomalu jako pes? :P |
Když se mrkneš na ten roztomilej obrázek, tak...ne :o). _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne út srpen 17, 2004 12:05 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mortaelth Ettin
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 11:59 am Předmět: |
|
|
Co kdyz nas chce jen obalamutit?  _________________ The Clerik,
Guardians |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 12:21 pm Předmět: |
|
|
Znám jednu bastetku a ta takhle nevrčela .
Když porodvnám pozdrav werewolfa a basteta, divím se, že nejsou příbuzní  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 12:34 pm Předmět: |
|
|
citace: |
Nejsem si zcela jist, jestli je utajování informací o vaší rase tím nejlepším, co můžete dělat. Přispívá to k různým pověrám a pomluvám. Kdyby o vás lidé věděli více, tak vám nebudou přičítat relativně nedávné útoky na severu země.
Otázkou je, jestli o své rase víte vůbec něco vy samy.
EDIT: Nezdá se vám, že vrčí pomalu jako pes?  |
Myslím, ze do naší rasy nikomu z dvojnožců vůbec nic není. Jestliže pomlouvají, vetšinou to značí jen závist a srdce naplněné zlobou.
Nebudu každému na potkání vyprávět kdo jsem a co umím. Nemohu za to, že mezi lidmi je rozšířený zvyk chlubit se svými schopnostmi. Já se také nikomu v soukromí nešťourám a nevyzvídám. A naše schopnosti a potřebné věci k vlastnímu přežití jsou naše soukromá věc a jestliže to někdo nechápe, pak si o něm pomyslím nanejvýš jen to, že je na něm dobře poznat, jací lide mohou být.
Ooc: také umím bučet jako kráva Chrochtat jako prasátko a troubit jako slon, ale pokud jste nekdy viděli šelmu tak byste měli vědět, že také vrčejí, ovšem ne jako psi, ale jako šelmy Ale na to se raději podívejte v televizi
EDIT: ale už jsem taky potkala pár lidi ve hře, kteří ke mě přišli a říkali mi Ahoj psisko Holt jsme asi s werewolfy tak identičtí, že si nás všichni pletou, ale takoví lidé jsou best  _________________ She sleeps well... in heaven.
Naposledy upravil Lauriel dne út srpen 17, 2004 12:38 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 12:37 pm Předmět: |
|
|
Jistě, nikomu do toho nic není. Jen mě překvapilo, že na to zareagoval Balt. Je to snad opravdu tak strašné, že teď někdo ví něco málo o bastetech?
Popravdě mě zajímá/zajímala jen jedna z vašeho rodu a to jen proto, že doposud přechovává element vzduchu potřebný v boji s kometou.
P.S. A zabučíš nám taky někdy? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lauriel Harpy

|
Zaslal: út srpen 17, 2004 12:44 pm Předmět: |
|
|
Jde tu o to, že my si své věci pečlivě střežíme a to že někdo vlastní takovou informaci, je pro nás velmi nepříjemné. Důvod? Buď to znamená, že někdo z mé Smečky tu informaci někomu sdělil (což by mě zarmoutilo, protože bych to rozhodně nečekala) nebo je někdo natolik schopný, aby to vypozoroval či zjistil, o čemž pochybuji (co z toho vyplývá, je snad jasné).
Myslím, že proto Balt reagoval tak jak reagoval.
Mimochodem, kterou z mé smečky máš na mysli? Snad bych ti mohla pomoci.
P.S.: BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ  _________________ She sleeps well... in heaven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|