Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bodom Headless
|
Zaslal: čt červen 10, 2004 3:35 pm Předmět: Podlost upirov |
|
|
*Rozhorceny pribehol do Spolku a na vyvesku pripevnil tento odkaz*
Potom, co som pocul, ze sa nieco deje v cechu upirov, som sa tam vybral. Ked som sa magickou branou dostal do cechu upirov, na uvitanie ma cakalo asi 10 upirov v miestnosti, styria pre istotu blokovali dvere. Nevyhol som sa ich chmatom a okamzite som bol mrtvy. Moja lamicka v priebehu par sekund tiez. V rozhorceni som povedal par zlych slov, za co sa ospravedlnujem. Precital som si napisy na stenach a zistil co chcu. Chcu vojnu, budu mat vojnu. Odteraz ked uvidim hocijakeho upira, priatela alebo nepriatela, ukazem mu ako zvladam moje magicke umenie.
S rozbusenym srdcom sa vydal hladal pokoj do svojho domceku.
(OOC: tak tento quest je naozaj skvely, par borcov si chce zarabat cestnymi subojmi typu 10 vs. 1.)
(OOC by Vil: tento quest zacal skvele tim, ze par upiru chtelo cervenou karmu... ja byl prvnim pravym upirem na DP, pokud vim. Bohuzel se to zvrhlo v tento quest, kdy kazda druha lama cervena, dela blbosti a po skonceni zase zmodra... pravych vampiru je na DP stale jen par, vetsina pouze ... blbne... ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: čt červen 10, 2004 3:51 pm Předmět: |
|
|
*kouká na Bodoma* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: čt červen 10, 2004 5:17 pm Předmět: |
|
|
Lenka Hrubá napsal: |
*kouká na Bodoma* |
* kouká s Lenkou * _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Natea Headless

|
Zaslal: čt červen 10, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
*kouká na Hellmastera* _________________ Natea, Hellmasterion |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: čt červen 10, 2004 5:53 pm Předmět: |
|
|
Ne, milá přítelkyně. Nemusíš mít strach. Na upírech ve Spolku si nikdo vztek vylévat nebude. A to ani na Tobě ne. Jsi pod mojí ochranou, stejně jako všichni ostatní naši upíři a nikdo ze Spolku vám nebude váš původ vyčítat. Nikdo.
Kdo by to snad přeci jen udělal, bude mít co do činění nejen se mnou, ale věřím že i s ostatními, kteří vás mají rádi.
Jsme svázáni přátelstvím a je opravdu velmi nečestné a nespolkovní házet na vás špínu ostatních upírů, nehledě na to že postavení se za svůj původ není špínou ale spíš ctností, stejně jako vytrvání s přáteli kterých si vážíte a kteří si váží vás.
Věřím, že to co Bodom vypustil ze své ruky bylo jen nedopatřením v záchvatu jeho zuřivosti a s vámi to nijak nesouvisí. Cítí-li se některý z vás poškozen, jsem si jist že bude nejlepší to probrat osobně a to za přítomnosti vás, Bodoma i ostatních členů. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku

Naposledy upravil Hellmaster dne čt červen 10, 2004 6:12 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aerial Skeleton

