Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Japson Headless

|
Zaslal: so červenec 03, 2004 2:35 pm Předmět: Japson |
|
|
*Mladý warior vytáhl čistý pergamen, jenž opatrně rozbalil a začal psát*
Zdravím Spolku!
Mé jméno je Japon a rád bych vám sdělil informace o mém dosavadním životě.
*po chvilce přemýšlení začal psát:*
Narodil jsem se na bohatém panství, kde mně vychovávali služky a vychovatelé. Mého otce jsem nikdy nespatřil. Možná taky proto, že byl stále pryč. Matka otce opustila velmi brzy po mém narození. Celé dětství jsem prožil v bohatství a přepychu, kde na mně nepůsobily vlivy okolního světa. Vše se ale změnilo s příjezdem mistra bojových umění na naše panství. Služky a vychovatelé se snažili vyhnout tomu, abych se s ním setkal. Ale jak se říká: „Zakázané ovoce nejvíce chutná“ tak jsem se skoro každý večer potají vytratil za mistrem, který mi dával lekce boje s mečem. Sice jsem byl ráno dosti unavený, ale při mém tradičním programu nicnedělání to nebyl problém zamaskovat. Od první lekce jsem si meč zamiloval a mistr mě s ním naučil vše co uměl.
Pak ale přišel den, kdy mistr musel odejít, ale to už jsem nenechal nic náhodě a těsně před odjezdem jsem se schoval do jeho vozu a tak jsem uprchl z domova. Po cestě jsem se mistrovi přiznal, že utíkám z domova. Řekl mi, že můj otec je velký vojevůdce a chtěl mě ušetřit utrpení v boji, ale že jeho přehnaná starost dala vzniknout mé touze o poznání okolního světa. Mistr mě vysadil ve městě Minoc, abych si zde na sebe vydělal.
*přemýšlí co by ještě napsal*
Párkrát jsem byl s několik přáteli na výpravě za bohatstvím, ale má bojácnost nedovolovala abych se zúčastnil častěji. Proto příliš neznám tuto zem. A to bych rád změnil, rád bych lépe poznal tuto zem, pomohl ničit zlo a pomáhal slabším a méně zkušenějším hrdinům a dobrodruhům. To vše ve jménu Spolku.
S pozdravem Japson
*Zabalí pergamen a ukládá ho zpět do police a odchází s nadějí v srdci* _________________ Japson, Warrior |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 03, 2004 3:01 pm Předmět: |
|
|
Ani nevíš jakou mám radost že je tu po dlouhé době nějaký žadatel který ví co má napsat. *uchechtl se*
Už jsi se mi ozval na ICQ, takže víš co a jak.
Proto mohu říct jen jedno. Vítej ve Spolku! _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: so červenec 03, 2004 4:32 pm Předmět: |
|
|
A navíc čistokrevný válečník. Nehledě na to že je jeden z mála, jehož minulost není pochroumána křivdou či smrtí rodičů :o)).
Vítám Tě tedy mezi zájemce o členství, Japsone.
(Ještě bych chtěl poprosit o Japsonovo číslo komunikačního krystalu..) _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: so červenec 03, 2004 5:45 pm Předmět: |
|
|
No dovol Helle, ale to s těma rodičema se mne dotklo.
Můj otec padl v bitvě, matka uhořela při požáru. Stalo se tak a já to neovlivním.  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: so červenec 03, 2004 6:48 pm Předmět: |
|
|
A meho a Pajadinova otce Zabyl naky zly mag...  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so červenec 03, 2004 7:06 pm Předmět: |
|
|
Ooo jak kreasny pribeh. Jiz dlouho jsem hezci necetl
* porad se usmiva *
Jiste budes velkou oporou nas vsech ve dnech dobrych a zlych.
* zatnul ruku vpest *
Nezapomen, jak jiz Hellmastr podotknul nezapomen sem poznamenat cislo sveho Komunikacniho Krystalu, popripade si zde najit kontakty na vsechny cleny a adepty a napsat jim .
Drzim palce v dalsim postupu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ilidan Gazer

|
Zaslal: so červenec 03, 2004 8:50 pm Předmět: |
|
|
citace: |
smrtí rodičů )). |
Doufám že to nebyla narážka na mě |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 1:05 am Předmět: |
|
|
Kdepak, to nebyla narážka na nikoho, jen takové zamyšlení do větru. Někdy mi připadá že tady na Ultimě člověk nepotká normálního člověka s normální rodinou, bez traumat z dětství kvůli kterým je takový jaký je. Přijde mi to legrační a super :o)). Ale dost už offtopic diskuze na toto téma - tady je Japsonův topic. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 11:53 am Předmět: |
|
|
Zdravím příteli!
Jsem rád, že teď mohu číst tvojí žádost...moc rád...
(KK na Japsona je 229864534) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Japson Headless

|
Zaslal: ne červenec 04, 2004 8:22 pm Předmět: |
|
|
*přečetl si svitky a náhle se objevila radost v jeho srdci*
Děkuji za přivítání!
Doufám, že vám ze začátku nebudu velkou přítěží a rád bych se stal válečníkem na kterého se můžete spolehnout. _________________ Japson, Warrior |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|