Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 6:19 pm Předmět: Mala rada |
|
|
Uz delsi dobu vim, o male vychytavce a teprve ted me napadlo, ze bych se mohl podelit i s ostanima.
je to krizova situace ze jste mrtvi a Vase jezditko ne. At uz jsete zemreli jkkoli skoda ho tam nechavat. Takze pokud z jezditka slezete a date mu All Come, tak v okamziku smrti se nezmeni vubec nic. Ale jakmile projdete do helproomu - JEzditko jde s Vama... a jakmile z helproiomu odejdete .... uuuaaa jezditko jde s Vama 
Naposledy upravil Gate keeper dne út červenec 27, 2004 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 8:14 pm Předmět: |
|
|
Otázkou je: "Není to bug?" _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út červenec 27, 2004 8:46 pm Předmět: |
|
|
No, jak se to veme, bug to je v okamyiku, kdz prochazim helproomem a to uz nemuzu ovlivnit, nemuzu konika zastavit
PS: i kdyz Vas nekdo "ZVEDNE" tak nemusite hledat konika a muzete se v klidu lecit, protoze ten jde automaticky za vama (kdyz nelezi vedle Vas) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st červenec 28, 2004 7:29 pm Předmět: |
|
|
To je veeelmi zajimave.. Az na to, ze si nedokazu predstavit, jak tesne pred smrti slezam a rikam mu, aby sel za mnou:) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: st červenec 28, 2004 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ono vubec skoda ze je tu vse tak jaksi na jedno brdo ... Vemte si ze krasný mustang umira uplne stejne jako ta nejhorsi zavsivena lama. Kdyz se potom prodavaji za uzasne cena v hodnote nekolika patroveho bracku tak by jeden brecel ... Takový koníci uz by vlastne ani nemeli byt ani kone
a nerikejte ze by se nemohli ani zpoloviny rovnat nasi neoblibene nightmare ....
Ne a ne realita je takova ze kun jako kun hlavne kdyz je natreny nazeleno to je prece smutne Vemte si treba takoveho krasneho kone co by se umel sam schovat a nasledne se teleportem vratit na nejake predem smluvene misto vzdyt by to bylo roztomile ... _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červenec 28, 2004 10:28 pm Předmět: |
|
|
No, to by bylo dozajista skvělé. Zajímavé ovšem je, že já jsem ve své stáji zpozoroval mezi Mustangy a normálními koníky jistý rozdíl. Nejen že je Mustang výrazně odolnější a mnohem více toho snese, on je i silnější a svými kopýtky dokáže uštědřit mnohem silnější ránu... _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 12:15 am Předmět: |
|
|
Must by mel bejt v prvni rade rychlejsi.
Teleportovaci kone bych neresil
Rare kun je proste jinoberevnej... KDyby mel nejaky konik pul zivotu co najta, tak by dungy vypadali tak, ze by se na LAWA pustil0 10 koni a 5 sumonu a ostatni by ho poklidne ustrileli sipama... _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Baltik Obyčejný Havran
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 9:22 am Předmět: |
|
|
Jak pise Hellmaster, llama vydrzi jen jako velmi nemocny mag, konik ma silu maga zdraveho, mustangove se tesi sile mocnych bojovniku a ta zviratka, ktera se pysni magickou barvou maji silu srovnatelnou s kralem pavouku...
2Retromancer: Ani by me nevadilo, kdyby nekdo zabijel LAWa 10 konema v cene 25Mgp Ovsem nerad bych resil page stylem pri boji mi zmizel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 10:02 am Předmět: |
|
|
Balte mam dotaz...
Prco mi nekdy zmizi kun pri ukladani sveta ?
Kdyz jsem dostal kone (sveho prvniho) od nakeho draka ( to byl wampir v morfu stone ) byl jsem strasne stasny. krmil sem ho a tak...
A jednoho kraseho dne mi proste zmizel.Byl to kun stary asi 4 dny ale muj prvni.Docela sem byl nastvany.
Muze zmizet i rare kun ? _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: čt červenec 29, 2004 11:55 am Předmět: |
|
|
Flek: Presne jak rikas, tobe zmizel konik ale me docela slusne stado. A jak jsem zjistil, nebyl jsem jediny.
Jedinou vec, ktterou jsem zjistil (stalo me to par koniku) ze mizej jakmile v okamziku ukladani svetra provedu 2 kroky... skonci ukladani sveta a soucastne skonci i muj konik.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|