|
Zaslal: čt červen 10, 2004 6:11 pm Předmět: |
|
|
Vypravila jsem se mezi ně. Chtěla jsem jim pomoci. Chtěla jsem urovnat jejich konflikty s lidmi. Nikdo mě neposlouchal. Nikdo! Ani upíři, ani ti "hrdinové", kteří je v přesilách proháněli jako štvanou zvěř. Jen se za sebou navzájem slepě honili. Tak toto je ta hrdnost prastarých upírů? Toto je statečnost dnešních dobrodruhů?
*se slzami v očích se odvrátila*
Styďte se! Jsem ráda že naši upíři si zachovali svou moudrost a nadhled a chápou že lidé i upíři mohou žít v jednom světě aniž by se navzájem nenáviděli.
*obrátila pohled vzhůru a pro sebe zašeptala* ...zvlášť když se na nás blíží kometa... _________________ Aerial, Aethanův potomek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: čt červen 10, 2004 6:15 pm Předmět: |
|
|
*Viper, Ursova sestra sedí v koutě bratrovy pracovny.*
*Vypadá to, že roní jednu slzu za druhou. Během vzlyků lze rozeznat mimo jiné i pár slov*
*Popotáhla*... napřed ztatím bratra...*chvíli je slyšet jen vzlykort*...pak ostatní přátele z tohoto...*nové slzy kanou po její tváři*...domu...
*popotáhla* A teď tohle...*koukla ven*... nějaká upíří mrcha začne hlásat takové...*na chvíli zavládla další vlna pláče*...věci *nezmohla se na jiná slova*
Já, která jsem vždy hlásala rovnost a bratrství mezi všemi rasami, mám být nyní pronáslednována svými druhy protože nesouhlasím s tím... *neudržela se a začala řvát*... namyšlený, egoistickým páprdou. *začala zuřit*
Napřed nenávist vůči bastetům, teď proti upírům... kdo bude další?
*Viper se dala do usilovného pláče, cítě bezmoc nad osudem, který ji poslední dobou provází* _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: čt červen 10, 2004 10:34 pm Předmět: |
|
|
Aerial napsal: |
Vypravila jsem se mezi ně. Chtěla jsem jim pomoci. Chtěla jsem urovnat jejich konflikty s lidmi. Nikdo mě neposlouchal. Nikdo! Ani upíři, ani ti "hrdinové", kteří je v přesilách proháněli jako štvanou zvěř. Jen se za sebou navzájem slepě honili. Tak toto je ta hrdnost prastarých upírů? Toto je statečnost dnešních dobrodruhů?
*se slzami v očích se odvrátila*
Styďte se! Jsem ráda že naši upíři si zachovali svou moudrost a nadhled a chápou že lidé i upíři mohou žít v jednom světě aniž by se navzájem nenáviděli.
*obrátila pohled vzhůru a pro sebe zašeptala* ...zvlášť když se na nás blíží kometa... |
Ano všiml jsem si tě tam ... ale, hrdost prastarých upírů ? promiň, ale viděl jsem tam jen pomatené štěňata, kteří se honí ani neví za čím ... myslím že se tomu říká davová psychóza .... padne ten jejich rádoby vůdce a jejich "struktura" se rozsype jako hrst písku. _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: čt červen 10, 2004 10:44 pm Předmět: |
|
|
Ano a to je to, co se musi stat, musi padnout ten zly lhar a rozvracovatel upiri spolecnosti a naseho vzajemneho miru...
*na chvili ucitil bolest hlavy, slysi narikat mlade, slysi smat se nahlas starsi pratele*
*vzpomel si* Ne, Cronos zcela podlehl tomu nafukovi, to mu jen tak neprojde, ...
*rozzurene dopsal vzkaz, ale vzapeti se uklidnil a sel pripichnout vzkaz na vyvesku Spolku, po te se hluboce zamyslel a nedbal okolniho rozruchu, ztratil se ve stinu.....* _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: pá červen 11, 2004 6:42 am Předmět: Re: Podlost upirov |
|
|
Bodom napsal: |
Potom, co som pocul, ze sa nieco deje v cechu upirov, som sa tam vybral. Ked som sa magickou branou dostal do cechu upirov, na uvitanie ma cakalo asi 10 upirov v miestnosti, styria pre istotu blokovali dvere. Nevyhol som sa ich chmatom a okamzite som bol mrtvy. Moja lamicka v priebehu par sekund tiez. V rozhorceni som povedal par zlych slov, za co sa ospravedlnujem. Precital som si napisy na stenach a zistil co chcu. Chcu vojnu, budu mat vojnu. Odteraz ked uvidim hocijakeho upira, priatela alebo nepriatela, ukazem mu ako zvladam moje magicke umenie. |
Eh, nejsem si jista, jestli metoda typu "něco se děje v cechu upírů, půjdu se tam podívat" a provedení tzv. průzkumu bojem je opravdu vhodná varianta pro člověka, specializujícího se na boj pomocí magie...
Snad nejdříve zjistit informace... a udělat si obrázek... nu, což, myslím, že se ti dostalo krvavého ponaučení.
Upíři se rozdělili... jejich jednota nebyla ani předtím nijak velká, teď však jdou proti sobě. Jedni, zlákáni vidinou Moci a slovy Temného, také však vidinou vlastního obohacení, jdou proti lidem a podněcují Sabbat... Druzí, lidští přívrženci jdou s lidmi proti vlastní krvi... a někde mezi se potácí skupinka upírů, snažíc se uklidnit vášně a znovu sjednotit Rasu...
Za Temným jsou povětšinou mladí upíři, dychtiví Krve a nějaké akce... a také Anarchové, doufající v Moc a ovládnutí lidí...
Naštěstí však zatím jde jen o jedno místo na světě, cech upírů. Ostatní cechy a města jsou prozatím bezpečna... však na jak dlouho ?
Snažím se upíry informovat o tom, že zde již podobné pokusy byly a vždy byly utopeny v krvi naší rasy...
Zde jsou bližší informace, které se snažím doplňovat jakmile se dozvím něco nového.
(OORP: není třeba se registrovat) _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|