Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Mala rada
Jdi na stránku 1, 2  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2004 6:19 pm    Předmět: Mala rada Odpovědět s citátem

Uz delsi dobu vim, o male vychytavce a teprve ted me napadlo, ze bych se mohl podelit i s ostanima.

je to krizova situace ze jste mrtvi a Vase jezditko ne. At uz jsete zemreli jkkoli skoda ho tam nechavat. Takze pokud z jezditka slezete a date mu All Come, tak v okamziku smrti se nezmeni vubec nic. Ale jakmile projdete do helproomu - JEzditko jde s Vama... a jakmile z helproiomu odejdete .... uuuaaa jezditko jde s Vama Smile

Naposledy upravil Gate keeper dne út červenec 27, 2004 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2004 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázkou je: "Není to bug?"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2004 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, jak se to veme, bug to je v okamyiku, kdz prochazim helproomem a to uz nemuzu ovlivnit, nemuzu konika zastavit Smile

PS: i kdyz Vas nekdo "ZVEDNE" tak nemusite hledat konika a muzete se v klidu lecit, protoze ten jde automaticky za vama (kdyz nelezi vedle Vas)
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2004 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je veeelmi zajimave.. Az na to, ze si nedokazu predstavit, jak tesne pred smrti slezam a rikam mu, aby sel za mnou:)
Sharlon Emir
Nightmare

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2004 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono vubec skoda ze je tu vse tak jaksi na jedno brdo ... Vemte si ze krasný mustang umira uplne stejne jako ta nejhorsi zavsivena lama. Kdyz se potom prodavaji za uzasne cena v hodnote nekolika patroveho bracku tak by jeden brecel ... Takový koníci uz by vlastne ani nemeli byt ani kone
a nerikejte ze by se nemohli ani zpoloviny rovnat nasi neoblibene nightmare ....
Ne a ne realita je takova ze kun jako kun hlavne kdyz je natreny nazeleno to je prece smutne Crying or Very sad Vemte si treba takoveho krasneho kone co by se umel sam schovat a nasledne se teleportem vratit na nejake predem smluvene misto vzdyt by to bylo roztomile ...

Smrt je jediná životní jistota!
Hellmaster
Lord Death

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2004 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to by bylo dozajista skvělé. Zajímavé ovšem je, že já jsem ve své stáji zpozoroval mezi Mustangy a normálními koníky jistý rozdíl. Nejen že je Mustang výrazně odolnější a mnohem více toho snese, on je i silnější a svými kopýtky dokáže uštědřit mnohem silnější ránu...
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Must by mel bejt v prvni rade rychlejsi.
Teleportovaci kone bych neresil Razz
Rare kun je proste jinoberevnej... KDyby mel nejaky konik pul zivotu co najta, tak by dungy vypadali tak, ze by se na LAWA pustil0 10 koni a 5 sumonu a ostatni by ho poklidne ustrileli sipama...
Baltik
Obyčejný Havran

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak pise Hellmaster, llama vydrzi jen jako velmi nemocny mag, konik ma silu maga zdraveho, mustangove se tesi sile mocnych bojovniku a ta zviratka, ktera se pysni magickou barvou maji silu srovnatelnou s kralem pavouku...

2Retromancer: Ani by me nevadilo, kdyby nekdo zabijel LAWa 10 konema v cene 25Mgp Cool Ovsem nerad bych resil page stylem pri boji mi zmizel...
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balte mam dotaz...

Prco mi nekdy zmizi kun pri ukladani sveta ?

Kdyz jsem dostal kone (sveho prvniho) od nakeho draka ( to byl wampir v morfu stone ) byl jsem strasne stasny. krmil sem ho a tak...

A jednoho kraseho dne mi proste zmizel.Byl to kun stary asi 4 dny ale muj prvni.Docela sem byl nastvany.

Muze zmizet i rare kun ?

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gate keeper
Phoenix

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2004 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Flek: Presne jak rikas, tobe zmizel konik ale me docela slusne stado. A jak jsem zjistil, nebyl jsem jediny.
Jedinou vec, ktterou jsem zjistil (stalo me to par koniku) ze mizej jakmile v okamziku ukladani svetra provedu 2 kroky... skonci ukladani sveta a soucastne skonci i muj konik..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: