Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: pá květen 14, 2004 8:04 am Předmět: Zlý Démon |
|
|
*paladin se jel provětrat na jeho oblíbený ostrov Avatara a zavítal do chrámu Ohně*
*po chvíli obrovský Kněz ohně se nad paladinem vypíná a směje se pekelným hlasem*
*z tlamy Kněze vychází kletba a zasahuje paladina*
*kůň prchá z dohledu monstra a na svém hřbetě nese těžce zraněného paladina postiženého kletbou*
*po půl dni se paladin probudí na louce pod mohutnými skalami*
Áááách co to mám s kůží, to néé, ten Kněz mi za to zaplatí.
*paladinova kůže se změnila na rudou barvu ohně, jako vzpomínka a varování od Kněze* |
|
Hellmaster Lord Death

|
Zaslal: pá květen 14, 2004 8:49 pm Předmět: |
|
|
Šel jsem si odložit něco do Spolku, vytáhl klíček a odemknul. Otevřel dveře, vstoupil a za rychlé chůze je přibouchl. Uvnitř evidentně někdo byl, protože jsem slyšel jeho kroky po prknné podlaze. Vkročil jsem do místnosti a uviděl úplně cizího člověka, jak usedá na židli u stolu. Bez dohledu, bez dovolení, jako by tu byl doma. Měl krvavě rudou kůži a bílé vlasy, oděn v dlouhé róbě. Otevřel jsem pusu abych se ho ostře dotázal co je zač a co tu dělá, nicméně dál jsem se nedostal. Chvíli jsem zůstal zírat na tu osobu a když jsem si uvědomil jak asi vypadám, zavřel jsem pusu a zakokal: "P-p-p-pane bože! Vždyť Ty jsi Bereg!" _________________ Hellmaster, posel Aethanův, Představený Spolku
 |
|