Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út červen 15, 2004 9:59 pm Předmět: Dvorní klepy |
|
|
Taky máte ten pocit, že GM snad ani nemají chuť klepy znovu rozjet?
V době, kdy se tam konečně začaly objevovat RP příspěvky, byla zrušena a stále nebyla obnovena.
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale podle mě Dark Paradise tím neskutečně trpí  _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: út červen 15, 2004 10:01 pm Předmět: |
|
|
Mas pravdu, ale Baltazar mi rekl ze klepy by se meli rozjet kazdym dnem, ale nevi kdy, pry se na tom stale pracuje ... _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st červen 16, 2004 12:53 am Předmět: |
|
|
Hlavne, ze funguje obchodni vyveska... Trh byl proste krasa, kdy se veci pordavaly tam a ne nekde na strankach...
E(chybka) _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: st červen 16, 2004 6:22 am Předmět: |
|
|
Taky me stve hotpics.Taky by to mohly rozjet
Tam sem se taky nekdy docela pobavil  _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: st červen 16, 2004 7:29 am Předmět: Re: Dvorní klepy |
|
|
Ursus napsal: |
Taky máte ten pocit, že GM snad ani nemají chuť klepy znovu rozjet?
V době, kdy se tam konečně začaly objevovat RP příspěvky, byla zrušena a stále nebyla obnovena.
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale podle mě Dark Paradise tím neskutečně trpí  |
Dovolím si tě poopravit - trpí tím ti lidé, kteří hrají RP. Ostatním je to šumafuk.
Naznačovala jsem GM Kajovi, že můžou dvorní klepy hostovat u nás na fóru (zvlášť co se questu s Temným týká - že by jenom někde pohodil odkaz na web), ale reakce veškerá žádná. Celkem mě to i mrzí... _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st červen 16, 2004 8:15 am Předmět: |
|
|
No to vite, Gmka uz jsou lini neco delat. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: st červen 16, 2004 10:51 am Předmět: |
|
|
Ja nevim jak vy, ale ja jsem doted nebyl schopen se na tu obchodni vyvesku prihlasit  _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: st červen 16, 2004 11:58 am Předmět: |
|
|
Ja uz tam sem ale je to na nic. Neprehlednost prvniho stupne. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: st červen 16, 2004 12:32 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, prehlednost a estetika tam neni zadna....zlata stara vyveska a dvorni klepy _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: st červen 16, 2004 12:51 pm Předmět: Re: Dvorní klepy |
|
|
Viconia napsal: |
Naznačovala jsem GM Kajovi, že můžou dvorní klepy hostovat u nás na fóru (zvlášť co se questu s Temným týká - že by jenom někde pohodil odkaz na web), ale reakce veškerá žádná. Celkem mě to i mrzí... |
V souvislosti s oživením patronátů se rozjelo i nové fórum (kdo ho ještě nezná), které by budoucím patronům mohlo sloužit. Idea je taková, že by se případně dostalo do povědomí hráčů a ti by si zvykli ho navštěvovat. Plánují se sekce ke každému povolání + možná sekce pro všechny, která by mohla plnit funkci Dvorních klepů. Zatím je vše neoficiální, uvidíme časem.
Kedrigern napsal: |
Ja nevim jak vy, ale ja jsem doted nebyl schopen se na tu obchodni vyvesku prihlasit :( |
Jsem na tom stejně a už jsem to vzdal. Skoro bych si troufnul říct, že bez Vývěsky je to lepší. Konečně to na trhu trošku víc žije, lidi křičej co koupěj, křičej co prodaj...prostě se mi to líbí. Ještě škoda že existuje ICQ, fóra a podobný vymoženosti. To by bylo něco! :o)))) Ale vážně...vývěska mi nijak nechybí. Spíš ty Dvorní klepy, no. Uvidíme jak se to vyvine, čekám až se umožní registrace ze hry, protože jinak se tam stejně nedostanu. _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|