Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Vadilo by vám, kdyby vaše postava měla jméno určené někým jiným, nebo vám bylo dáno na výběr z určitých jmen? |
Vadilo by mi to. |
|
81% |
[ 22 ] |
Přežil bych to. |
|
0% |
[ 0 ] |
Pokud by jméno bylo pěkné, přivítal bych to. |
|
14% |
[ 4 ] |
Je mi to úplně jedno, nejde o jméno, ale o činy. |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 27 |
|
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 8:21 pm Předmět: Jméno postavy |
|
|
Tak mě napadla jedna taková věc. Někteří hráči si mnohdy neví rady s výběrem svého jména, jiní zase na své jméno nedají dopustit a "tahají" ho všude s sebou.
Tak jsem udělal takové malé hlasování. Byli byste ochotni hrát za postavu, která je pojmenovaná někým jiným nebo jejiž jméno byste si vybrali ze seznamu nabízených jmen? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 8:28 pm Předmět: |
|
|
Vadilo by mi to, pokud mě má postava reprezentovat, chci aby se jmenovala tak jak chci já.
Něco jiného je to například v singleplayer hrách kde je to pevně dané. Tam mi to samozřejmě nevadí. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: ne srpen 08, 2004 11:32 pm Předmět: |
|
|
Inu proc jsme nekteri vubec tady ... mozna protoze si bezne nemuzeme z kapsi vytahnout kousek pavuciny, zaseptat magickou formuli a rozsvitit si ve sklepe kdyz jdeme pro zavarene okrurky.
No a jmeno to jsem si taky fakt nemohl vybrat ... Takze uz jen proto bych si ho nenechal prisit podruhe jen tak bez boje  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 1:49 am Předmět: |
|
|
Vadilo. Jasny, pokud by nebylo na vyber, tak by nebylo na vyber. Ale je, takze vadilo..
Podhlasovani:
Vadilo by vam, kdyby nekdo mel stejne jmeno jako vy? Popr jak byste reagovali... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 10:14 am Předmět: |
|
|
Mě by to nevadilo, pokud by byl ve výběru Paja:-)) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 2:25 pm Předmět: |
|
|
Vadilo, protože chci mít možnost si jej vybrat sám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ian Handsmaster Ettin

|
Zaslal: po srpen 09, 2004 2:29 pm Předmět: |
|
|
Co se jména týče jde o to, když Vám rodiče nějaká jméno přidělí je to jejich volba a ne vždy to je jméno která by Vám vyhovovalo. Proto dle máho názoru jméno postavy nerozhoduje, rozhodují činy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 2:31 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Vadilo by vam, kdyby nekdo mel stejne jmeno jako vy? Popr jak byste reagovali... |
Vadilo, ale asi bych mohl reagovat těžko tak, aby se to změnilo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 4:30 pm Předmět: |
|
|
Timeo napsal: |
Vadilo by vam, kdyby nekdo mel stejne jmeno jako vy? Popr jak byste reagovali... |
No pokud bych byl 13. Aragorn byl bych zticha jako hrob, ale nebot si po napsani nejakeho jmena kontroluji, zda jsem ho opravdu jen nekde nevidel, tak je myslim vyskyt takove situace minimalni. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: po srpen 09, 2004 8:19 pm Předmět: |
|
|
Urcite je hezke miti jmeno nejake hlavni postavy literarniho ci filmoveho dila, ale to bych pak uz pocital se jmenovci.. I kdyz, Harryho jsem jeste nevidel
Jane, nesouhlasim, protoze moznost zvolit si sve realne jmeno nemame, ale jmeno ve hre, tu moznost mame.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|